A Szűznek komoly kockázatot kell vállalnia - napi horoszkóp 2017. február 22.

2017.02.22. 07:31

Az Ikrek tudja,hogy bizonyos dolgok tisztázásra várnak, a Skorpiónak váratlan nehézséggel kell szembesülnie, a Vízöntőnek fel van adva a lecke.

Kos (március 21. – április 20.)
A családi béke egyensúlyba tartása sok fáradozást igényel, amihez nincs mindig türelme. Ezért a nagy veszekedéseket az édes kibékülések követik, de a nyugalom emiatt csak ideiglenes. Nem fog csorbát szenvedni a büszkesége, ha képes belátni, amikor nincs igaza. A folytonos feszültség, ha még most nem is látszik, de a felszín alatt kezdi kikezdeni a szoros kötődésüket.

Bika (április 21. – május 20.)
Fontos, hogy kicsit kimozduljon az otthonából, még ha a feladatai elvégzése után alaposan el is fárad. Ne üljön kényelmesen a foteljában, hanem legalább egy rövid sétára vegye rá magát. Igen nagy testi erő jellemzi, mivel a Bika jegyében született, de ugyanakkor a kényelemszeretet is. Az életkorától és az egészségi állapotától függően érdemes lenne többet mozognia.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Tudja, hogy bizonyos dolgok tisztázásra várnak, de arra gondol, hogy megoldódnak maguktól, minek foglalkozni velük. Máskor ez helytelen hozzáállás, de ebben az esetben, talán mégis ez a legjobb megoldás. Köztudott, hogy az idő nagyúr, és fölösleges kapkodnia, mert lehet, hogy a dolog elrendeződik magától is. Ha mégsem, ráér akkor törni a fejét.

Rák (június 22. – július 22.)
Semmi kedve a hétköznapi dolgokkal foglalkozni, de kénytelen, mert a feladatait mindenképpen el kell végeznie. Legszívesebben csak lógatná a lábát vagy jókat szundikálna, de tisztában van vele, hogy ez csak álom marad. Legfőképpen a családjában kell helyt állnia, és a szerettei kedvére tenni. Általában ez nincs ellenére, de a mai napon legszívesebben egyedül lenne.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Rosszul ébred, emiatt könnyen megharagszik a környezetében élőkre. Mindegy, hogy van oka rá vagy nincs, mégis még a legkisebb kijelentést is túlságosan a szívére vesz. Olyan dolgokat képzel a mondatok mögé, aminek semmi köze a valósághoz. Viszont az önérzetére mért csapásnak éli meg, emiatt erős hát- vagy nyakfájás kínozhatja. Ne csináljon egy bajból, kettőt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A lehetőség adva van, csak kik kell nyújtani érte a kezét. Ragadja meg a szerencséjét és a félelmei miatt ne engedje el. Igaz, hogy komoly kockázatot kell vállalnia, de semmit sem adnak ingyen az életben. Most nem anyagi téren kellene kockáztatnia, hanem érzelmi téren, de ez is komolyan megrémiszti. Amit most olyan nehéznek talál, később még hálás lesz érte.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Jól indul a napja, és a kedvező időszak egész nap kitart. A sikeresen megoldott feladatai nyugalommal töltik el, és így végre már kifújhatja magát. Testileg és lelkileg is egy kicsit megpihenhet, és felkészülhet az esetleges nehézségekre. De erre most nem gondol, nagyon élvezi, hogy a sors a tenyerén hordozza. Az élet már megtanította arra, hogy a kis öröm is öröm.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Váratlan nehézséggel kell szembesülnie, de elkeseredésre semmi oka, mert amilyen váratlanul jön, olyan gyorsan megoldódik. Persze nem magától, ehhez az ön gyorsasága és talpraesettségére is szükség van, de ebben sem szenved hiányt. Így végül is sikeresnek mondhatja a mai napját, és ha mindent meg tesz a cél érdekében, akkor büszke lehet a teljesítményére.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Amikor szerelemről van szó, általában aktív és lelkes, de most valahogy nem mer kezdeményezni. Megérzése azt súgja, jobban jár, ha óvatos és nem ugrik könnyelműen fejest ebbe a kis kalandba. Igazából nem is a visszautasítástól tart, hanem attól fél, hogy a kelleténél jobban belegabalyodik. S, talán még bele is szeret az illetőbe, és érzelmileg sérülhet.

Bak (december 22. – január 20.)
A párja hűséget fogadott, de vakságot nem. Miért nem nézhetne meg valakit anélkül, hogy veszekedés robbanna ki miatta. Kár a féltékenységi jeleneteivel gyöngíteni a kötődésüket, mert a bizalom két ember között az egyik legfontosabb kötőerő. Jól fontolja meg minden lépését, mert a Plútó bolygó uralkodásra hajlamosítja, amivel nem könnyű együtt élni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A lecke fel van adva, de ne csináljon butaságot, nem érdemes kapkodnia. Alaposan gondolja át, hogy a lépésének mi lehet a következménye. Az első felindulásában nem képes mérlegelni és okos döntést hozni, ezért aludjon rá egyet. S, ha még másnap is komolyan gondolja, akkor tegye azt, amit szeretne. Ám azt is vegye figyelembe, hogy a tét nagy, és sokat veszíthet.

Halak (február 20. – március 20.)
Régi partnerével, ha most Ön is akarja, akkor helyrehozhatja a kapcsolatukat. Az égiek támogatják az újrakezdést, de ugyanazon az úton nem mehetnek tovább, és ugyan úgy nem folytatódhat a kapcsolatuk. Teljesen új alapokra kell helyezni a viszonyukat, különben hamarosan újra szakításra kerül sor. Ám, ha tanul a hibáiból, akkor nagyon boldog lesz.

.