Eszében sincs kompromisszumot kötni - napi horoszkóp 2017. február 12.

2017.02.12. 09:47

Anyagi téren legyen óvatos a Nyilas, Összpontosítson a munkájára az Ikrek, a Rák hangulata hullámzó.

Kos (március 21.-április 20.)
Felkerekedik a családjával és új tájakkal ismerkedik, így sok szép élményben van része. Semmi sem rontja el a hangulatát, remekül érzi magát. Az idegeit tökéletesen megnyugtatja a csend, a nyugalom, és a gyönyörű táj. Váratlanul eszébe jut egy ötlet, hogy mi lenne, ha venne egy vidéki házat, ahová a világ zajától legalább a hétvégére visszavonulhatnának.

Bika (április 21.-május 20.)
Eszében sincs kompromisszumot kötni, mert meggyőződése, hogy akkor a tekintélye csorbát szenved. Meg van győződve a saját igazáról, és ettől senki nem képes eltántorítani. Makacssága mögött némi bosszúvágy is meghúzódhat, pedig a harag rossz tanácsadó, és meggondolatlan cselekedetekre is ösztönözheti. Inkább lépjen túl rajta, és végre felejtse el!

Ikrek (május 21. – június 21.)
Minden esélye meg van rá, hogy az élvonalba kerüljön. Összpontosítson a munkájára, a karrierjére, halogatásra nincs idő, mert ha tétlenkedik, akkor a vetélytársai megelőzhetik. Kitartása majd meghozza a várva várt eredményt és az anyagi helyzete is megszilárdul. Addig rengeteget kell dolgoznia a céljaiért, de a mai napot még szentelje a pihenésnek.

Rák (június 22. – július 22.)
Hangulata hullámzó, ezért nehéz a kedvébe járni. Ingerült és morgós, jobb, ha mindenki kerüli, ha jót akar magának. Szerettei megpróbálják jobb kedvre deríteni, de mivel nem sok eredménnyel járnak, ezért jobbnak látják, nem próbálkoznak tovább. Talán, ha békén hagyják, és kialussza magát, akkor remélik, hogy még egy közös programra is rábírhatják.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Engedjen a csábításnak, és menjen társaságba, mert a labilis hangulatának egy kis vidámság biztosan jót tesz. A túlzott begubódzás csak tovább ronthat a kedélyállapotán. Egy mozi vagy színházi előadás is jó kedvre derítheti, de semmiképpen se nézzen meg egy tragédiát vagy nagyon szomorú előadást. Lehet, hogy egy randi vagy egy váratlan szerelem is segítene?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Végre a lelke megnyugvásra talál, mert egy félreértés miatt megszakadt régi barátságát sikerül helyreállítania. Fájó szívvel, de már kezdte elfogadni, hogy talán véglegesen így marad, sohasem békülnek ki. Hiúságát háttérbe szorítja, ezért a barátja szívesen békejobbot nyújt, hisz neki is hiányzanának a közös programok és a meghitt beszélgetések.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
A saját maga állította kényelmes börtönben él, ahová önként vonult be. Ne hibáztasson senkit, ha nem érzi jól magát benne. Először önmagával kellene tisztáznia, hogy valójában mit is szeretne. Csak panaszkodással nem ér el semmit, és előbb vagy utóbb, de döntenie kell. Csak két választási lehetősége van, vagy marad és továbbra is szenved, vagy új életet kezd.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A sikerei néhány rokonát bosszantja, de nem érdemes túlságosan törődni velük és a szívére venni. Nehezen emésztik meg, hogy megalapozta a jövőjét, s hogy minden, amibe belevág nyereséges. Ők csak a felszínt látják, és nem is gondolják, hogy nem volt mindig így. Volt nehéz időszaka is, sőt került már rossz anyagi helyzetben is, de kitartása átsegítette a krízisen.

 

Nyilas (november 22. – december 21.)
Amennyiben egy idő óta, ha az egyik közeli rokonával gondjai vannak, akkor jobb, ha nem halogatja a probléma orvoslását. Lehet, hogy túl elfogult, ezért kérjen tanácsot egy kívülállótól, akinek az ítélő képességében maradéktalanul megbízik. Anyagi téren legyen óvatos, ne költekezzen meggondolatlanul, mert most nehéz lesz a pénzügy helyzetét helyrehozni.

Bak (december 22. – január 20.)
Legyen megfontolt és nem térjen le a megszokott útról, mert még nincs itt idő a változtatásra. Keresi a helyét és az útját az életben, de pontosan nem tudja, hogy mit is szeretne. Már érzi a változtatás szelét, de amíg nincs kész és megbízható terve, addig kár belekapnia bármibe is. Ugyan ez érvényes a magánéletére is. Egyenlőre jobb, ha nem erőltet semmit.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A szerelemben a menekülés nem megoldás semmire, legfeljebb csak némi időt nyer vele. Hiába is próbálja elfeledni az illetőt, nem fog menni, hiszen már utol érte a „betegség”, melynek a neve karmikus kapcsolat. Igaz, hogy Vízöntő jegyűként fontosnak tartja a szabadságot és a jó értelemben vett függetlenséget, de ez már több. Ez az igazi szerelem.

Halak (február 20. –  március 20.)
Sajnos a magánéletében a szálak lassan úgy összekuszálódnak, hogy ember legyen a talpán, aki kibogozza. A kapcsolatában gyakran érzi, hogy ami van azzal elégedetlen, s amire vágyik az szinte elérhetetlen. Ebben az érzelmi zűrzavarban a boldogságra, amire annyira vágyik, így biztosan nem fog rátalálni. Eljött az idő, helyzete egyértelmű tisztázására.

.