Az Oroszlán ma tegye félre büszkeségét - napi horoszkóp - 2017. január 18.

2017.01.18. 07:49

A Szűz nézzen szembe egészségével és menjen orvoshoz, a Mérleg nézzen pozitívabban a jövőbe.

Kos (március 21.-április 20.)
Kos jegyűként rendkívül dinamikus, de a kihívásokra most rendkívül óvatosan reagál, mindezt a Hold negatív fényszöge okozza. Szerencsére ez csak egy átmeneti állapot, és hamarosan újra nekifog a céljai megvalósításához. A Szaturnusz bolygó pedig segíti abban, hogy csak a feladataira koncentrálhasson, és a gondolatai ne kalandozzanak el egészen más irányba.

Bika (április 21.-május 20.)
Munkára és a sok elintéznivalóira hivatkozva ne mondja le, ha a barátai találkozóra hívják. Biztos nagyon fáradt már estére, de higgye el, hogy időnként jól esik kikapcsolódni, kiszállni a taposómalomból. Még, ha az éjszakába nyúlna is a beszélgetés, akkor is megéri, hogy nem folyton a feladatain jár az esze. Még akkor is, ha másnap álmos lesz.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Csak akkor tudja megbékíteni a párját, ha kedves és szívélyes marad, még akkor is, amikor hűvösnek mutatkozik. Ne hátráljon meg, mert ez csak a látszat, és ha elég kitartó, akkor végül újra szent lesz a béke. Sajnos tudomásul kell venni, hogy most annyi energiát kell belefektetnie a békülési kísérletbe, amilyen mértékben megbántotta a kedvesét. Ne késlekedjen.

Rák (június 22. – július 22.)
Ne csodálkozzon, ha ellenállásba ütközik, hiszen elvárja, hogy mindennek az elképzelése szerint kell történnie. Nem veszi figyelembe mások akaratát, pedig az erőszak csak erőszakot szül. Legyen toleránsabb, hallgassa meg az illető véleményét, még akkor is gondolkozzon el rajta, ha nem ért vele egyet. Ne gondolja, csak egy igazság van, még pedig a sajátja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Tegye félre a büszkeségét és kezdeményezze a békülést, már csak azért is, mert olyan hangot ütött meg, ami nem kellett volna. Vegye figyelembe a másik fél érzékenységét, hiszen Oroszlán jegyűként meglehetősen sértődékeny. Ismerje be, hogy hibázott, ne csináljon belőle hiúsági kérdést. Ám, ha halogatja, csak magát okolhatja, ha elmérgesedik a dolog.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Az egészségügyi panaszait ne söpörje a szőnyeg alá, inkább jobb, ha megmutatja magát az orvosának. Minek aggodalmaskodna és látna folyamatosan rémeket, amikor végre meg is nyugodhatna. Igyekezzen úgy intézni a dolgait, hogy mai nap folyamán el tudjon menni szakrendelésre. A fölösleges szorongással egyaránt árt a szervezetének és az idegeinek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A Szaturnusz bolygó kellemetlen hatása következtében a mai napon borúlátóbb a kelleténél. Különösebb oka nincs, hogy mindent sötéten lásson, mégis meglehetősen negatívan áll a dolgaihoz. Sajnos rosszkedve kihat a családtagjaira is, pedig esze ágában sincs a napjukat elrontani. Talán egy kellemes séta vagy kiadós úszás hatására minden rendben lesz.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A saját érdekeit tartja szem előtt, ezért néhány kollégájának nem tetszik a viselkedése. Szerencsére a neheztelést nem veszi annyira a szívére, mert megfogadta, hogy már megpróbál a sarkára állni. Tisztában van vele, hogy akár rágalomhadjáratot is indíthatnak, de most ezzel sem törődik. Idáig igyekezett mindenkinek megfelelni, de már erre sem törekszik.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Az otthona légköre egy puskaporos hordóhoz hasonlítható, és minden csak azon múlik, hogy mennyire képes a harmóniára vigyázni. Mars bolygó negatív hatása miatt bármikor kirobbanhat a veszekedés, ezért igyekezzen a kis dolgokból nem nagyot csinálni. Persze ehhez sokat kell nyelnie. Emelkedjen felül a problémákon, inkább egy időre vonuljon vissza a csigaházába.

Bak (december 22. – január 20.)
A rengeteg elfoglaltsága ellenére egyre jobban foglalkoztatja a gondolat, hogy pár napra elutazna egy kis pihenésre. Annyit dolgozott idáig is, hogy megérdemli, hogy kikapcsolódjon. Alig várja, hogy az ötletét megossza a kedvesével, és reméli, hogy kapva kap az alkalmon. Pár nap még nem a világ vége, majd inkább előre dolgozik, vagy utólag bepótolja a teendőit.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Legszívesebben ágyban töltené a mai napot, de nem azért mert gyengélkedik, hanem mert nincs kedve dolgozni. Egész nap csak lustálkodna, természetesen nem egyedül, hanem a párjával. Mivel erre nincs lehetősége, kénytelen az álmodozást befejezni és sürgősen neki látni a feladatai elvégzéséhez. Talán a hétvégén sikerül megoldani, hogy ne kelljen korán kelnie.

Halak (február 20. – március 20.)
A szokásosnál jóval ingerültebb, de ezt ügyesen titkolja, mert tisztában van vele, hogy sokat ártana vele az egzisztenciájának. Inkább becsukja a fülét és összeszorítja a fogát, hogy véletlenül se konfrontálódjon a kellemetlenkedő kollégákkal és az okvetetlenkedő főnökével. Igyekszik másokkal együtt érző lenni, hiszen mindenkinek lehetnek rossz napjai.

.