Nincs az az akadály, amely a Skorpiót visszarettentené - napi horoszkóp 2017. február 23.

2017.02.23. 07:22

A Kos egyre nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válhat, a Bika folyamatosan aggodalmaskodik, a Skorpiónak semmi kedve a versengéshez.

Kos (március 21.-április 20.)
Egyre nyugodtabbá és kiegyensúlyozottabbá válhat, mert a javuló anyagi helyzetének köszönhetően, már több mindent megengedhet magának és a szeretteinek, mint eddig. Ezért ne hajtsa agyon magát, és ne hajszolja a pénzt, inkább töltsön több időt a családjával és a párjával. Szüksége van kikapcsolódásra, szórakozásra és az élete apró örömeire is.

Bika (április 21.-május 20.)
Folyamatosan aggodalmaskodik, pedig ezzel csak árt a szervezetének. Aggódása befelé fordulóvá teszi, mert nem szeretne a problémájával terhelni senkit. Így viszont csak rágódik a dolgokon, holott talán hamarabb megtalálja a kiutat, ha tanácsot kér valakitől. Persze csak azzal ossza meg a gondjait, akiben maradéktalanul megbízik, s tudja, hogy tud titkot tartani.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A mai napon, ha peres vagy hivatalos ügyben kell eljárnia, akkor kétszer is gondolja meg, hogy mit mond. Sajnos a Szaturnusz bolygó nem támogatja, sőt inkább hátráltatja ügyei elintézésében. Igaz, hogy nagyon jó beszédkészség jellemzi, de hallgasson inkább a megérzéseire vagy vigyen magával egy ügyvédet. Most is igaz az a mondás, hogy: hallgatni arany.

Rák (június 22. – július 22.)
Kapcsolata tüneteit nem szabad elbagatellizálnia, nehogy a problémák elhatalmasodjanak. Jobb mielőbb a végére járnia, még azelőtt, hogy a lelki sebek „elfertőződnének”. Minél tovább halogatja gondok feltárását, annál később lép a kapcsolata a gyógyulás útjára. Nézzen szembe a tünetekkel, hisz érzelmi zavart jeleznek, amit feltétlenül orvosolnia kell.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Ma nem lehet oka panaszra, mert nem lesz része túlzottan nagy izgalomban. Valójában nem is bánja, mert nem rajong a változásokért. Ezért, ha teheti nem is hagyja el a járt utat a járatlanért. Nem vágyik arra sem, hogy az adrenalin szintje az egekbe szökjön, kivéve, ha szerelemről van szó. Talán még unalmasnak is találhatja a napját, mert nincs kivel flörtölnie.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Már a Halak jegyében járunk, ezért ha van e jegyben született barátja vagy közeli ismerőse, akkor ne felejtse el a születésnapjuk alkalmából felköszönteni őket. Még véletlenül se feledkezzen meg a párjáról, mert annak biztosan sértődés lenne a vége, és sok időbe tellene, amíg képes lenne megbékíteni. Inkább szervezzen neki egy nagy összejövetelt.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Csak a saját érdekét tartja szem előtt, mert mindenáron el szeretné érni, amit a fejébe vett. A célja érdekében nem sajnálja az idejét és az energiáját sem. Arra azonban nem gondol, hogy bár a vágya talán teljesülni fog, de a népszerűségi "mutatója" nagyon alacsony áll majd. Igyekszik mindig mindenki tetszését elnyerni, de arra most ne számítson, hogy ez sikerülni fog.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Semmi kedve a versengéshez, de ugyanakkor nem szeret háttérbe szorulni, és főleg nem a vesztesek közé tartozni. Tisztán látja, hogy nem jó ötlet felvenni a kesztyűt és beszállni a harcba, de sajnos nincs más választása. Abban bízik, hogy képes lesz a megfelelő időben megfelelően cselekedni. Tudja, hogy nincs az az akadály, amely visszarettentené, ha győzni akar.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Csak azért, hogy a kedvese kedvébe járjon, ne adja fel az egyéniségét, mert megbánhatja. Hosszú távon biztos nem vezet jóra, ha szerepet játszik, vagy egyfolytában háttérbe szorítja magát. Nyilas jegyűként szabadságszerető, ezért nem szabad belemenni olyan kapcsolatban, ahol birtokolni akarják. Még addig gondolja át, hogy képes-e megalkudni, amíg nem késő.

Bak (december 22. – január 20.)
Legyen résen, mert valaki, a hiúságán keresztül szeretne a szívéhez közelebb kerülni. Nagyon ügyesen szövögeti a hálóját, és abban a reménykedik, hogy előbb vagy utóbb, de belesétál a felállított csapdájába. Tisztában van vele, hogy két lábon áll a földön, így az érzelmein keresztül nem tudja behálózni. Ám bízik benne, hogy dicsérettel sikerrel jár.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Amennyiben nyűgös és rossz a közérzete, annak az lehet az oka, hogy az utóbbi napokban meggondolatlan volt és nem öltözött az időjárásnak megfelelően. Megfájdulhat a feje és a torka, sőt ha nem kerüli a zsúfolt helyeket, akkor akár az influenza is ledöntheti a lábáról. Legyen elővigyázatos, ne tegye kockára az egészségét. Dohányzást próbálja megállni.

Halak (február 20. – március 20.)
Kénytelen túllépni az anyagi keretét, mert sajnos ez az ára annak, hogy megvalósítsa a tervét. Az égiek most támogatják az ötletét, így a siker érdekében előfordulhat, a pénztárcáját teljesen ki kell ürítenie. Alaposan gondolja át, hogy megéri-e, ezért csak lépésről lépésre haladjon. Csak akkor lépjen, ha biztos benne, hogy rövid időn belül az összeget vissza tudja tenni.

.