A Vízöntő alaposan fontolja meg minden lépését - napi horoszkóp 2017. február 11.

2017.02.11. 07:44

A Kos fél, hogy unatkozni fog a mai napon, az Ikrek mindennél jobban vágyik egy új kapcsolatra, a Szűznek erős akaratra lesz szüksége.

Kos (március 21. – április 20.)
Attól fél, hogy unatkozni fog a mai napon, ezért a napot úgy telezsúfolta programokkal, hogy estére szinte beesik az ágyba. Azonban csak magának ismeri be, hogy túllőtt a célon. A világért sem mondaná a családtagjainak, hogy igazuk van, és túlzásba esett, amikor már nyűgösek voltak, mert alig álltak a lábukon. Fogadja el, ők nem olyan energikusak, mint Ön.

Bika (április 21. – május 20.)
Nagyon reméli, hogy mai napot végre a semmittevésnek szentelheti, de keserű csalódás éri. Ugyanis a párja rengeteg programot tervez, s mivel már mindent megszervezett, ezért esélye sincs kibújni alóla. Amennyire félt az egésztől, a végén annyira jól érzi magát és örül, hogy mégis beadta a derekát. Sőt, van energiája egy kettesben töltött romantikus estéhez is.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A szíve mélyén mindennél jobban vágyik egy új kapcsolatra, vagy egy izgalmas kalandra. Börtönben érzi magát, úgy érzi, hogy társa visszahúzza, korlátozza, és a kapcsolatuk egyre jobban kezd kihűlni. Van is benne némi igazság, de azért feleslegesen ne kockáztasson, mert ennek most nincs itt az ideje. Az is megtörténhet, hogy hamarosan új szelek fújnak.

Rák (június 22. – július 22.)
Úgy érzi, hogy a hullámok összecsapnak a feje fölött. Könnyelműen belement egy kapcsolatba és most rájött, hogy nem ilyenre vágyik. Kilépne belőle, de nem tudja, miként közölje a partnerével. Ne halogassa, a döntést, mert ezzel hiú reményeket kelthet a másikban. Vegyen egy nagy lélegzetet, és lépjen! Meglátja, hogy hamarább túl lesz rajta, mint gondolná.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A bolygó állások arra hajlamosíthatják, hogy még mindig egy régi sérelmén rágódjon. Pedig ez biztosan nem vezet jóra. Mert az elraktározott problémák, és sérelmek, amiket nem tud feldolgozni, számos betegség kialakulásához vezethetnek. Ha szükséges, neheztelése elengedéshez kérjen szakértői segítséget. Remek módszereket tud igénybe venni, a felejtés érdekében.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Erős akaratra lesz szüksége, hogy megőrizhesse a nyugalmat, hogy elkerülje a családi perpatvart. Érzi, hogy vihar van készülőben, de nem tud tenni ellene semmit. Pedig egész más programot tervezett a mai napra, mint egy kiadós veszekedés. Úgy gondolja, jobban jár, ha hallgat és minden megjegyzésre nagy bőszen bólogat, és bizakodik, hogy a vihar majd elvonul.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Ha egyedül tölti a napot, akkor is próbálja élvezni az életet. Hívja meg a barátait egy finom ebédre vagy vacsorára. A legtöbb Mérleg jegyű ember szeret sütni, főzni, lepje meg őket valami újdonsággal. Bár még tél van, azért szerencsére sok zöldségből, gyümölcsből is válogathat. Azonban, ha nincs kedve főzni, akkor egy tea vagy kávé mellett is elbeszélgethetnek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Úgy érzi, hogy bármit megtenne, hogy elnyerje a szíve választott szerelmét. Legszívesebben a csillagokat is lehozná az égről és neki adná. Jobban teszi, ha még ennyire nem nagyvonalú, hiszen nem ismeri igazán. Legyen óvatos az ígéretekkel, mert a Jupiter bolygó túlzásokra hajlamosítja, és bizony nagy bajba kerülhet, ha a partnere mégis komolyan veszi.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Nem esik nehezére a nehéz munkát sem elvégezni, de a monoton munkát inkább kerüli. Mai napon a lelke szabadságra vágyik, ezért ne üljön otthon, mozduljon ki a lakásából. A hangulata is mindjárt sokkal jobb lesz, ha sétál egy kicsit a jó levegőn. Mindegy, hogy egyedül vagy társasággal megy, a lényeg, hogy kikapcsolódjon és idegileg, lelkileg feltöltődjön.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nem jó módszert alkalmaz, ha gyakran fenyegetőzik a családtagjaival. Ugyanis, ha nem gondolja komolyan, akkor teljesen felesleges, mert sajnos hamar észreveszik, hogy nincs mitől tartaniuk. Ráadásul egy idő után fellépése már hitelét veszti, így sokat árt magának vele. Mert amit mond, az egyik fülükön bemegy a másikon meg ki. Legyen következetes.

Bak (december 22. – január 20.)
Egy hirtelen döntést hoz, amit ahogy meghozza, nagyon meg is bán, de már nem tud mit tenni. Szerencsére később kiderül, hogy ennél jobb dolgot nem is csinálhatott volna. Igaz nagy volt a tét és sokat veszíthetett volna, de ahogy a mondás tartja, aki nem kockáztat, az nem is nyerhet. Sajnos néha mindent fel kell tenni egy lapra, hogy győzelmet arathasson.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Fokozottan ügyeljen az étrendjére, legyen mértéktartó, hogy elkerülhesse a kellemetlen májpanaszokat. Fogyasszon könnyű, tápláló ételeket, fehér húsokat, és természetesen friss zöldségeket és gyümölcsöket. Alaposan fontolja meg minden lépését, mert a meggondolatlansága, vagy az elhamarkodott döntése később még sok nehézséget okozhat.

Halak (február 20. – március 20.)
Legjobb, amit csak tehet, ha kerüli a konfliktusokat és még akaratán kívül sem sodródik bele a legkisebb vitába sem. Ugyanis a félreértésből lesz a kis nézeteltérés, és abból akár egy nagy veszekedés is kerekedhet. Sőt, óvakodjon az erőszakos vagy a durva emberektől, mert még a szokásosnál is érzékenyebb lelke a negatív bolygóállások következtében.

.