Aki a Bika szívének kedves, várja, hogy kezdeményezzen - napi horoszkóp 2017. február 3.

2017.02.03. 07:28

A Baknak minden percben a kedvese jár a fejében, a Skorpió roppant kínos helyzetbe kerülhet, a Mérleg megígéri, hogy nyitottabb lesz a változásokra.

Kos (március 21. – április 20.)
A mai napon fokozottan ügyeljen arra, hogy betartsa a szabályokat. Nem csak a közlekedésben, hanem a munkájában és a környezetében is. Ne vegye fél vállról a sors küldte jeleket, mert ha figyelmen kívül hagyja, akkor annak hamar megihatja a levét. Az elbizakodottság a kapcsolatában is gondokat okozhat, ne kockáztasson, mert a szerencse nem veszi pártfogásába.

Bika (április 21. – május 20.)
Akár az életfilozófiája is lehetne a mondás, hogy csak lassan és nyugodtan. Minek kapkodni gondolja, ám most ez nem vezet eredményre, mert az időnek ebben az esetben nagyon nagy szerepe van. Tegye meg a szükséges lépéseket, mert aki a szívének kedves várja, hogy kezdeményezzen. Vigyázzon, mert ha húzza az időt, akkor az illető félreértheti a viselkedését.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Komoly döntést hoz, mert elhatározza, hogy örökre búcsút mond a kedvesének, és a saját útján jár. Új életet szeretne kezdeni, de hogy az ígéretét mennyire lesz képes betartani azt, majd az idő majd megmutatja. Barátai és a szerettei túlságosan most sem aggódnak a döntése miatt, mert mérge idáig is gyorsan elszállt és szokás szerint minden maradt a régiben.

Rák (június 22. – július 22.)
Jó tett helyébe jó várj, tartja a mondás, de ez most nem állja meg a helyét. Hiába teszi ki a szívét és igyekszik segíteni, nem jár eredménnyel. Sőt inkább csak gondot okoz magának a jószívűségével, mert félre értik az igyekezetét. Ne sértődjön meg, és ne vonuljon vissza a csigaházába, hanem fogadja el, hogy nem mindenkin lehet segíteni. Főleg, ha nem hagyja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Alig ismer Önre a környezete, mert kész az együttes tevékenységre és nem gördít akadályokat a javaslatuk elé. Nem csak a saját elképzelését tartja egyedüli jónak és nem beszél velük leereszkedő stílusban. Oroszlán jegyűként időnként hajlamos az uralkodásra, és ezzel sokat árt a népszerűségének. Valami nagy dolognak kellett történnie, ha így megváltozott.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Amennyiben szeretné felújítani az otthonát, akkor lassan itt az ideje, hogy elkezdjen tervezni és költségvetést készíteni. Az égiek támogatják az ötletét és segítik abban is, hogy zökkenő mentesen haladjon a munkálatokkal. Az átalakításba vonja be a családtagjait is és kérje ki a véleményüket. Fontos, hogy ők is jól érezzék magukat, amikor hazatérnek.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Megígéri, hogy nyitottabb lesz a változásokra, és nem csinál a legkisebb dologból is nagy ügyet. Természetesen csak önmagának tesz ígéretet, mert nem szeretne akarat gyengének tűnni a környezete előtt. Úgy gondolja, hogy minek a látványos fogadkozás, majd a tette önmagáért beszél. Előre örül, hogy mekkora meglepetést okoz környezetének a változásával.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Roppant kínos helyzetbe kerülhet, ha nem tud titkot tartani. Nem kell olyan dolgokról beszélnie, amivel bajt okozhat másoknak és nehéz helyzetbe kerülhet. Ebben az esetben a mellébeszélés is jobb, mint a szín tiszta igazság, ezt jó, ha szem előtt tartja. Egy határozott, de udvarias elzárkózás a megoldás. Így számos kellemetlenségtől kímélheti meg magát.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Örömmel tapasztalja, erőfeszítése, hogy rendbe hozza a kapcsolatát, sikerrel jár. Már áldja az eszét, hogy megfogadta az okos tanácsokat és nem söpörte az szőnyeg alá a problémákat. Igaz, hogy eleinte nem volt könnyű elfogadni, hogy nem tökéletes, és hibákat vétett, de belátta, ha változtatni akar, akkor áldozatot kell hozni érte. Boldogságért megérte szenvedni.

Bak (december 22. – január 20.)
Minden percben a kedves jár a fejében és a vele eltöltött kellemes percekre gondol. Tisztában van vele, hogy a feladataira kellene összpontosítania, de bármennyire igyekszik, nem képes. Legjobban az bántja, hogy általában képes uralni a helyzetet, most viszont elhagyta minden ereje. Talán némi vigaszt nyújthat, hogy a Plútó bolygó vette át az irányító szerepet.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A jól megérdemelt sikerét önmagának és a kitartásának köszönheti. A környezete szemében talán egyszerűnek tűnik, és talán irigylik is, de valószínűleg nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi munkát fektetett bele, hogy a célját elérje. Csak a végeredményt látják, a mögötte meghúzódó erőfeszítéseket nem. Ne törődjön az irigyekkel, ők is megpróbálhatják.

Halak (február 20. – március 20.)
A testének és a lelkének egyaránt jót tenne a rendszeres testmozgás. Főleg az úszás segítené átmozgatni az izomzatát. A kellemes környezetben a meleg víz ellazítaná, és ez jót tenne az idegeinek is. Testedzés után úgy érezné, mintha teljesen kicserélték volna, és visszatérne az életkedve is. Persze a gondjaitól nem szabadulna meg, de már nem látna olyan sötéten.

.