Hirdetés

Izzik a levegő a két hollywoodi sztár között
Ben Affleck és Sienna Miller. Fotó: Rex Features

Izzik a levegő a két hollywoodi sztár között

2017.01.15. 11:06

A kilencórás ágyjelent óta izzik a levegő közöttük.

Hirdetés

A színésznő bevallottan végignevetgélte az egészet, de partnere állítólag profi volt egész végig.

Ben Affleck nem csak szerepel Az éjszaka törvénye című moziban, de ő rendezte, sőt a forgatókönyvet is ő írta, így aztán, ahogyan azt a Good Morning Britain reggeli műsorában bevallotta, az általa megálmodott ágyjelenet filmbéli szerelmével tényleg olyanra sikerült, amilyennek megálmodta. Ennek köszönhetően még abba sem köthetett bele senki, hogy ez kilenc órányi pikáns felvétel után jött össze neki és Sienna Millernek.

A sztori szerint Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia, aki boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz. Mindeközben szerelembe esik a bűnbanda fejének szeretőjével, akit Miller alakít a vásznon.

Mióta kiszivárogtak a már említett forró részletek a filmforgatásról, minden interjúban erről kérdezik a két főszereplőt, akik nem jönnek zavarba a témától, sőt láthatóan igen közel hozta őket az alkotás.

Minden tévés interjúban és vörös szőnyeges eseményen látni lehet, mennyire szikrázik Ben és Sienna között a levegő, ezért is találgatják a külföldi lapok, hogy több van-e a két sztár között munkakapcsolatnál.

.