Szeret az előtérben állni és nyerni a Kos - heti horoszkóp 2017. február 13 - 19.

2017.02.12. 18:30

A Halakat kedvese váratlanul ajándékkal lepi meg, a Baknak sok meghívásnak kell eleget tennie, a Mérleget könnyen ledöntheti a lábáról a megfázás.

Kos (március 21.-április 20.)

A félelmei ne akadályozzák meg abban, hogy a tervét megvalósítsa. Szeret az előtérben állni és nyerni, ezért nem szabad engednie, hogy a riválisai a háttérbe szorítsák.

Bika (április 21.-május 20.)
Csak a feladataira összpontosítson, ne engedje, hogy a gondolatai bár merre is elkalandozzanak. Sajnos volna min törnie a fejét, mert a gondjai egyre csak szaporodnak.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Munkahelyén egyre sikeresebb, és képes még a legkötözködőbb kollégájával is együttműködni. Anyagi helyzete fokozatosan javul, és pénztárcája hamarosan megtelik.

Rák (június 22.- július 22.)
A szíve választottjához való közeledési kísérlete sikerrel jár, de nem azért még ne igyon előre a medve bőrére. Mielőtt kinyitná a szívét, igyekezzen jobban megismerni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A rengeteg feladata miatt egyre fáradtabb és kimerültebb, a türelme emiatt véges. Próbáljon meg uralkodni magán, hogy ingerültségével ne bántson meg másokat.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Ne hallgasson az első benyomására, és ne az alapján adjon hangot a véleményének. Alaposan melléfog, és kellemetlen helyzetbe kerül, ha felületesen ítél meg másokat.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Könnyen ledöntheti a lábáról a megfázás vagy az influenza. A betegség legkisebb jele esetén, maradjon otthon, hogy elkerülhesse a szövődményeket. Kerülje el a tömeget.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Magánéletében a rég elmúlt dolgokon nem érdemes rágódni, a sérelmeit felejtse el. Csak önmagát mérgezi vele, ha nem képes túltenni magát és bosszún töri a fejét.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Ez a hét alkalmas utazásra, rövid pihenésre. Amennyiben nem áll módjában szabaddá tenni magát, akkor is minden alkalmat ragadjon meg, hogy kikapcsolódhasson.

Bak (december 22. – január 20.)
Sok meghívásnak kell eleget tennie, ne hivatkozzon fáradtságra, menjen el. Lehetőség adódik rá, hogy olyan emberekkel ismerkedjen meg, akik még hasznára lehetnek.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Legyen nagyon óvatos az illetővel, mert csak a pénzére pályázik és nem a szívére. Szinte kaméleonként képes változni, attól függően, hogy az érdekei éppen mit kívánnak.

Halak (február 20. – március 20.)
Kedvese váratlanul ajándékkal lepi meg, és akkor se utasítsa vissza, ha nem nyeri el a tetszését. Ajándék lónak ne nézd a fogát, tartja a mondás, ezt tartsa szem előtt.

.