Az Ikrek makacssága anyagi károkat is okozhat - napi horoszkóp 2017. január 10.

2017.01.10. 07:28

A Halaknak rengeteg az elfoglaltsága, a Bak próbálja a kezébe venni az irányítást, a Nyilas minden energiáját a pénzkeresésre fordítja.

Kos (március 21. – április 20.)
Hűvösnek és józannak kellene lennie, hogy elkerülje a bonyodalmakat, de erre képtelen. Tudja, hogy őrültség kockáztatnia, de a kihívástól nem retten meg, hanem inkább inspirálja. Máskor is kockáztatott és mindig jó vége lett, ezért úgy gondolja, hogy akkor most miért hátrálna meg. Bízik szerencséjében, mert nincs tisztában vele, hogy kit sodort az útjába a sors.

Bika (április 21. – május 20.)
Nagy művésze annak, hogyan tudja a kapcsolatát megújítani, amikor szükséges. Bika jegyűként állandóságra vágyik, emiatt csak a legvégsőbb esetben gondol a válásra. Még akkor is ragaszkodik a párjához, mikor mások már rég feladták volna. Nem törődik bele, ha kihűlő félben van a kapcsolata, inkább talál valami közös tevékenységet, ami erős kötőerő.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Kisebb problémái adódnak a kollégaival, amit nehezen képes tolerálni, mert ragaszkodik a saját elképzeléséhez. Sajnos csak a saját érdekeit tartja szem előtt, és nem a közös célt helyezi előtérbe. Makacssága akár anyagi károkat is okozhat, pedig minden fillérnek helye van. Már új ötleteken töri a fejét és a saját tervei foglalkoztatják, egyedül akar boldogulni.

Rák (június 22. – július 22.)
Eszébe sem jut segíteni az egyik rokonának, pedig valóban rászorulna. Inkább csak hangoztatja, hogy mennyire nagylelkű és segítőkész, de amikor tettek mezejére kellene lépnie, igyekszik kibúvókat keresni. Azzal sem törődik, hogy kilóg a lóláb, hiszen túlságosan átlátszóak a kifogásai. Mellé beszélés helyett jobb lenne, ha őszintén meg mondaná, hogy nem segít.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Betegségéből hamarább gyógyul, mint várta, és ez örömmel tölti el. Bízik a kiváló regenerálódó képességében, és mindent meg is tesz, hogy újra egészséges legyen. Rengeteg feladat várja, ami kissé aggasztja, de nem kockáztatja meg, hogy újra visszaessen. Tudja, a munka megvárja, addig is időt hagy a szervezetének, hogy regenerálódjon, nem erőltet semmit.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Túlságosan felnagyítja a problémákat, ezzel inkább hátráltatja magát, hogy a célját elérje. Meg kell tanulnia, a kihívást nem az ellenségének tekinteni, hanem örömet találni benne. Nehézségek legyőzésén törje a fejét, mert a siker növeli önbizalmát. Még nem késő megfogadnia, mostantól csak a célra összpontosít, és próbálja félelmeit háttérbe szorítani.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Fordítson nagyobb gondot a táplálkozására, mert a jegyében járó Jupiter bolygó túlzásokra és meggondolatlanságra hajlamosítja. Mozogjon többet, ha vigyázni szeretne az alakjára, és fogyasszon sok friss salátát és gyümölcsöt. A rendszeres mozgás inkább változatos legyen, mint unalmas és ismétlődő. Nehéz sportoktól azonban feltétlenül óvakodjon!

Skorpió (október 23. – november 21.)
Vénusz bolygó egy új szerelem felbukkanását támogatja, ezért érdemes nyitott szemmel járnia. Megvalósulhat a régóta dédelgetett álma, hogy megtalálja a partnerében a lelki társát. Viszont a boldogságában bonyodalmak is felléphetnek, ha előbb beszél, s csak utána gondolkodik. Indulatai könnyen elragadhatják, és a boldogság kék madara elszállhat.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Minden energiáját a pénzkeresésre fordítja, emiatt alig jut ideje bármi másra. Még a kevéske szabadidejét is leköti, a mellékjövedelem utáni hajsza. Jogosnak érzi a szeretettei szemrehányásait, de a szíve mélyén nagyon bántja, hogy nem értik meg, hogy ő értük hajtja magát. Emiatt megbántottnak és magányosnak érzi magát és kezd befelé fordulóvá válni.

Bak (december 22. – január 20.)
Próbálja a kezébe venni az irányítást, és ezzel magához ragadni a hatalmat, amivel számos ellenséget szerez magának. Környezete nehezen viseli az ellentmondást nem tűrő viselkedését. Ezért jól tenné, ha megpróbálna együttműködni másokkal a saját érdekében. Igyekezzen rugalmasabb lenni, mert makacskodással, és merevséggel könnyen elszigetelődhet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Munkahelyén önhibáján kívül könnyen összerúgja a port a felettesével, emiatt sokat szorong. Nehezen tudja megemészteni az igazságtalanságot, de kénytelen lenyelni a békát. Kimondottan szerencsésnek érzi magát, hogy az ünnepek alatt volt ideje kipihenni magát, így képes visszafogni magát. Pedig nagyon is tisztában van vele, hogy idegei nincsenek kötélből.

Halak február (20. március 20.)
Rengeteg az elfoglaltsága, de nem képes a feladataira koncentrálni, mert az energiái nem áramlanak egyenletesen. Képes szinte megállás nélkül dolgozik és túlhajszolja magát. Nem érzi a realitás kereteit, így akár a végkimerülés határáig is kizsigerelheti a szervezetét. Ne felejtse el, hogy a testi fáradtságot képes kipihenni, de az idegkimerülést már sokkal nehezebb.

.