A Bika boldogtalannak érzi majd magát, ha túlságosan sokat vár a kedvesétől - napi horoszkóp 2017. február 8.

2017.02.08. 07:36

A Bak igyekszik ügyelni az anyagi biztonságára, a Nyilasnak annyi a munkája, hogy ki sem látszik belőle, az Oroszlán most nagyon szeretné szaporítani a pénzét.

Kos (március 21. – április 20.)
Amennyiben nem szeretne bonyodalmakat, akkor legjobban teszi, ha jól bezárja a szívét. Ugyanis nagy az esélye, hogy váratlanul megismerkedik valakivel, aki könnyen felforgathatja az életét. Főleg, ha párkapcsolatban él, vegye fontolóra, hogy érdemes e kockáztatnia. Az Uránusz bolygó miatt bármennyire is kötődni akar, mégis szabadságra vágyik.

Bika (április 21. – május 20.)
Előbb vagy utóbb boldogtalannak érzi majd magát, ha túlságosan sokat vár a kedvesétől. Igyekezzen elfogadni olyannak, amilyen, hiszen senki sem tökéletes. Nem vezet jóra, ha örökké elégedetlenkedik és ennek hangot is ad. A folyamatos kritizálással nagyon megbánthatja párját, és elindíthat egy olyan folyamatot, ami a kapcsolatuk kihűléséhez is vezethet.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Legtöbbször könnyedén és gyorsan megoldja a felmerülő problémát, de mostani gondja úgy érzi, hogy túl nagy feladatnak bizonyul. Amivel nehezen birkózik meg, és ez megrémíti. A józan esze, eddig még mindig átsegíttette a pillanatnyi megtorpanáson, de most nem boldogul. Nem szívesen teszi, de előbb vagy utóbb mégis kénytelen lesz tanácsot kérni valakitől.

Rák (június 22. – július 22.)
A jegyében járó személyi bolygója a Hold, erős támadásnak van kitéve más bolygóktól. Emiatt hajlamos túlzásba vinni a dolgokat az élet minden területén. Hol optimista és a környezetére nyitott, míg a következő pillanatban már a pesszimizmusa és az aggodalmaskodása kerekedik felül. Túlkapások jellemezhetik a pénzügyek és a táplálkozás területén is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szeretné szaporítani a pénzét, de ne mindenáron. Vigyázzon, hogy milyen üzletbe fekteti bele, mert ha melléfog, akkor kevesebb lesz és nem több. Szereti a pénzt, jól is bánik vele, de az óvatosságról soha ne feledkezzen meg. Még akkor sem, ha a hiúságára hatva, pénzt szeretnének kölcsön kérni. Soha ne azt nézze, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A karrier építésének a vágya hajtja, emiatt képes akár a végkimerülés határáig is dolgozni. Szinte elfeledkezik a családjáról, mert minden idejét a munkájának szenteli. Jogosnak érzi, hogy a szerettei féltik a kimerüléstől, de a becsvágya elnyomja a veszélyérzetét. Nem vesz tudomást a szervezete jelzéseiről sem, pedig ezzel nagyon sokat árthat magának.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Gyomorpanaszokkal küszködhet, főleg, ha minden mérgét lenyeli. A mai napon ingerültebb a kelleténél és szívesen megmondaná a véleményét, de nem teszi. Nyugalmat erőltet magára, mert kényelmesebbnek találja, ha nem szól semmiért. Viszont, ha folyton a szőnyeg alá söpri a problémákat, akkor a fel nem dolgozott bánata miatt fájhat a gyomra.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nagy változások előszelét érzi, mert tudja, egy új útra kell lépnie. A legnagyobb vágya, hogy a kitűzött célját elérje, s változtasson az életén. Ugyanakkor tart a változástól, mert ezzel a biztonságérzete forog kockán. Emiatt meglehetősen nagy zűrzavar uralkodik a lelkében. De mivel a terve megvalósítását legalább annyira fontosnak érzi, inkább kockáztatni fog.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Annyi a munkája, hogy ki sem látszik belőle. Nem egy aggodalmaskodó típus, most mégis félelem fogja el, ha arra gondol, hogy mi lesz, ha nem készül el időre. Próbál szelektálni a feladatai közül, és előre venni a fontos ügyeket, de tisztában van vele, hogy minden szervező képességére szüksége lesz. Ugyanis igen sok múlik azon, hogy betartja e a határidőt.

Bak (december 22. – január 20.)
Igyekszik ügyelni az anyagi biztonságára, de ez nem mindig sikerül. Időnként hagyja magát elcsábítani a vágyaitól és akkor többet költ, mint azt előre eltervezte. Ilyenkor akár komoly letargiába is eshet, hogy megszegte a fogadalmát. Ne vegye ennyire komolyan az életet, engedjen meg magának, némi kilengést anyagi téren is. Úgyis képes mindig visszapótolni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Jegyében járó Merkúr bolygó miatt az idegi megterhelés problémákat okozhat és nehezen képes feloldani. Stressz hatására makaccsá és különccé válhat, ami összeütközéshez vezethet a munkahelyén a kollégaival esetleg a főnökével. Legyen megfontolt a véleményalkotással, hogy elkerülje a későbbi kellemetlenségeket. Igyekezzen belátni, ha nincs igaza.

Halak (február 20. – március 20.)
Ne csináljon gondot magának abból, ha nem tud mindenki kedvére tenni. Halak jegyűként hajlamos a túlzott áldozatvállalásra, ami csalódáshoz vezethet. Meglehetősen érzékeny a lelke, ezért kerülje az olyan embereket, akik könnyen visszaélnek segítőkészségével. Különben a lelki sérülések akár testi tünetekhez is vezethetnek, és hamar megbetegíthetik.

.