Tengerparton érezné most jól magát - napi horoszkóp 2017. január 29.

2017.01.29. 08:49

Nincs oka az idegeskedésre a Vízöntőnek, mindenben hibát keres a Rák, menjen társaságba ma a Skorpió.

Kos (március 21.-április 20.)
Ösztönösen megérzi párja titkos kívánságát és szívesen kényezteti. A szerelemben kellemes órákra számíthat. Örül, hogy végre kettesben lehetnek, és nem foglalkozik a hétköznapi gondokkal. Elhatározza, hogy máskor is szán időt arra, hogy kikapcsolódjon, feltöltődjön. Mert akkor tud csak a munkájában jól teljesíteni, ha a magánélete is rendben van.

Bika (április 21.-május 20.)
Ne engedje, hogy a birtoklási vágya vegye át az uralmat, mert azzal sokat árt a kapcsolatuknak. Ne akarja, hogy a párja minden percét önnek szentelje. Engedje, hogy időnként találkozhasson a barátaival, vagy eljárjon sportolni, hiszen neki is szüksége van kikapcsolódásra, lazításra. Minél inkább ellenőrzése alatt szeretné tartani, annál kevésbé lesz őszinte.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A kiváló kommunikációs készségének ma is nagy hasznát veszi. Könnyedén sikerül egy kellemetlen helyzetből pozitívan kikerülnie. A siker növeli az önbizalmát és úgy érzi, hogy tulajdonképpen a szerencse fia. Lehet, hogy időnként valóban így van, és sok mindent sikerül elintéznie, de nem szabad elbizakodottá válnia. A szerencse könnyen elpártolhat öntől.

Rák (június 22. – július 22.)
A legtöbbször kész és hajlandó is együttműködni másokkal, a mai nap azonban, mintha megszállná a kis ördög, így még az élő fába is beleköt. Mindenben hibát keres, és a mondás is úgy tartja, hogy aki keres, az talál is. A szíve mélyén tudja, hogy nem jó úton jár, de a makacssága erősebb és nem hajlandó engedni. Később persze megbánja, de késő bánat eb gondolat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Meggyőződése, hogy mennyivel könnyebb lesz az élete, ha befejezi a kapcsolatát és a kedvesét többet nem látja. Arra azonban nem gondolt, hogy a számítását keresztül húzza szíve, ami felülkerekedik az elhatározása felett. Kénytelen engedelmeskedni neki, mert a fájdalmát nagyon nehezen viseli. Ennél már csak az a rosszabb, hogy a párjának őszintén be kell vallani.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szívesen olvasna, vagy csak lustálkodna egész nap, de a feladatai és családi ügyei miatt sajnos nem teheti meg. Hiába nyűgösködik vagy húzza az időt, ezzel csak a saját helyzetét nehezítheti meg. Jobb, ha vesz egy jó nagy levegőt és beletörődik, hogy a mai napon ez a sors jutott osztályrészül. Vidám hangulattal higgye el, hogy hamarább túl lesz a kötelességein.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Bármibe is fog a mai napon minden sikerül. Ég a keze alatt a munka és a jó szervezésének köszönhetően hamar túljut az otthoni teendőkön. Szinte minden úgy alakul, mint ahogyan azt elképzelte, ha fel is merülnek kisebb nehézségek, azt játszva megoldja. Azonban a költekezésben legyen egy kicsit visszafogott, nem kell fölöslegesen kiadni a pénzét.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A fárasztó munkával telt napok után élvezze a jól megérdemelt pihenést. A gondokat tegye félre, ráér majd foglalkozni velük, nem kell félnie, hogy maguktól meg fognak oldódni. Tegye azt, amihez éppen kedve van. S, ha módja van rá amennyiben egyedül álló Skorpió, ne üljön otthon, hanem menjen társaságba, kár lenne ezt a napot magányosan eltöltenie.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Tüzes jegyű Nyilasként egy csodás tengerparton érezné most jól magát, mert a hideget annyira nem kedveli. Bár télen is szívesen mozog, űzi a téli sportokat, mégis napsütésre vágyik és arra, hogy kettesben legyen a párjával. Merje megvalósítani álmát, még akkor is, ha a pénztárcája pillanatnyilag nincs tele. Majd a Jupiter bolygó segíti abban, hogy pótolja.

Bak (december 22. – január 20.)
Reumatikus panaszok jelentkezhetnek az újaiban, és az ízületek merevedése nehézségeket okozhatnak a mindennapi munkájában. A mai napon próbálja kímélje újait, pihentesse a kezét és igyekezzen keveset használni a számítógépet, a mobiltelefonját. Ugyanis nagyon károsak az ismétlődő mozdulatok, melyek sokáig csak egy fajta terhelést rónak az ízületeire.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nincs oka az idegeskedésre, kapcsolatában csak egy kis rövidzárlat lépet fel. Amennyiben ügyesen kezeli a problémát és nem ront ajtóstul a házba, akkor minden újra olyan lesz, mint régen. Lehet, hogy mostanában elhanyagolta a párját, és túl könnyedén értelmezte a szabadságát. Töltsenek egy romantikus estét együtt, ahol helyrehozhat még mindent.

Halak (február 20. – március 20.)
Úgy gondolja, hogy még bőven lesz ideje a rendrakásra, ezért jobbnak látja, ha a családjával tölti a mai napot. Jól érzi magát a családja társaságában és tudja, hogy a közös kirándulás vagy szórakozás még jobban összekovácsolja a szeretteivel. Az sem mellékes szempont, hogy a kiegyensúlyozottságára még nagy szüksége lesz a következő napokban, a munkájában.

.