Döntenie kell a Mérlegnek - napi horoszkóp 2017. január 8.

2017.01.08. 08:22

Döntenie kell a Mérlegnek, kipróbál számos extrém sportot a Kos, ráfér a semmittevés a Vízöntőre.

Kos (március 21.-április 20.)
Elhatározza, hogy nem talál több kifogást és vonakodik tovább, hanem végre enged a csábításnak és barátaival kipróbál számos extrém sportot. Mindig is szerette a kihívásokat és nem ragaszkodik a hagyományokhoz sem. Szereti meghökkenni extravagáns ötleteivel az embereket. Azonban legyen óvatos, ha veszélyes sportot űz. Használjon védőfelszerelést.

Bika (április 21.-május 20.)
Nincs ellenére, hogy a barátaival pótszilvesztert tartson, mert így legalább eltereli a figyelmét a gondjairól. A lelke amúgy is sajog, és erre kimondottan jól jön majd egy kis vigasztalás. Igaz, hogy még alig gyógyult ki az ünnepi gyomorrontásból és fejfájásból, de úgy gondolja, hogy kutyaharapást szőrivel. Jó lenne, de nem ígéri meg, hogy majd mértéket tart.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Mai napon a társasági életet helyezi a központba. Alig várja már, hogy este legyen és találkozhasson a barátaival. Önt a társaságban nem lehet nem észrevenni, szórakoztató ember, aki könnyen felvidítja a barátait. Élvezi, hogy sok a barátja az ismerőse, azonban lelkesedésében időnként hajlamos a túlzásokra, könnyelműségre, amit persze a pénztárcája bánja.

Rák (június 22. – július 22.)
A téli hónapok velejárója a megfázás és a lázas állapot. A láz most az ön ellensége is, de ez nem a meghűléstől van, hanem belülről a szívéből ered. Elkapott egy igen veszélyes betegséget és hatására se nem hall, sem nem lát, sőt még a belső szerelmi láz is kínozza. Szerencsére nagyon erős az immunrendszere, de ennek „betegségnek” nem tud ellenállni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A változások elsősorban a baráti kapcsolatait érintik. A jól kipróbált barátságok szakadhatnak meg, amit fájó szívvel vesz tudomásul. Lehet, hogy ezeknek a kapcsolatoknak most járt le az idejük, ne erőltesse őket. A komoly alapokkal rendelkező szövetségeket semmi nem tudja szétszakítani, még a nehézségek sem. Majd új barátság szövődik, a régit engedje el.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Lehetséges, hogy valami nincs rendben a látásával, ha nem akarja észrevenni a kapcsolatában a felmerülő problémákat. Rosszul teszi, ha kerüli a gondokat feltáró beszélgetést, mert ezzel csak még jobban elmérgesedik a helyzet. A problémák sajnos nem oldódnak meg maguktól, ezért kockázatot kell vállalnia, még akkor is, ha ezzel szembesülnie kell a hibáival.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Régóta foglalkoztatja egy kérdés, amire most megkapja a választ, így most már nincs mit tennie, döntenie kell. Választhat, hogy megy és búcsút vesz a múltjától, az emlékeitől vagy marad, és minden ugyan úgy folytatódik tovább. Ez az esztendő lehetőséget nyújt arra, hogy azt tegye, amit a szíve diktál. Akárhogy dönt, annak következményeit sajnos viselnie kell.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Hasznára válna, ha a szabadidejét, nem az emberekkel zsúfolt helyeken töltené, hanem a természetben, csendben és nyugalomban. Plútó bolygó hatására számos érzés kavarog a lelkében, amivel tisztában akar lenni. Töri a fejét a tervein is, amiket szeretne minél hamarabb megvalósítani. Gondjai miatt jó, ha jár egyet és jól kiszellőzteti a fejét.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A Nyilas tüzes jegy, így nehezen viseli a tél velejáróit, a szürkeséget, a hideget. A napsütés nélküli napok borús hangulatot, vagy akár még depressziót is okozhatnak. Sokat javíthat a hangulatán, ha nem fekete vagy sötét színű ruhába öltözik. Kiváló ellenszer a finom forralt bor és a sült gesztenye, amit akár otthon is elkészíthet és együtt elfogyaszthatnak.

Bak (december 22. – január 20.)
Kellemes órákra számíthat, és végre szerelemre is. Bátran ismerkedhet, csalódástól nem kell tartania. Ezért ne meneküljön hanyatt – homlok, ha Ámor nyila eltalálja. Azonban a túlságosan erőszakos közeledéstől vagy gyors lerohanástól óvakodnia kell, mert ezt a tempót Bak jegyűként nem kedveli. Szép szavakkal sem tudják meghódítani, mert visszahúzódik.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Elhatározza, hogy a mai napot pihenésre szánja. Végre nem kell korán kelnie, dolgozni menni, vagy túlfeszített tempóban intézni az ügyeit. Érzi, hogy a szervezetére ráfér a semmittevés. Igaza van, mert így legalább energikusan tudja majd kezdeni a következő hetet és újult erővel képes megvalósítani a terveit. Családtagjai leveszik a válláról az otthoni terheket.

Halak (február 20. – március 20.)
Komoly magánéleti döntéseket ne a mai napra időzítse. Külön utakon akar járni, pedig ez az út veszélyesebb, mint gondolná. Tele van csapdákkal, és az is bőven elég, ha csak az egyikbe esik bele. Kérdés, hogyan képes majd sérülések nélkül kimászni belőle. A függetlenségi vágyát nem biztos, hogy úgy kellene megélnie, hogy mindent felborít maga körül.

.