Jobban teszi, ha nem dicsekszik hódításaival a Kos - napi horoszkóp 2017. február 26.

2017.02.26. 07:41

Sohase adja fel a reményt a Skorpió, igyekszik nagy gondot fordítani a külsejére az Oroszlán.

Kos (március 21.-április 20.)
Jobban teszi, ha nem dicsekszik a hódítási sikereivel, mert azzal sokat árthat magának. Főleg a partnerének ne mesélje el, de még célzást se tegyen, mert lehet, hogy ezzel örökre elveszíti. A magánélete múltjának minden részlete nem tartozik rá, mert nagy a valószínűsége, hogy nem tölti el büszkeséggel, hogy egy szívtipró partnerrel hozta össze a sors.

Bika (április 21.-május 20.)
Bátran ragaszkodjon az elképzeléséhez, ha szeretne elmenni arra a programra. Amennyiben ügyesen bánik a szavakkal, és kamatoztatja a diplomáciai érzékét, akkor eléri a szeretteinél, hogy ne kelljen egyedül mennie. Ne tartson a konfrontációtól, mert a konfliktusok is hozzátartoznak egy kapcsolathoz. A tökéletes békés világ, amire vágyik, csak a mesében létezik.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Mivel egy közös cél érdekében szövetkezett az illetővel, akkor most már ne hagyja cserben, csak azért, mert túl sok munkát kellene belefektetnie. Lehet, hogy számos elfoglaltsága van és emiatt kevés az ideje, de ezzel már az elején is számolnia kellett volna. A saját nyugalma érdekében is érdemes, megtartani az ígéretét, nehogy egyszer még visszakapja mástól.

Rák (június 22. – július 22.)
Fogadja el az ismerősei meghívását, mert szüksége van kikapcsolódásra is. A gondjait próbálja meg otthon hagyni és csak élvezni a kellemes társaságot. Túlzásokba azért ne essen, főleg az ital fogyasztás terén, mert ha nem ismer határt, akkor lehet, hogy csak keserű emlék marad a jól induló szórakozás. A másnaposság okozta panaszokkal is nagyon meggyűlhet a baja.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Igyekszik nagy gondot fordítani a külsejére, mert szeretné meghódítani a Nagy Őt. Igaz, hogy még nem olyan régóta ismeri, de sokkal magabiztosabb, ha öltözékét tökéletesnek érzi. Hiszen belül, még közel sem olyan magabiztos, mint amilyennek látszik. Feltétlenül ügyeljen arra, hogy az alkalomnak megfelelően öltözzön, nehogy az elején elrontson mindent.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A mai napon mindent hajlamos túlzásba vinni, főleg érzelmi téren. Rémeket lát, féltékenykedik, pedig ezzel sokat ront a helyzetén. Vegye elő a józan és gyakorlatias élet szemléletét, s mindjárt másképpen látja a problémákat. Nem kell olyan dolgokkal vádolnia a társát, amiről nincs még megbizonyosodva. Engedje, hogy az idő megmutassa, hogy valóban igaza van.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Nagy megelégedéssel tölti el, mert sikerül utol érnie magát és nem nyomasztják az otthoni teendői. Így sokkal könnyebben szenteli az idejét a kikapcsolódásra. Megtapasztalta már, hogy jobban jár, ha betartja azt a mondást, hogy előbb a munka és csak utána a szórakozás. Ugyanis egyre nehezebben dolgozza fel a halogatásából eredő lelkiismeret furdalást.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Jogos a szomorúsága és az is, ha hatalmas krízisként éli meg a párjával való szakítást. Lehet, hogy csak átmeneti mosolyszünetről van szó és minden folytatódik tovább, de az is elképzelhető, hogy végleg szétválik az útjuk. Sohase adja fel a reményt, hogy új párra lel aki, a lelki társa is lesz. Nincs kizárva, mindez azért van, hogy más valakivel boldogabb legyen.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Használja ki a mai napját és bár még nincs jó idő, de a téli természetnek is meg van a szépsége. Szervezzen meg egy kirándulást, és mozduljon ki a jó meleg szobából. Élvezze a csendet, az erdő nyugalmát. Idegrendszerének rendkívül jót tesz az erdei séta, és minden gyógyszernél többet ér. Beszélje rá a szeretteit is egy közös időtöltésre a természetben.

Bak (december 22. – január 20.)
Ösztönösen ráérez a párja problémájára, és igyekszik megvigasztalni. Együtt érez vele, de próbálja kívülállóként reálisan látni a helyzetet. Nem akar elfogult lenni, mert azzal csak rossz tanácsot adhat. Nincs könnyű helyzetben, mert egyensúlyoznia kell, hogy ne essen az elfogultság csapdájába. Úgy gondolja, ezzel a mentalitással többet segíthet a kedvesének.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Vízöntő jegyűként fokozottan ügyeljen az erei állapotára, a szívére, mert a keringése sebezhető. Táplálkozzon egészségesen, hogy elkerülje az érelmeszesedést. Mozogjon sokat, de a hidegben mindig rétegesen öltözzön föl, nehogy az ízületei megfázzanak. A szívére a szerelemben is vigyázhat, nehogy olyanra pazarolja szeretetét, aki visszaél a jószívűségével.

Halak (február 20. – március 20.)
Halak jegyűként a vízben vagy víz közelben érzi igazán elemében magát. Ilyenkor képes megnyugodni és megszabadulni ideig – óráig a nyomasztó gondjaitól. Lehet, hogy rengeteg az otthoni teendője, de próbáljon meg szakítani némi időt, hogy elmenjen egy uszodába. Arra azonban ügyeljen, hogy ne menjen félig megszárított hajjal az utcára, mert megfázhat.

.