A Bak ne hagyja, hogy befolyásolják - napi horoszkóp 2017. február 18.

2017.02.18. 07:31

A Nyilas jól érzi magát, a Szűz minden energiáját a családja és a szerettei ellátására fordítja, az Ikrek bízik benne, hogy a barátaira minden helyzetben számíthat.

Kos (március 21.-április 20.)
Nem lehet átverni, pedig van aki, megpróbálja, de szerencsére nem jár sikerrel. Helyén van az esze, és nem hagyja magát csőbe húzni. A dühét nehezen képes leplezni, pedig jobban teszi, ha inkább félrevonul, és a megoldáson töri a fejét. Igaza van, ha nem hagyja annyiban a dolgot, de most túlságosan ideges ahhoz, hogy fékezni tudja az indulatait.

Bika (április 21.-május 20.)
Jól teszi, ha ingatlanvásárláson töri a fejét, hogy abba fektesse a pénzét. Viszont nem sürgeti az idő, ezért kapkodnia sem kell. Általában higgadtan, megfontoltan áll a pénzügyi dolgokhoz, de most a belső nyugtalansága miatt úgy érzi, ha nem lép gyorsan, akkor lemarad. Pedig erről szó sincs. Sőt akkor találja meg az ideális ingatlant, ha körültekintően jár el.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Bízik benne, hogy a barátaira minden helyzetben számíthat, ahogy most is. Igaz nem mindegyikre, amit csalódottan vesz tudomásul, de nem tud mit tenni. A megérzése ebben az esetben cserbenhagyja, mert akiért a kezét a tűzbe tette, a füle botját sem mozdítja. Kicsit szomorú, de gyorsan túlteszi magát a dolgon, mert a sors kárpótolja és néhány igaz barátra lel.

Rák (június 22. – július 22.)
Változtatnia kellene a taktikáján, ha szeretné megtartani a kedvesét. Igaz, nem szereti a változásokat, mert az bizonytalansággal és félelemmel tölti el. Azonban most nincs más választása, mert a megszokáshoz való erős ragaszkodása, akár a kapcsolata végét is jelentheti. Az újesztendőben új szelek fújnak, ezért itt az ideje, hogy legyőzze aggodalmaskodását.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nem kell azonnal rémeket látnia, mert a párja kissé visszahúzódott és nem lesi minden kívánságát. Megszokta, hogy minden az elképzelése szerint alakul, és meg sem fordul a fejében, hogy talán valami probléma foglalkoztatja. Esetleg valami bánat nyomja a szívét, amivel meg kell birkóznia. Nagyot nőne a szemében, ha meghallgatná, és kérés nélkül segítene neki.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Minden energiáját a családja és a szerettei ellátására fordítja, nincs is ideje mással foglalkozni. Élvezi, amit csinál és kötelességtudó, de sajnos maximálisan háttérbe szorítja magát. Lehet, hogy még nem érzi, hogy egyre jobban kezd elfáradni, de a szervezete hamarosan jelezni fogja, hogy szüksége lenne pihenésre. Néha az idegeinek pedig némi kikapcsolódásra.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Tegye félre az illetővel szembeni ellenszenvét és próbáljon meg együtt dolgozni vele. Csak az elérendő cél lebegjen a szeme előtt, mással ne törődjön. Szerencsére csak munkájuk miatt töltik együtt a munkaidőt, nem kell az életét összekötni vele. Igaz, hogy a munkatársait megválogathatja, de ha szereti a munkáját, akkor kár lenne egy új helyet keresni magának.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ne keseredjen el, ha azonnal nem mutatkozik a siker, de higgye el, hogy a szorgalma és kitartása hosszú távon kifizetődik. A Skorpió jegyű emberre nem jellemző, hogy hamar feladná, ha valamit a fejébe vesz. Sőt inkább egy buldog kutya szívósságával halad a kitűzött célja felé. Bár kivétel erősíti a szabályt, tartja a mondás, de ebben az esetben ne Ön legyen!

Nyilas (november 22. – december 21.)
Jól érzi magát, mert rendben mennek a dolgai vagy legalábbis még, ha nehézségek is akadnak az életében, akkor is tud minden kis semmiségnek örülni. Mindenben meglátja a szépet és örömét leli, ha segíthet másoknak. Bölcs életszemlélete hozzásegíti, hogy belássa azzal, ha bánt másokat, mert éppen bajban van vagy szomorú, nem ér el vele semmit sem.

Bak (december 22. – január 20.)
Ne törődjön senkivel, és tartson ki az elképzelése mellett, ne hagyja, hogy befolyásolják. Amennyiben már elkötelezte magát amellett, hogy megismerkedik a szíve választottjával, akkor igenis hódítsa meg a szívét. Jobb, ha nem avat bele senkit sem a titkába, mert ha csalódik, akkor az ellendrukkerek nem dörzsölhetik a kezüket örömükben.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nyitottsága az új dolgok iránt lehetővé teszi, hogy most bátran belevágjon akár egy izgalmas és szokatlan feladatba is. Eszébe se jusson meghátrálni, mert néhány embert meghökkent az elképzelése. Mivel lételeme, hogy kitűnjön a tömegből, ezért jogosan reménykedhet a sikerben. A célja érdekében álljon a sarkára, és dinamizmusa most is a segítségére lesz.

Halak (február 20. – március 20.)
Egy nem hivatalos hírnek ne üljön fel, és ne is döntsön addig. Várja meg, amíg minden tisztázódik és csak azután lépjen. Vannak emberek, akik hozzák-viszik a híreket, amelyeknek fele sem igaz, de élvezik, hogy jól értesültnek tüntethetik fel magukat. Legyen határozott, és ha nem akarja, akkor ne is hallgassa meg az illetőt, mert lehet, csak hiú ábrándokat kerget majd.

.