Bár a Vízöntő nem tűri a korlátozást, most mégis enged - napi horoszkóp 2017. február 10.

2017.02.10. 07:41

A Rák nem képes túllépni a csalódásán, a Szűz a problémáját nem szívesen osztaná meg senkivel, a Bika igyekszik betartani a határidőket.

Kos (március 21. – április 20.)
Váratlanul megismerkedik új és érdekes emberekkel, akiket az első pillanattól kezdve szimpatikusnak talál. Hamar egymásra találnak, és azonos hullámhosszon vannak. Nemcsak sokat tanulhat tőlük, hanem általuk különböző információkhoz juthat, amiből hosszú távon profitálhat. Megérzései, azt súgják, hogy most összekötheti a kellemest a hasznossal.

Bika (április 21. – május 20.)
Igyekszik betartani a határidőket és tökéletes munkát kiadni a keze közül, mert fejlett a kötelesség tudata. Pontos és precíz, de most még sem képes a feladatára összpontosítani. Időről időre elkalandoznak a gondolatai, és annak ellenére, hogy gyakorlatias ember egyre többet ábrándozik. Persze nem a pénzről, vagy karrierről, hanem a szerelemről.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Ikrek jegyűként minden helyzetben könnyen feltalálja magát, és a jég hátán is megél. Nem véletlen, hogy a legszerencsésebb jegyben született. Bármilyen kihívás is éri, nem hátrál meg, a kíváncsisága jellemző vonása. Nagy előnye, hogy nem ragad bele egy előnytelen helyzetbe, hanem igyekszik megtalálni az ideális megoldást, miként szabaduljon belőle.

Rák (június 22. – július 22.)
Nem képes túllépni a csalódásán, folyamatosan rágódik rajta és megpróbálja megtalálni az okát. Ahelyett, hogy túllépne a dolgon és levonná a tanulságot, folyamatosan emészti magát. Pedig az oka egyszerűbb, mint gondolná. Ugyanis a párjával nem illettek egymáshoz, ami a kapcsolatuk elején még rejtve maradt. Csak az idők során derült ki a fájó igazság.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Kénytelen a diplomatikus megbeszélést előnybe részesíteni, az ellentmondás nem tűrő magatartással szemben. Oroszlán jegyűként hozzá van szokva, hogy a véleményét egyedüli jónak tartsa. Legtöbbször a környezete el is fogadja, mert nem szeretné a hírtelen haragját megtapasztalni. Ebben az esetben viszont fordul a kocka, kénytelen engedni a népszerűségért.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A problémáját nem szívesen osztaná meg senkivel, mert egyedül akarja megoldani. Nem mintha, nem esne jól elmondani a gondjait, de úgy érzi, hogy a döntést egyedül kell meghoznia. Nem szeretné, ha bárki befolyásolná, hiszen a döntése összes következményét saját magának kell viselnie. Így azután, ha téved, akkor nem hibáztathat a rossz döntésért senkit sem.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Személyiségével hamar elbűvöl másokat, ahogy ebben az esetben is könnyen sikerül az ujja köré csavarni az illetőt. Arra azonban fokozottan ügyeljen, hogy minden csoda három napig tart. Fontos, hogy ne éreztesse a fölényét, mert akkor, akit annyira szimpatikusnak talál, gyorsan veszi a nyúlcipőjét. Inkább hagyjon időt, hogy a kapcsolatuk megszilárduljon.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Érzéseit nehezen mutatja ki, de most elhatározza, változtat az eddig még jól bevált szokásán. Tisztában van vele, hogy a tét nagy, de a lehetőség, hogy kockáztasson, még nagyobb. Igaz, hogy nem mindenki kedvéért tenné meg ezt a merész lépést, de az illető nagyon elnyerte a tetszését. Még az sem tántorítja el, hogy csalódás érheti, ha leveszi az érzelmi páncélját.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Bármennyire is szeretné, nem tud olyan nagy lépétekkel haladni a célja felé, ezért legyen türelemmel. Nem várhat gyors megvalósulást a magánéleti gondjai megoldásában sem. Fontos, hogy rugalmasan álljon minden probléma tisztázáshoz, és igyekezzen együtt működni a párjával. A merevség, a makacsság tovább ronthatja az amúgy sem könnyű helyzetet.

Bak (december 22. – január 20.)
Nehezen viseli az igazságtalanságot és a köntörfalazást, mert nagyon fejlett az igazságérzete. Most mégis kompromisszumot kell kötnie, mert az érdekei úgy kívánják. Igaz mehetne fejjel a falnak is, de tudja, hogy nem sok értelme van. Ugyanis nem menne vele semmire, csak rengeteg gondot okozna magának. Problémáit minek szaporítani, van hisz belőlük elég.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Bár nem egy erőszakos típus, mégis amikor szükséges, akkor képes érvényesíteni az elképzeléseit. Ebben az esetben azonban igyekszik konstruktívan együttműködni másokkal, a saját érdekében. Valójában a saját útján szeret járni, időként makacsul ragaszkodik az elképzeléséhez. Nem tűri a korlátozást, most mégis a boldogsága érdekében inkább enged.

Halak (február 20. – március 20.)
Remek megérzéssel és kiváló képzelőerővel rendelkezik, ezért ezeket az adottságait ne hagyja parlagon heverni. Főleg komoly döntések előtt vagy a pénzügyi befektetései során hagyatkozzon a megérzésére, hogy ne érje anyagi veszteség. Képzelőerejét, nem csak a munkája során kamatoztathatja, hanem a hobbijában is így például a fotózás vagy a művészetek területén.

.