A Bak nehéz helyzetbe sodródhat bele - napi horoszkóp 2017. február 28.

2017.02.28. 07:32

A Halakat egy láthatatlan erő húzza valaki felé, a Rák makacsságával nagyon sokat árthat magának, a Kos idegállapota egy robbanásra kész bombára hasonlít.

Kos (március 21. – április 20.)
Idegállapota egy robbanásra kész bombára hasonlít, de minden erejével igyekszik a hidegvérét megőrizni. Nem szeretné a gondját indulatossággal tetőzni és meggondolatlanul cselekedni. Igaz, hogy mérgét nem tudja, de nem is akarja lenyelni, hanem valami frappáns megoldáson töri a fejét. Tudja, hogy kapkodni felesleges, viszont a győzelemről nem mond le.

Bika (április 21. – május 20.)
Az otthonában kisebb, de annál bosszantóbb gondok adódhatnak, mert elromolhat valamelyik háztartási gépe vagy a fűtéssel akadhatnak problémák. Bár kicsi a gond, de mégis mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ami a pénztárcáját igen érzékenyen érinti. Bosszantja, hogy sokkal kellemesebb dolgokra is költhetné az összeget, de most a technika ördöge közbeszólt.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Tisztában van vele, hogy meg kellene védeni az igazát, de semmi kedve harcolni. Ezért inkább kivár, és abban reménykedik, hogy jobban jár, ha a visszavonulást válassza. Sajnos pedig így az esélye a nullával egyenlő. Nem szeretne kockáztatni, és hasznosabbnak látja, ha igyekszik okos szóval meggyőzni a másik felet. Bízik benne, békés úton képes jobb belátásra bírni.

Rák (június 22. – július 22.)
Makacsságával nagyon sokat árthat magának. Képtelen beismerni, hogy most nincs igaza, emiatt a családtagjaival hamar meggyűlik a baja. Engedékenysége már a múlté, és a kompromisszumkötésről hallani sem akar. Tulajdonképpen nem a világgal, hanem önmagával van baja, de ezt esze ágában sincs beismerni. Nem hiszi el, pedig ezzel sokat nőne a szemükbe.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A rosszul értelmezett hiúságból szeretné a gondjait eltitkolni a külvilág elől, és remekül játssza a kiegyensúlyozott ember szerepét. Így nem esik nehezére bárkit megtéveszteni. A környezete is úgy ismeri, mint akinek semmi gondja, sőt a szerencse kegyeltje, és emiatt még szép számmal irigyei is akadnak. Ám a párja tisztában van mindennel, ő nem hiszi el azt, amit mutat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Itt a báli szezon, és ha meghívják, ne hagyjon ki egyetlen alkalmat sem. Még akkor is menjen el, ha tudja, hogy másnap biztosan álmos lesz. Jó előre készüljön fel rá, és ragadja meg a lehetőséget, mert a sors nem véletlenül sodorja az útjába a meghívást. Ugyanis sohasem tudhatja, hogy kivel ismerkedik meg és köthet életre szóló barátságot vagy nagy szerelmet.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Erős fejfájással kínlódhat, ami mögött kisebb veseprobléma húzódhat meg. Amennyiben már többször előfordult, akkor a panaszával forduljon szakorvoshoz. Nem valószínű, hogy a magánélete gondjai okozzák, bár az sem kizárt. Ezért, ha a veséje rendben van, akkor a lelkével kell foglalkoznia, és ha őszinte önmagához, akkor hamar orvosolni tudja a panaszait.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Túlságosan sok a vetélytársa és ez aggodalommal tölti el. Minden megtesz, hogy palástolja a félelmeit, ami viszont nagyon sok energiájába kerül. Valójában nem is önmagában nem bízik, hanem attól tart, hogy a sors útja kifürkészhetetlen. Elhatározza, hogy történjen, bármi nem adja fel, hanem minden erejével győzelemre törekszik. Tudja, minden esélye meg van rá.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Kevés munkával szeretne sok pénzt keresni, de hamar rá kell ébrednie, hogy ez az álma most nem fog megvalósulni. Kénytelen belátni, hogy fölösleges mérgelődnie, mert csak délibábot kergetne, ha túlságosan beleélné magát az elképzelésébe. Arra sem szabad haragudnia, aki sokkal reálisabban látja a helyzetet és jó tanácsaival igyekszik visszahúzni a földre.

Bak (december 22. – január 20.)
Magánéletében belesodródhat egy olyan helyzetbe, ahonnan nehezen találja majd a kiutat. Az eszével már rég tudja, hogy nem lenne szabad hallgatni a szívére és minden erejével ellent kellene állnia a csábításának, de képtelen rá. Hiába a fogadalom, az ígéret, amit önmagának tesz, de ebben az esetben ez édes kevés. Sokkal szigorúbbnak kéne lenni önmagával.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Tisztában van vele, hogy ahol egy ajtó bezárul, ott kinyílik egy másik, de ennek mégsem örül. Sokkal jobban vágyik a régi helyzete után, mint az újat kipróbálni. A megszokás nagy úr, és ebben az esetben az új és a szokatlan út sem vonzza, inkább megrémíti. Emiatt káosz uralkodik a lelkében, és hiába szeretné könnyedén venni a dolgot, egyenlőre nem sikerül.

Halak (február 20. – március 20.)
Egy láthatatlan erő húzza valaki felé, és azonnal elgyengül, ahogy csak a közelébe kerül. Képes órákat álmodozni róla, és alaposan eltervezni a leendő viszonyukat. Pedig nem jó úton jár, hisz csak délibábot kerget, mert az illető boldog kapcsolatban él. Mégsem adja fel, mert meggyőződése, hogy elég nagy kitartással bárki szívét meghódíthatja. Most azonban téved!

.