Az Oroszlán a legtitkosabb vágyait is valóra válthatja a szerelemben - napi horoszkóp 2017. január 5.

2017.01.05. 07:26

A Halak nehezen viseli a telet, a Vízöntő váratlanul szerelemre lobban, a Kost rengeteg munka várja.

Kos (március 21. – április 20.)
Rengeteg munka várja, de nem idegeskedik miatta, mert tele van energiával és készen áll a megmérettetésre. Élvezi, hogy új terven dolgozhat és nem fél a kihívástól, mert a megmérettetés hamisíthatatlan vágya jellemzi. Mivel nyomot akar hagyni a világban, ezért mindent megtesz, hogy az élre kerüljön. Ezért akár nagyobb áldozathozatalra is képes.

Bika (április 21. – május 20.)
Úgy érzi, hogy itt az ideje, hogy változtatásokat hajtson végre az életében. Először az otthonában szeretne egy komoly felújításba belekezdeni, persze nem télen, hanem majd amikor jobb idő lesz. Van még bőven ideje arra, hogy mindent alaposan megszervezzen. Viszont a szekrényekben a rendrakáshoz és a selejtezéshez úgy gondolja, hogy bátran neki kezdhet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az ismétlés a tudás atyja, de éppen ez, ami rettentően untatja. Legszívesebben hagyná az egészet, mert csak fölösleges időpocsékolásnak tartja. Inkább hírtelen fejest ugrana a feladatba és bízik benne, hogy sikerrel jár majd. A türelem nem az erőssége és a rutinfeladatokat sem kedveli. Ám most nincs mit tennie, mert az előmenetele függ attól, hogy elvégzi, amit kell.

Rák (június 22. – július 22.)
Legyen óvatos a táplálkozás és a pénzügyek területén, mert a Jupiter bolygó túlzásokra és könnyelműségre hajlamosítja. Hatására szebbnek látja a világot, mint amilyen, emiatt nem érzi a leselkedő veszélyeket. Legyen mértékletes a táplálkozás területén, nehogy a súlyprobléma megkeserítse életét. Hisz a kilókat fölszedni könnyű, leadni viszont nehéz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Még a legtitkosabb vágyait is valóra válthatja a szerelemben, ezért bátran kezdeményezzen. Természetesen azért az illúziók kergetésétől óvakodnia kell, mert azzal nem jut előbbre. A saját uralkodó bolygója a Nap sok sikert és anyagi felemelkedést ígér ebben az évben. Viszont nem adja ingyen, tennie kell érte, és lustálkodással nem megy semmire.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Amennyiben megbántotta a párját, ne vesztegesse az időt, hanem minél hamarabb próbálja helyrehozni a hibáját. A bolygók negatív hatására indulatosabb lehet a kelleténél és hamarabb kijöhet a sodrából. Meggondolatlan, éles megjegyzéseinek a levét a kapcsolata issza meg, ezért igyekezzen a túlzott kritizálástól óvakodni, még akkor is, ha jogosnak tartja.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nem szabad folyamatosan a maximumot követelni a szeretteitől, mert erre nem képesek. Nem azért mert nem akarnának a kedvébe járni, hanem mert minden pillanatban képtelenség azt tenni, amit éppen kigondol. Legyen tekintettel rájuk, az egyéniségükre és az elképzelésükre. Ne tegyen olyat, amivel saját magának sem tetszene, s nem értene vele egyet.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Túlbonyolítja a dolgokat, de a világ minden kincséért sem szeretné beismerni. A szíve mélyén tisztában van vele, hogy egyszerűbben is meg lehetne oldani, de félreértelmezett hiúságból köröm szakadtáig védelmezi vélt igazát. Végül kénytelen belátni, hogy téved, mert akiknek elpanaszolja bánatát, azok sem osztják véleményét. Őszintén megmondják, nincs igaza.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Mindenáron bizonyítani szeretne önmaga és természetesen mások előtt is, és emiatt túlvállalja magát. Azzal áltatja magát, hogy bírja erővel, mert nem olyan fából faragták, hogy meghátráljon a nehézségek láttán. Sőt még dicsekszik is vele, hogy a munkában élen jár és mások helyett is képes dolgozni. Ezért észre sem veszi, hogy mások az igyekezetét kihasználják.

Bak (december 22. – január 20.)
Végre kinyilváníthatná a véleményét és elmondhatná, ami bántja, de valahogy inába száll a bátorsága. Nem is gondolta volna, hogy milyen nehéz szemtől szembe elmondani a tényeket, mert sokkal egyszerűbb magában füstölögni vagy másoknak panaszkodni. Tisztában van vele, hogy eljött az idő, hogy tisztázza a problémákat, de még erőt kell gyűjtenie.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Váratlanul szerelemre lobban és emiatt mindenféle őrültségekbe is belemehet. Vízöntőként nem egy heves és túlságosan szenvedélyes típus a szerelemben, inkább romantikus és idealista. Ezért önmaga sem érti, hogy miért veszítette el olyan könnyedén a fejét. Viszont, ha már így alakultak a dolgok, akkor már nem tesz ellen semmit. Néha jó szerelmesnek lenni.

Halak (február 20. – március 20.)
Nehezen viseli a telet, emiatt napfényre és melegre vágyik. Szíve szerint elutazna a tenger mellé, hogy gondtalanul sütkérezhessen a meleg homokban, de most álmodni sem mer róla. Igazából anyagilag talán megengedhetné magának, de nem szeretné magát fölösleges kiadásokba verni. Inkább majd máskor, amikor nem kell már a holnapra is gondolnia.

.