Ne féljen a változástól a Halak - napi horoszkóp 2017. január 25.

2017.01.25. 07:53

A Mérleg lelkesültségében ne veszítse el a határokat! A Bika ne utasítsa vissza azonnal az ajánlatot, az Oroszlán legyen őszinte és ne beszéljen mellé.

Kos (március 21.-április 20.)
Megmagyarázhatatlan egészségügyi panaszokkal küszködhet, ami krónikussá is válhat, főleg ha nem akar orvoshoz fordulni a panaszaival. Nem érdemes hősködnie, és elbagatellizálni a fájdalmait vagy mások által bevált gyógyszerekkel kúrálni magát. Inkább keresse fel a szakorvost, járjon a panaszai végére, mert nem is olyan nagy a baj. De még lehet belőle.

Bika (április 21.-május 20.)
Ne utasítsa vissza azonnal az ajánlatot, amivel megkeresik, hanem kérje időt arra, hogy alaposan átgondolja. Ugyanis ez a munka hosszútávon komoly eredménnyel és anyagi előnyökkel jár. Legyen bátor és merjen kockáztatni, mert ha ezen az úton jár, akkor később igen büszke lesz a teljesítményére. Azaz, hogy képes volt változni, és letérni a megszokott útról.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A Jupiter bolygó hatására a szerelemben szertelenné válhat, és emiatt túlságosan könnyen kockáztathat. Óvakodjon attól, hogy nagy lendülettel és étvággyal vesse bele magát egy kalandba, mert később megbánhatja. Partnerével ne legyen érzelmileg és anyagilag is nagylelkű, mert ha már leveszi a rózsaszín szemüvegét, akkor később mindent megbánhat.

Rák (június 22. – július 22.)
Céljai érdekében a Plútó bolygó arra hajlamosítja, hogy félretolja az útjába kerülő embereket. Az üzleti életben néha a harc elkerülhetetlen, és kisebb csalafintasággal kevert ügyesség sem káros, sőt ezzel legyőzheti az ellenfeleit. Azonban nagyot bukhat, ha olyan eszközökhöz folyamodik, ami már súrolja a tisztességtelenség határát. A cél ne szentesítse az eszközt!

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Legyen őszinte és ne beszéljen mellé, ne rontsa tovább az amúgy sem könnyű helyzetét. Természetesen nem egyszerű, de mégis öntsön tiszta vizet a pohárba, mert akkor talán még nincs elveszve minden. Idáig annyi energiát fektetett a dologban, és igyekezett háttérbe szorítani magát, ezért ne rontson el mindent. Bízzon benne, hogy a sors ad még egy újabb esélyt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Minden kimondott szónak súlya van, ezért vegye fontolóra, hogyan fejezi ki magát. A szavakkal lehet dicsérni, bíztatni és akár simogatni is. Ugyanakkor könnyen bele lehet taposni a másik lelkében és vérig sérteni, valamint egy életre meglehet bántani. Most a Mars bolygó negatív hatása miatt türelmetlenebb lehet a szokásosnál, ezért számoljon el tízig.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Lelkesültségében ne veszítse el a határokat, legyen visszafogott, és a terveiben mértéktartó. Ha túl nagy léptekkel halad előre és nem készít komoly számításokat, akkor a tévedés lehetősége megsokszorozódik. Anyagi téren ne kockáztasson, inkább a stabilitásra törekedjen és képezzen arany tartalékot. Jupiter bolygó túlzásokra hajlamosítja, ne hagyja.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Adjon hálát a megérzésének, hogy még időben kapcsolt és nem ment bele olyan üzleti vállalkozásba, amit nem látott át tökéletesen. Óvatossága megérzéssel fűszerezve a segítségére sietett, így sikeresen elkerült talán egy komoly anyagi veszteséget. Amennyiben hagyta volna magát meggyőzni, akkor a hosszú évek munkájának az eredménye vált volna köddé.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A hivatása kerül a figyelme központjába, mert érzi a változtatás szelét. Még pontosan még nincs elképzelése, hogy merre is induljon, csak azt tudja, hogy mit szeretne a legszívesebben csinálni. Nyilas jegyűként változatosságra vágyik és szüksége van arra, hogy a munkájában kiteljesedhessen. Jó ötlet hogy változtatna, tegye meg, de igen nagy körültekintéssel.

Bak (december 22. – január 20.)
Folyamatosan pozitív visszajelzést kap a környezetétől és ez megnyugvással tölti el. Végre megbizonyosodhat, hogy nincs akkora gond, mint ahogyan azt gondolta. Továbbra is maradjon optimista, mert hajlamos túlságosan sötéten látni a helyzetét, ha probléma adódik az életében. Még az év elején járunk, legyen a fogadalma kishitűsége legyőzése.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Egész nap azon töri a fejét, hogy miért kellett ezt a szerelmi csalódást elszenvednie, pedig jól indult minden. A folytatásról nem is beszélve, mivel tökéletesnek érezte az összhangot kettőjük között. Sajnos, akibe olyan nagy reményt fektetett, annak máról – holnapra nyoma veszett. Hirtelen eltűnését nem érti, s nehezen viseli. Nincs mit tenni, törődjön bele.

Halak (február 20. – március 20.)
Itt az ideje, hogy felébredjen a Csipkerózsika álmából, máskülönben végleg beleragad a megszokott életstílusába. Szembe kell néznie a saját félelmeivel, és bizonyos dolgokat el kell engednie az életéből. Igaz, hogy nincs még itt a tavasz, de az újjászületést máris el lehet kezdeni. Ebben az égiek is támogatják, ne féljen a változástól, lépjen, legyen merész.

.