Ikrek: minden a régiben marad, ha továbbra is így folytatja - napi horoszkóp 2017. január 26.

2017.01.26. 07:58

A Skorpió jelentős fordulatra számíthat, a Mérlegnek a szerelemben nagyon határozottnak kell lennie, a Szűz mostanában hajlamos a túlságos gyűjtögetésre.

Kos (március 21. – április 20.)
Fogyasszon sok C-vitamin tartalmú ételeket és gyümölcsöket, mert nagy a légúti betegségek, és a fertőzéseknek az esélye. Mindenképpen próbáljon otthon maradni pár napig és feküdni, nehogy szövődmények lépjenek fel. Arról nem is beszélve, hogy esetleg megfertőzheti a kollegáit vagy az ismerőseit. Egy kis pihenő és újra visszanyeri energikusságát.

Bika (április 21. – május 20.)
Idáig elképzelhetetlennek tartotta, hogy akarata ellenére valaki is elrabolhatja a szívét. Bízott akaraterejében és józan, gyakorlatias gondolkodásában. Ebben az esetben sajnos a magabiztossága a veszte, mert Bika jegyűként nem hisz a karmikus kapcsolatban vagy a sors erejében. Pedig Ámor nyila bárkit eltalálhat és akkor hiába a józanság, szerelmes lesz.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nagy változásokra, egyenlőre ne számítson az életében, ha az év eleji fogadkozása betartásához még hozzá sem kezdett. Igaz, hogy még nem késett le semmiről, de félő, hogy minden a régiben marad, ha továbbra is így folytatja. Az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó, tartja a mondás, ezt próbálja szem előtt tartani. Csak az elhatározás kevés, több kell, a kitartás.

Rák (június 22. – július 22.)
Nem szükséges túlságosan sok energiát befektetnie, hogy a megunt partnerétől megszabaduljon. Teljesen fölösleges vitatkoznia, kötekednie, és az egyénisége negatív oldalát előtérbe helyeznie, mert az illető elmegy magától is. Főleg, ha idáig nagyon ragaszkodó volt és a szeretetével szinte megfojtotta és nem hagyta levegőhöz jutni. Féltékenységével is célba ért.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Oroszlán jegyűként jó memóriával és kiváló probléma képességgel van megáldva. Ami rendkívül nagy előny a munkájában, a hivatásában. Sajnos most a magánéletében nem tudja ezeket a tulajdonságait kamatoztatni, mert a kedvesével nem képes a problémákat megoldani. Az emlékezete sem működik jól, mert elfelejtette, hogy a vitát nem a párja robbantotta ki.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Mostanában hajlamos a túlságos gyűjtögetésre, ami a pénzzel való bánásmódban mutatkozik meg. Hajlamos a spórolást túlzásba vinni, és olyan dolgoktól is megfosztja magát, amire idáig sohasem sajnálta a pénzt. Nagy előnye, hogy ügyesen beosztja a pénzét, ám most átesett a ló túlsó oldalára, emiatt néha mások szemében bizony fösvénynek is tűnhet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A szerelemben nagyon határozottnak kell lennie, hogy elhárítsa a kissé erőszakos jelentkezőket. Még akkor is jó, ha azonnal nem áll kötélnek, ha jelenleg egyedül él, és nincs párja. Szerencséje van, mert a sok érdeklődő között biztosan megtalálja az igazit, ha próbára teszi a kitartásukat. Mint a mesében a legrátermettebb képes lesz meghódítani és elnyerni a szívét.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Jelentős fordulatra számíthat egy régóta húzódó ügyében. Pozitív híreket hall, ami egészen felvillanyozhatja. Éppen legjobbkor érkezik a jó hír, mert a szíve mélyén már alig remélte, hogy megvalósulhat a vágya. Miután meggyőződik az információ valódiságán, már sokkal szebbnek látja a világot. Érvényes most is a mondás, minden jó, ha vége jó.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Munkája révén kapcsolatba kerülhet egy olyan emberrel, akinek igen sokat köszönhet majd. Nem csak hasznos információkhoz juthat a révén, hanem még hosszú távon együtt is dolgozhatnak. Ezáltal anyagi gondjai hamar megoldódnak, sőt még aranytartalékot is képezhet a nehezebb időkre. Cserében viszont alá kell rendelnie magát, de valamit, valamiért!

Bak (december 22. – január 20.)
Bak jegyűként a hírnév és a jólét igénye nagyon erős és ezért képes rengeteget tenni is. Munkájában megbízható, szorgalmas és még attól sem riad vissza, hogy a családjával eltölthető időt is feláldozza a célja érdekében. Szerencsésnek mondhatja magát, ha a szerettei képesek tolerálni a munkamániáját, de azért vigyázzon, hogy sokáig ne éljen vissza türelmükkel.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A tiltott gyümölcsnek sokkal édesebb az íze, de fontolja meg, hogy mennyire fontos a kapcsolata. Mielőtt elmerülne a kapcsolata nyújtotta boldogságban, előtte azért számoljon az esetleg felmerülő problémákkal és következményekkel is. Főleg, ha munkahelyi viszonyt létesít, akkor esetleg még az egzisztenciája is veszélybe kerülhet. Kérdés, hogy megéri e?

Halak (február 20. -március 20.)
Egyik kollégája igyekszik behízelegni magát, hogy nagyobb előnyre tehessen szert, esetleg ezáltal fontos információkhoz juthasson. Olyan ügyesen álcázhatja a célját, hogy meg sem fordul a fejében, hogy a szándéka nem őszinte. A jegyében hosszú ideje tartózkodó Neptunusz becsaphatóvá, könnyen hiszékennyé teheti. Zárja be a szívét, de a pénztárcáját is!

.