A Mérleg hajlamos beleszeretni a kéznél lévő partnerbe - napi horoszkóp 2017. február 6.

2017.02.06. 07:22

A Rák becsületes és jó munkaerő, a Szűz szívesen meghallgatja mások panaszait, a Mérleget fantáziája, képzelőereje könnyen elragadja.

Kos (március 21. – április 20.)
A célja érdekében igyekszik együttműködni még a legádázabb ellenségével is, csak azért, hogy a terve megvalósulhasson. Szép dolog a kompromisszumkészség, de nem mindegy, hogy mikor és kivel szemben alkalmazza. Igaz, hogy a cél szentesíti az eszközt, tartja a mondás, de jobban teszi, ha hosszútávra tervez és számol a fellépő következményekkel.

Bika (április 21. – május 20.)
A mai napon ne hagyja, hogy a nyugalmából bármi vagy bárki is kizökkentse. Ne becsülje alá a tűrőképességét, mert mindenképpen próbára akarják tenni a türelmét. Amennyiben okosan taktikázik, és nem veszi fel a kesztyűt, akkor megkíméli magát rengeteg fölösleges izgalomtól. Sőt, legalább így biztosan elkerül egy erős migrént, gyomor vagy epegörcsöt.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A munkahelyén, ha úgy érzi, hogy nem tudja kibontakoztatni a tehetségét, akkor ne húzza tovább az időt, mert a sikertelenség és a kudarc érzése könnyen megbetegítheti. Inkább minél hamarább lépjen, keressen egy az egyéniségének és a képzettségének megfelelő helyet. Kapkodnia nem kell, mert ha eddig kibírta, az a kis idő, míg talál egy újat, már nem számít.

Rák (június 22. – július 22.)
Becsületes és jó munkaerő, amit egyesek igyekeznek kihasználni és minden munka nélkül profitálni belőle. Legyen résen és ne hagyja, hogy a saját malmukra hajtsák a vizet. Ha kell, akár a konfrontációtól se riadjon vissza. A saját érdekeit tartsa szem előtt, különben könnyen kihasználhatják. Rögtön már az elején tegye szóvá, különben a fejére nőnek.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Olyan feladattal bízzák meg, ahol következmények nélkül még a legapróbb hibát sem vétheti. Megbízható és precíz, de a nagy felelősség most mázsás súlyként nyomja a vállát. Legszívesebben visszaadná a munkát, de most erre semmi esélye sincs. Így nincs más választása, mint csak a munkájára koncentrálni. Minden csak ez után következhet.

Képfelirat

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szívesen meghallgatja mások panaszait és kész segíteni bárkinek, ami nagyon nemes cselekedet, de csak mértékkel jótékonykodjon, hogy maradjon ideje a saját feladatait is elvégezni. Ne maradjon el a munkájával, és főleg ne vigye haza a munkahelyi gondjait, hanem próbáljon kikapcsolódni a szerettei körében. Szüksége van pihenésre, nehogy teljesen kimerüljön.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Fantáziája, képzelőereje könnyen elragadja, ami komoly veszélyeket rejt magában. Igyekezzen csak a valóságból kiindulni és ne csak azt lássa meg a kedvesében, ami látni akar. Mérleg jegyűként túl sokat ad külsőségekre, és ez nem csak a jó megjelenésre vonatkozik. Mivel hajlamos beleszeretni a kéznél lévő partnerbe, nem árt, ha megpróbál két lábbal állni a földön.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Legyen óvatos a közlekedésben, főleg a ne az utakon vagy a közlekedési eszközök elérésével akarja behozni az időt, amit máshol elvesztegetett. Ugyanis a jeges, csúszós utakon könnyen elcsúszhat, és akár komoly sérülést szenvedhet. Sajnos eltörhet a keze vagy a lába, de ami még veszélyesebb következményekkel járhat, ha esetleg eltörik a csípő csontja.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Bár szereti a kihívást és a kaland szellem sem áll távol a jellemétől, most mégis csak óvatosan kockáztat. Félelme megakadályozhatja abban, hogy új útra lépjen és úgy alakítsa az életét, ahogyan már rég eltervezte. Lelkesedése cserbenhagyja, pedig anélkül ebben az esetben nem sokra megy. Hiába biztatják mások, még sem képes elindulni, ahogy máskor merte.

Bak (december 22. – január 20.)
Becsvágya nem lankad és az adott helyzetből mindig megpróbálja a legtöbbet kihozni. Az összes energiáját képes megmozgatni a cél érdekében, és ha a becsülete engedné, akár még az ördöggel is szövetkezne. Mivel erre Bak jegyűként képtelen, ezért nem számíthat csak saját magára és a híres kitartásában bízhat. Szerencsére az égiek is pártfogásukba veszik.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A kezdeti lelkesedése egyre jobban csökken a partnere iránt, és azon töri a fejét, hogyan tudná befejezni a viszonyukat. Szeretné minél könnyebben megúszni a dolgot, nehogy kellemetlen jelenetekre kerüljön sor. Angolosan mégsem távozhat, mert az méltatlan lenne, de magyarázkodni sem szeretne. Az igazat pláne meggondolatlanság lenne közölni vele.

Halak (február 20. – március 20.)
Harcias hangulatban van, de energiáit mégsem egy fontos cél érdekében veti be, hanem a környezetén vezeti le. Az eszével tudja, hogy bajt hoz magára, még sem képes a lelkében dúló vihart lecsillapítani. Azzal is tisztában van, hogy először el kellene számolnia tízig, és csak utána kimondani, amit gondol. Ahogy a dolgok most állnak nincs sok az esélye a békességnek.

.