A Kos kapcsolata kezd kiüresedni, kihűlni - napi horoszkóp 2017. február 1.

2017.02.01. 08:13

Teljesen fölösleges dolgokkal foglalkozik a Szűz, el kell kezdeni változtatni az életmódján Bikának, a Bak már nagyon unja a telet.

Kos (március 21.-április 20.)
Mindent félre téve most a kapcsolata helyrehozatalára kell a hangsúlyt fektetnie. Viszonyuk egy ideje tartalmatlan és kezd kiüresedni, kihűlni. A megszokás jellemzi, amin sürgősen változtatnia kellene. Ahhoz, hogy ne csak egymás mellett éljenek, igyekezzen felfrissíteni a kapcsolatukat. Ha megteheti, akkor utazzanak el, és újra szervezzen közös programokat.

Bika (április 21.-május 20.)
Bika jegyűként szereti a kényelmet, ezért nem sok kedve van hozzá, de el kell kezdeni változtatni az életmódján. Nemcsak azért, mert hamarosan itt a tavasz, hanem, mert a rengeteg feladat okozta túlhajszoltság miatt kezd kimerülni. A szervezetének már a vésztartalékaihoz kell nyúlni. Sportoljon, fogyasszon sok gyümölcsöt és töltsön több időt a jó levegőn.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Ámor a szerelem istene most azon mesterkedik, hogy kilője a nyilát és eltalálja a szívét. A valóságtól való elszakadás csak akkor fenyegeti, ha szerelmes, ezért nagyon élvezi a kihívást, és biztosra veszi, hogy végül beadja majd a derekát. Ezért, ha nem szeretne vesztes lenni, akkor jó erősen vértezze fel magát a szerelem ellen és több lakattal is zárja be a szívét.

Rák (június 22. – július 22.)
A saját érdekeit helyezi az első helyre, ezért nincs tekintettel senkire. A valódi célját olyan ügyesen titkolja, hogy legalábbis egy rövid időre képes mások éberségét elaltatni. Azonban még ne igyon előre a győzelmére, mert elég a legkisebb hibát vétenie és borul a jól felépített terve. Ami nagyon kellemetlen lenne, mert a megbízhatóságát, jó hírét kockáztatja vele.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nem ajánlatos túl sokat vállalnia magára és ez vonatkozik a munkahelyére és az otthoni teendőire egyaránt. Ugyanis a túlhajszoltság kimerültté teszi, ami a teljesítőképessége rovására mehet. A figyelmetlensége fáradtsággal párosulva kisebb sport vagy háztartási balesethez vezethet. Főleg bokája ficamodhat ki, ami jó pár napra sajnos biztos ágyhoz köti.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Teljesen fölösleges dolgokkal foglalkozik, aminek az lehet a kellemetlen következménye, hogy a fontos dolgok elkerülik a figyelmét. Elveszik a részletekben, és ezzel igen sok időt veszít, emiatt a riválisai most könnyen leelőzhetik. Igyekezzen összeszedettebbé válni, és csak a feladatára koncentrálni, hogy ne kerüljön hátrányos helyzetbe. A gondjait most tegye félre.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Igen határozottan hajtja végre az elképzeléseit, és ennek egyre jobban kezd meglátszani az eredménye. A munkahelyi gondjai, ha lassan is, kezdenek elcsitulni, így minden energiájával a szerelmi életére képes koncentrálni. Tudja, hogy az utolsó előtti pillanatban fordul a magánélete felé, de hiszi, hogy jobb későn, mint soha. Igyekezetét a társa is nagyra értékeli.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Az elképzelése sajnos nem sikerül, de ne ez ne jelentse azt, hogy feladja. Hanem igyekezzen egy új tervet készíteni. Induljon el egy másik úton, és meglátja, hogy hamar a céljához ér. Ne keseredjen el, mert ez a legrosszabb, amit csak tehet. Az optimizmus és a hit együtt megsokszorozza az erejét, így biztos lehet a sikerben. Csak némi türelemre van szüksége.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ösztönösen cselekszik és ebben az esetben ez a lehető legjobb, amit csak tehet. Még a legnehezebb helyzetben feltalálja magát, s ez a sikerének a kulcsa. Megállíthatatlanul halad a maga útján, és nem törődik a rosszindulatú megjegyzésekkel sem. Az élet már megtanította arra, hogy ha el akar érni valamit, akkor ne törődjön, és ne hallgasson a kételkedőkre.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Nehezére esik tudomásul venni, hogy egy kicsit összébb kellene húznia a nadrágszíjat és nem költekezhet kedvére. Ugyanakkor tisztában van vele, hogy csak akkor tudja megvalósítani az elképzelését, ha képez némi anyagi tartalékot. Mindig van választási lehetőség, ahogyan ebben az esetben is, és amennyiben jól dönt, akkor eléri a célját.

Halak (február 20. – március 20.)
A mai napon nincs a legjobb kedvében, de igyekszik nem kimutatni, mert látja, hogy az egyik ismerősének szüksége lenne néhány vigasztaló szóra. Önzetlenül a segítségére siet és biztatja, hogy lelket öntsön bele. Azzal, hogy az ő problémájával foglalkozik és igyekszik megoldást találni rá, a sajátját már nem is érzi olyan nagynak és elkeserítőnek.

 

.