A Rák olyan emberrel találkozik, aki azonnal elnyeri a szívét - napi horoszkóp 2017. március 10.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazás: Most megtudhatod, optimista szemléletű ember vagy-e

2017.03.10. 07:40

A Vízöntőnek valójában ezer sebből vérzik a szíve, az Oroszlán hangulatának nagyon jót tesz a napsütés, a Bikát fölösleges szorongás gyötörheti.

Kos (március 21. – április 20.)
Bár a Mars a személyi bolygója, már elhagyta a jegyét, de ez sem akadályozza meg benne, hogy hatalmas lendülettel törjön a célja felé. Úgy érzi, hogy mindenáron meg kell valósítania a hirtelen jött ötletét, ezért nem sokat törődik az útjába álló emberekkel. Könnyedén tolja félre az útjából, pedig ezzel olyan hibát követ el, amit később nem tud helyrehozni.

Bika (április 21. – május 20.)
Fölösleges szorongás gyötörheti, aminek semmi reális alapja sincs. Mégis megnehezíti a napjait, de sajnos az éjszakáit is. Próbára teszi az idegeit is, emiatt jóval idegesebb a kelleténél. Sőt váratlan dühkitörés is előfordulhat, amivel mélyen megbánthat másokat. Mivel nem tudja könnyen túltenni magát konfliktusokon, az idegeskedés sokat árt a szívének.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Meglehetősen nehezen képes engedni, mert makacsul ragaszkodik az elképzeléséhet. Nézeteiben nagyon szubjektív, emiatt köti az ebet a karóhoz. A környezetével konfliktusba keveredik, pedig máskor éppen a kiváló kommunikációs képességével tudja elérni, amit szeretne. Ezt az átmeneti állapotot a személyi bolygóját érő negatív hatások okozzák.

Rák (június 22. – július 22.)
Mindennél jobban vágyik rá, hogy szeressék, de érzelmei kimutatása most gondot jelent. Nagyon mély érzésű és legtöbbször feltétel nélkül nyilvánítja ki a szeretetét, aminek ebben a helyzetben is nagy hasznát venné. Mivel olyan emberrel találkozik, aki azonnal elnyeri a szívét, nincs is könnyű helyzetben. Meglehetősen nagy a tét, s nem mer kockáztatni.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
A tavaszi napsütés nagyon jót tesz a hangulatának, szinte az összes csontját átjárja a Nap sugarai. Már égetően szüksége volt arra, hogy a telet maga mögött tudhassa, mert a hideg, nyirkos időt nagyon nehezen viseli, és kedvetlenné teszi. Sokat árt a rosszkedvével magának is, de a környezetében élőknek sincs ilyenkor könnyű dolguk. Most végre fellélegezhetnek.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
A szerelemben a Neptunusz bolygó negatív hatása miatt most nem képes reálisan megítélni a partnerét, emiatt csalódás érheti. Ezért egy „földhözragadtabb” barát vagy ismerős tanácsa nagy segítség lehet. Szűz jegyűként gyakorlatiasan gondolkodó ember, aki általában két lábbal áll a földön, de most nem képes reálisan megítélni és irányítani az életét.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Hatalmas a tenni és változtatás vágya, amit a jegyében járó Jupiter bolygónak „köszönhet”, emiatt kerülnie kell acéltalannak tűnő látszat feladatokat és a monotóniát. Ugyanis ez alkotó kedvének és a fantáziájának ez kevés. Nehezen tudja elfogadni a rövidlátást, bár lehet, hogy nincs módja változtatni, ezért kerülnie kellene kisstílű, tudatlan főnököt és vezetőt.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Minden gondolata egy dolog körül forog, ezért nem képes a környezetére figyelni. Új és nagy horderejű tervet szeretne megvalósítani, de ehhez rengeteg információra és utána járásra van szüksége. Hatalmas lendülettel lát neki az elképzelése kivitelezéséhez, és mindent egyedül akar megoldani. Attól tart, ha másokat is beavat az elképzelésébe, akkor sok ellensége lesz.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Könnyen megtalálja a hangot a kedvesével, így mindent elér, amit csak akar. Azonban a mentalitásával kissé ránehezedik, mert nem érzi, hogy nem veszi észre, hogy túlságosan erőszakosan akarja megvalósítani a célját. Legyen inkább kissé visszafogottabb, mert lehet, hogy minden úgy alakul, ahogy szeretné, de hosszú távon ezzel árt a kapcsolatuknak.

Bak (december 22. – január 20.)
Anyagi helyzete miatt fokozottan aggodalmaskodik, pedig nem fenyegeti elszegényedés. Hajlamos rémeket látni, amikor erre semmi oka sincs. Azonban az érzelmek terén legyen óvatos, mert könnyen becsaphatják, vagy visszaélhetnek a szeretetével. Engedje el a füle mellett a hízelkedő szép szavakat és ígéreteket, mert nem képes megítélni, hogy igazak e.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Látszólag úgy tűnik, hogy túlságosan nem viselik meg az események, de ennek fele sem igaz. Csak ügyesen palástolja a környezete előtt, hogy valójában ezer sebből vérzik a szíve. Próbálja tartani magát, és keménynek mutatni magát, bár nagyon jó lenne, ha valaki vállán végre kisírnia magát. Tudja, hogy igen megkönnyebbülne, ha őszintén kitárulkozhatna.

Halak (február 20. – március 20.)
Általában a megérzései kitűnően működnek, de most olyan dolgokra is ráérez, amikre más emberek nem. Ezzel a különleges adottságával mások segítségére lehet, és így hasznosíthatja az adottságát. Eleven képzeletét és a beleérzőképességét kiélheti, ne hagyja parlagon. Ha vonzódik az okkultizmushoz, végezzen el egy ez irányú tanfolyamot.


 

 

.