Az Ikrek lehet, hogy menekül a magány elől? - napi horoszkóp 2017. február 19.

2017.02.19. 08:32

A Vízöntő ne erőltesse, ha nincs kedve a zajos társasághoz, a Bak próbáljon meg lazítani, az Oroszlán ne szomorkodjon!

Kos (március 21. – április 20.)
Legyen különösen óvatos, ha otthon tevékenykedik. A jegyében álló Mars bolygó káros hatása miatt legyen körültekintő főzéskor, sütéskor, és ne hagyjon ételt felügyelet nélkül a tűzhelyen. A gyerekei elől is zárjon el mindent, amivel tüzet okozhatnak vagy megvághatják magukat. Kerülje a kapkodást, mert a figyelmetlensége miatt könnyen megégetheti magát.

Bika (április 21. – május 20.)
Állandóan egy valakin járnak a gondolatai, s nem tud szabadulni tőle. Képtelen belátni, hogy amihez ragaszkodik, az már a múlté. Keveset alszik, egész éjjel csak forgolódik az ágyában, és csodálkozik, hogy reggel hulla fáradt. Napközben is csak lézeng és próbálja magát egy kis búfelejtővel feldobni. Ez a gyógymód a legrosszabb a sok közül, és nem fog jóra vezetni!

Ikrek (május 21. – június 21.)
Az egyik programjából még haza sem ér, de már újabb rendezvény látogatásán töri a fejét. Valamiért nyugtalan, emiatt nehezen tud kikapcsolódni az otthonában. Lehet, hogy a magány elől menekül? Szeretetre, törődésre vágyik, ezért gyűjtse maga köré a barátait, biztos, hogy már nagyon hiányolják a társaságát. Szeretteire is gondoljon, ne hagyja magukra.

Rák (június 22. – július 22.)
Szíve mélyén a legjobbat akarja, de mégis rosszul sül el a dolog, ha állandóan vitázik, és az igazát hangoztatja. Nem lehet úgy kommunikálni vagy eszmét cserélni, ha minden állítást vagy véleményt felülbírál és a vitában mindenáron érvényesíteni akarja az igazát. A kompromisszum készség nagy előny és meg lehet tanulni. S, ha még türelmes is, fél siker.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ne szomorkodjon, ha bántja még a csalódás, inkább már új hódításon törje a fejét. Lehet, hogy még kiszemeltje nincs, de a szokásos fellépésével biztos lehet abban, ha keresi, akkor újra találkozik a szerelemmel. Lásson neki a sportolásnak, ha még eddig nem tette, és bánatában nehogy túl sok édességet egyen, mert megnövekedhet a derékbősége.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Kiegyensúlyozott és mindennek igyekszik megtalálni a pozitív oldalát, ennek megvan az oka. Magánélete mostanában kiegyensúlyozott, és a kisebb vitáktól eltekintve nem lehet oka panaszra. Bár időnként van, aki próbálja feldúlni ezt a harmóniát, de ha éber, akkor nem tud kárt okozni. Ne hallgasson senkire, csak élvezze ezt a szélcsendes napot.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Már annyiszor elhatározta, hogy véget vett, a már kihűlt kapcsolatának. Idáig vacillált, és mindig talált valami kibúvót, amivel elodázhatta a döntést. Most viszont a sarkára áll, de kitartása csak addig tart, amíg kedvese meg nem keresi. Kénytelen elismerni, hogy képtelen elszakadni tőle. Elhatározza, hogy mindent megtesz, hogy rendezze viszonyát a kedvesével.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A mai napon, ha vendégeket vár ebédre vagy vacsorára, akkor ne most kezdjen olyan ételek elkészítésével kísérletezni, amit még sohasem főzött vagy sütött. Jobb, ha a bevált receptjeit használja fel, mert azzal biztosan nagy sikert arat és nem sül fel. Az sem lenne rossz ötlet, ha a vendégei kedvében járna és mindenkit kedvenc ételével lepné meg.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A mai napon, ha teheti, csak lustálkodjon, és élvezze a semmittevést. Általában megállás nélkül sürög-forog és intézi az ügyeit. Ám, ha most érzi, hogy szüksége van már a pihenésre, a kikapcsolódásra, és a szervezete igényli a megújulást, akkor engedjen a csábításnak. Aludj ki magát és fogyasszon friss gyümölcsöt, mert az is nagyban segíti a regenerálódásban.

Bak (december 22. – január 20.)
Próbáljon meg lazítani és ne a gondjain vagy a munkahelyi problémáin törje a fejét. A szervezetének is szüksége van pihenésre, hogy másnap már újult erővel tudjon helyt állni a családjában és a munkájában is. A végletesség nem szokott jóra vezetni, sem a munkában sem az élet más területén. Sajnos ez a veszély nem fenyegeti, ha pihenésről van szó.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Ne erőltesse, ha nincs kedve a zajos társasághoz, vagy a zsúfolt szórakozóhelyekhez. Ha így érez, akkor nyugodtan mondja le a találkozót. Még mindig jobb, mintha elmenne, és a végén bánná, hogy miért nem maradt otthon. Amennyiben egy jó könyvre vágyik, és zenét hallgatna vagy egy érdekes filmet nézne meg, vonuljon félre, és tegye azt, amit szeretne.

Halak (február 20. március 20.)
Az öltözködésére nagy hangsúlyt fektet, elhatározza, hogy megújítja a ruhatárát. Nem bánja, hogy ezzel felhívja magára a figyelmet. Tudja, hogy remekül néz ki, és elégedetten zsebeli be a dicsérő szavakat és az elismerő pillantásokat. Azért nem árt, ha visszafogottabb, és nem ébreszti fel párjában a zöldszemű szörnyet, a féltékenységet, mert sokkal jobb a békesség.

.