Az Ikrek legyen elővigyázatos - napi horoszkóp 2017. február 05.

2017.02.05. 08:11

A Kost a gyors siker teljesen elbizonytalanítja, a Bika ne akarja a nyomozó szerepét játszani, az Ikrek legyen elővigyázatos!

Kos (március 21.-április 20.)
A szerelemben nagyobb ellenállásra számított, és a gyors siker teljesen elbizonytalanítja. Nem erre készült, emiatt új forgató könyvet kellene írnia. Igazi küzdő típus, így már el is ment az egésztől a kedve, de az illetőt még sem tudja kiverni a fejéből. Nem is érti, hogy mi történik a szívében, mert általában nem lelkizik és töpreng a dolgokon ennyit.

Bika (április 21.-május 20.)
Ne akarja a nyomozó szerepét játszani, nem kell a kedvese minden lépéséről tudnia. Neki is fontos a szabadsága, és igényli, hogy legyenek titkai, ami elmondásáról saját maga dönthessen. Ne lásson rémeket és minden ártatlan dologról összeesküvés elméletet gyártani. Mert minden kapcsolat alapja a bizalom, és ezzel elérheti, hogy tényleg titkolózni fog.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Legyen elővigyázatos, nehogy megfázzon és lázas legyen, mert akkor a vidám szórakozás helyett egész nap nyomhatja az ágyat. A Neptunusz bolygó negatív fényszöge miatt kerülje a túlzsúfolt helyeket, ahol sok ember jön össze, nehogy megfertőzzék. Ha dohányzik, most próbálja mérsékelni a dohányzást, mert ezzel is növelheti szervezete ellenálló képességét.

Rák (június 22. – július 22.)
Aki keres, az talál, és ez érvényes a szerelmi életére is. Ne keressen kifogásokat, hogy miért nem jár társaságba. Minden problémára van megoldás, csak élnie kellene vele. Amennyiben magányosnak érzi magát és társra, egy komoly kapcsolatra vágyik, akkor ne tétovázzon. Fölösleges a lenne a bánatát evésbe fojtania, mert az csak pillanatnyi boldogságot ad.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Végre kiegyensúlyozott és repdes a boldogságtól, mert még a legmerészebb álma is teljesül a szerelemben. Azért nem árt, ha két lábbal áll a földön, mert jobb félni, mint megijedni. Ez nem azt jelenti, hogy ne legyen maradéktalanul boldog, csak most még a karikagyűrűről vagy az esküvőről ne álmodozzon. Élvezze a pillanatot, a többit bízza a sorsra.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Az egyik családtagja kész tények elé állítja, emiatt nehéz döntés előtt áll. A kiszámítható, biztos lépéseket szereti, a gyors tempó megrémiszti. Szíve szerint húzná – halogatná a választ, de tudja, hogy ezzel csak egy kis időre jutna levegőhöz. Tisztában van vele, hogy lépni kell, ezért igyekszik elővenni a józan eszét. Nehéz helyzetben mindig a segítségére volt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Mielőtt elhamarkodottan cselekedne, aludjon rá egyet. Általában inkább sokat tétovázik, ami nem mindig helyes, de ebben az esetben kapkodás kimondottan káros. Gondolja át még egyszer alaposan, és ha még mindig ragaszkodik az elhatározásához, akkor tegye meg a szükséges lépéseket. Lehet, hogy a szerelem érzése készteti most erre a gyors döntésre?

Skorpió (október 23. – november 21.)
Általában hirtelen és szélsőséges, de most higgadtan és nyugodtan áll a dolgokhoz. Éppen ezzel a hozzáállásával képes legyőzni a vetélytársait. Skorpió jegyűként kiváló megérzéssel és pszichológia adottságokkal rendelkezik, amit vészhelyzetben mindig képes bevetni. Most is csak a javát szolgálja, hogy nem esik pánikba és nem ijed meg a saját árnyékától.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Szívesen elmerülne a szerelem tengerében, de sajnos nincs senki a közelében, akibe beleszerethetne. Könnyen lelkesedik, és nagy terveket szövöget, aminek gyakran csalódás a vége. Most még a csalódást is elviselné, ha lenne valaki, aki kedvéért még a csillagot is lehozhatná az égről. Szerencsére a Szaturnusz bolygó nem engedi, hogy őrültséget kövessen el.

Bak (december 22. – január 20.)
Amilyen rosszul indul a napja, olyan jól végződik. Sikerül a párját magára haragítania, emitt kissé össze is zördülnek és tartanak egy rövid mosolyszünetet. Majd hamar rájönnek, hogy nem is kell olyan nagy ügyet csinálni a dologból, nem érdemes felnagyítani, mert sokkal jobb a békesség. Így szinte egyszerre kezdik a békülést és élvezik a nap hátralévő részét.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Küzdelme sikerrel járt, amit szeretne mindenképpen megünnepelni. Jókedve határtalan, és emiatt hajlamos túlzásokba esni. Úgy gondolja, hogy megérdemel egy kis lazítást, hiszen az utóbbi időben minden idejét és energiáját a célja elérésére fordította. Amennyiben szeretné elkerülni a másnaposságot, akkor igyekezzen a realitás talaján maradni.

Halak (február 20. – március 20.)
Régóta nyomasztó problémájára váratlanul megoldást talál, ezzel elhárul a veszély a feje fölül. Már éppen kezdi feladni a reményt, hogy célhoz ér, akkor az égiek a segítségére sietnek. A sors megjutalmazza, mert idáig minden lehetőséget kihasznált, és az erejét nem kímélve küzdött az álmaiért. A rengeted munka és a kitartás meghozza a sikert.

.