A Mérleg új partnerre lelhet - napi horoszkóp 2017. február 2.

2017.02.02. 07:43

A Vízöntő a leleményességének nagy hasznát veszi, a Skorpiónak nagy szüksége van a híres állóképességére, a Szűz szeretne több időt tölteni a szeretteivel.

Kos (március 21. – április 20.)
Az érvényesülés vágya erőt ad ahhoz, hogy végig vigye az elképzelését. Nem törődik az ellenlábasai véleményével és megküzd a maga igazáért. Sikere éppen az elszántságában és a kitartásában rejlik és ezt az ellenfelei is értékelik. Az akadályok leküzdése csak fokozza a becsvágyát és tudja, hogy győzni fog, még akkor is, ha nagyon sok áldozatot kell hoznia.

Bika (április 21. – május 20.)
Könnyedén veszi az akadályokat, de szerencsére a sikere nem teszi elbizakodottá. Szorgalma meghozza a gyümölcsét és biztosítja a folyamatos anyagi biztonságát. Bár a pénz nem hullik az ölébe, hanem keményen meg kell dolgoznia érte, de ez most sem jelent problémát. Hiszen, ha nem találna új kihívást az életben, akkor a bőséges energiái kárba vesznének.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Minden gond egyszerre szakad a nyakába, és ez nagyon kimeríti, még akkor is, ha nem ismeri be magának. Hibát követ el azzal, hogy mindent egyedül akar megoldani és elintézni, és eszébe sem jut segítséget kérni. Pedig a szerettei és még az ismerősei is igyekeznek a segítségére sietni és szívesen levennék válláról a terheket, de mégis makacsul ellenáll.

Rák (június 22. – július 22.)
Az érzelmi élete most kész felfordulás, mert döntő lépésen töri a fejét. Meghozatala nem is olyan egyszerű, mint ahogyan azt képzeli. Úgy érzi, mintha egy hullámvasúton ülne, mert hol a szívére hallgat, hol pedig az eszére. Nem képes lépni, mert mindig talál valami nyomós érvet, amivel lesöpri a másikat. Idegileg kezd kimerülni, s ez a munkáján is látszik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rettentő nagy becsvággyal lát neki a munkájának, élvezi, amit csinál és új terveken, ötleteken töri a fejét. Csupa lelkesedés és bizakodás, és ez jótékonyan hat a környezetére is. Képes magával ragadni másokat, és a terveibe bevonni. Biztos benne, ha megfelelő munkatársakat talál, és kész együtt működik velük, akár hegyeket is képes lesz megmozgatni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szeretne több időt tölteni a szeretteivel, mert gyötri a lelkiismeret furdalás. Jogosnak tartja a szemrehányásaikat, de most kénytelen a kötelességeit előtérbe helyezni a családi életével szemben. Van annyira gyakorlatias, hogy tisztában van vele, hogy képtelenség egyszerre mindenkinek megfelelnie. Inkább lenyeli a megjegyzéseket, mint vitatkozzon velük.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Új partnerre lelhet, akiben megtalálja azokat a tulajdonságokat, ami a mostani társából hiányoznak. Azonnal úgy érzi, hogy egy hullámhosszon vannak, hasonló a gondolkodásuk és a világról alkotott véleményük. Legszívesebben minden percét vele töltené és egy pillanatra sem engedné el maga mellől. Mielőtt nagy lépésre szánná el magát, ismerje meg jobban.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nagy szüksége van a híres állóképességére, mert a mai napon rengeteg feladattal kell megbirkóznia. Szeret és tud is dolgozni, de amikor mások helyett kell „húznia a szekeret” akkor már közel sem olyan lelkes. Szó nélkül elvégzi most is a munkát, de belül elégedetlenkedik. Ahelyett, hogy csak mérgelődéssel mérgezi a szervezetét, álljon ki önmagáért.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ne csak a munkájára koncentráljon, és az töltse ki a napjait, hanem igyekezzen egy kicsit kikapcsolódni. Szánjon időt arra is, ami örömmel tölti el és általa ki tud kapcsolódni. Sportoljon, vagy csak tegyen egy rövid sétát, és szakítson időt a barátaira is. Ahogy a stressz is megbetegítheti, ugyan úgy a kedvetlenség és a magány is okozhat lelki panaszokat is.

Bak (december 22. – január 20.)
Hajlik rá, hogy önmagát háttérbe szorítsa, csak azért, hogy a párjának a kedvébe járjon. Igen szép dolog, ha képes kompromisszumot kötni, de túlzásokba sem szabad esnie. Mert megbosszulja magát, ha mindenre csak bólogat és a saját vágyát pedig eltitkolja. Jóval sikeresebb és kiegyensúlyozottabb lesz az érzelmi élete, ha képes a nyilt, őszinte párbeszédre.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A leleményességének nagy hasznát veszi, és általa olyan előnyökre is szert tehet, amire mindig is vágyott. Érzi, hogy az égiek egyengetik az útját és elhárítják az útjából az akadályokat. Támogatják minden döntésében és segítik abban, hogy a megfelelő időben megfelelően lépjen fel. A szerelemben azonban a ne keresse a mellékutat. Könnyen lebukhat.

Halak (február 20. – március 20.)
Képes a körömszakadtáig ragaszkodni az igazához, pedig alkalmazkodással többre menne. Főleg a munkahelyén igyekezzen kompromisszumot kötni, mert a felettesével összerúgni a port nem előnyös. Sajnos most nem érzi a realitás kereteit, így nem képes belátni, hogy túl sokat kockáztat, ha makacskodik. Akár anyagi vesztesége is származhat belőle.

.