Egy új kapcsolat mélyen megérinti majd a Bika lelkét - napi horoszkóp 2017. február 24.

2017.02.24. 07:36

Ezt ígérik mára a csillagok.

Kos (március 21. – április 20.)
A sok apró figyelmességgel többre megy, mint az időnkénti látványos ajándékkal, amit a lelkiismerete megnyugtatása miatt ad a párjának. Igaz, hogy a harmónia folyamatos fenntartása jóval fárasztóbb, mint az egyszeri nagyvonalúság, de az előbbi nem is hoz olyan tartós eredményt. Csak akkor alkalmazza, ha a kedvesét a pénzzel mindig leveheti a lábáról.

Bika (április 21. – május 20.)
Nagy változás várható a szerelmi életében, de a pozitív fordulatot csak akkor tudja megragadni, ha képes kockázatot vállalni. Még azelőtt döntse el magában, hogy mit is szeretne valójában, mielőtt mélyebben belegabalyodna a szerelem hálójába. Azonban, ha csak egy rövid viszonyra gondol. akkor el se kezdje, mert ez a kapcsolat mélyen megérinti majd a lelkét.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Ne a régi kedvesét keresse a másikban, mert ha hasonlítana is az új partnere rá, ugyanolyan egészen biztosan nem lesz. Hiszen minden ember más és megismételhetetlen. Még az ikrek, akik bár sok mindenben hasonlítanak egymásra, sem teljesen egyformák. Mindaddig csak keresi az „igazit”, de nem találja, amíg a régi emlékeihez ragaszkodik. Kezdjen új életet!

Rák (június 22. – július 22.)
Nemcsak a barátságban, hanem az érzelmi kapcsolatában is szükség van az őszinte kommunikációra és bizalomra. Ne akarja az akaratát mindenáron keresztülvinni, és a sarokba szorítani a szeretteit. Ugyanis ezzel csak a dacot és az ellenállást erősíti bennük, holott éppen az ellenkezőjét szeretné elérni. Legyen inkább toleráns, hogy otthona a béke szigete maradjon.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Magánéletében a bolygóállások változást jeleznek, ám, hogy melyik úton induljon el, azt saját magának kell eldöntenie. Természetes, hogy nehéz lesz új életet kezdenie, mert megrémiszti a változás. A céljait, hogy elérje, először pontosan tisztába kell lennie a vágyaival. Majd határozottan a tettek mezejére kell lépnie. Hogy megy, vagy marad, az attól is függ, hogy megéri-e.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A múltban elkövetett baklövését most kellene rendbe hoznia, ha nem akarja újra elkövetni. Fontos, hogy tanuljon a hibájából és akkor a kudarcot biztosan elkerüli. Okos ember a más hibájából tanul. De a sajátjából is hasznot húzhat, ha nem lép bele ugyanabba a cipőbe, ami már egyszer feltörte a lábát. Vonja le a tanulságokat, hátha ezzel másoknak is segíteni tud.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Lehet, hogy most úgy érzi, hogy a szíve darabokra tört, de azért nem kell belepusztulnia ebbe a kapcsolatba. Mindjárt ne a legrosszabbra gondoljon, mert kedvese kissé visszahúzódott a kezdeti lelkesedés után. Adjon időt a kapcsolatnak, mert előbb-utóbb úgyis fény derül mindenre. Azaz vagy visszatér a boldogság, vagy legfeljebb kutya harapást szőrivel…

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ne hagyja, hogy mások az orránál fogva vezessék. Megérzése azt súgja, hogy valami nincs rendben, de nem tudja, hogy mitévő legyen. Csapdában érzi magát, és egyenlőre nem találja a kivezető utat. Most gyors döntéssel és magabiztos cselekvéssel könnyen elháríthatja a támadásokat. Ha egyedül nem megy, szervezzen csapatot maga köré, mert együtt erősebbek.

Nyilas (november 22. – december 21.)
A kettőjük közötti vitában, ha nincs igaza, akkor jól tenné, ha most ezt minél előbb be is látná. Igazságszerető, ezért legyen igazságos, mert aki megbántotta a másikat, annak kellene elnézést kérnie. Higgye el, hogy nem fog a fejéről leesni a korona, ha bocsánatot kér. Legfeljebb csak kissé félrecsúszik. Lássa be, hogy a boldogsága megér ennyi veszteséget is.

Bak (december 22. – január 20.)
Ne legyen türelmetlen, és főleg elégedetlen, mert az akadályt csak szinte erő feletti munkával tudja legyőzni. A küzdés nincs ellenére, de a rosszindulatú ármánykodást már nehezebben tűri. Sok mindent elvisel és kibír, de az alattomossággal nem tud mit kezdeni. Jól vértezze fel magát a lelki sérülések ellen, mert a keménysége ellenére is sebezhető ember.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Eszébe se jusson, hogy aláírjon olyan szerződést, ami nem átlátható, vagy amitől később anyagi veszteség érheti. Kerülje a zűrös ügyeket, mert ezzel a problémák és a komoly gondok spirálját indítja el. Lehet, hogy kedvezőnek tűnik az ajánlat, de a Napnál is világosabb, hogy több benne a kár, mint a haszon. Ezt a lehetőséget most nem szabad megragadnia.

Halak (február 20. – március 20.)
Anyagi helyzete talán nem olyan vészes, mint amilyennek megéli. Természetes, hogy szeretné biztonságban tudni magát, de a pénztárcájának pár centis leapadása még nem ok arra, hogy álmatlanul forgolódjon az ágyában. Abban az esetben, ha komoly anyagi gondjai vannak, az más, de akkor próbáljon meg valami észszerű megoldással időt nyerni.

.