Ne nyaggassa folyamatosan a kedvesét a Mérleg - napi horoszkóp 2017. március 1.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazás: Most megtudhatod, optimista szemléletű ember vagy-e

2017.03.01. 07:26

A Szűz most túlságosan nyitott, az Oroszlánnak nincs mitől tartania, az Ikrek túl sok mindent szeretne egyszerre megvalósítani.

Kos (március 21. – április 20.)
Hiába lángol magas hőfokon a szerelme és dobog hevesen a szíve, ez kevés ahhoz, hogy meghódítsa a szíve választottját. Könnyű hódításban ne is reménykedjen, mert azzal semmire nem megy, csak rontja az esélyeit. Talán kitartással elnyerheti a szívét, de heves rohammal egész biztosan kudarcot vall. Még mielőtt beleélné magát, semmit ne vegyen készpénznek.

Bika (április 21. – május 20.)
A lelke mélyén tudja, hogy kissé elkényelmesedett a párkapcsolata nyújtotta biztonságtól. Pedig nem szabad hagynia, hogy a megszokás vegye át a hatalmat a viszonyukba, ezért lepje meg időnként a párját valami csekély ajándékkal. Szervezzen közös programokat, még akkor is, ha inkább otthon maradna. Egy közös hétvége, nyugodt körülmények között sokat segít.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Túl sok mindent szeretne egyszerre megvalósítani, és nem figyel a részletekre. Pedig az ördög a részletekben rejlik, és számos galibát képes okozni. Anyagi téren megfontoltságra van szüksége, mert nagyobb lábon él, mint megengedhetné magának. Ezt lehet, hogy még nem veszi észre, mert vannak tartalékai, de egyszer az is elfogy, és nehéz helyzetbe kerülhet.

Rák (június 22. – július 22.)
Rák jegyűként nehezen enged el bármit és bárkit az életéből. Képes körömszakadtáig ragaszkodni emberekhez is, pedig már rég tudja, hogy csak a kárára vannak. Irigységükkel vagy a rosszindulataikkal csak az amúgy is érzékeny lelkét sebzik meg, de mégis újra és újra ad egy esélyt nekik. Most, hogy közeleg a tavasz, érdemes ezen a téren is új életet kezdenie.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Nincs mitől tartania, minden tervét képes megvalósítani, anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket kéne tenni érte. Elégedjen meg ennyi sikerrel és eredménnyel, ne legyen telhetetlen. Élvezze a sikert és a jól végzett munka örömét és az azzal járó anyagi elismerést. Anyagi biztonságát növelheti okos befektetésekkel, és főleg értékálló műtárgyakat vásároljon.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Most túlságosan nyitott és mindenkivel megosztja a gondját és a baját. Panaszkodós hangulatban van, de ez ne jelentse azt, hogy olyan emberek orrára is köti a bánatát, akikre egyáltalán nem tartozik. Különben is csak még jobban összezavarja a gondolatait a különféle vélemények és jó indulatúnak tűnő tanácsokkal. Emiatt nehezen találja a kiutat a problémáiból.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Kérése a párjánál, ha csak süket fülekre talál, ne keseredjen el. Valószínűleg meghallotta, csak nem szeretné teljesíteni. Inkább védekező álláspontra helyezkedik, mert ezzel a módszerrel rengeteg időt nyerhet. A kedvese további folyamatos nyaggatása szigorúan tilos, és az igazat megvallva semmi értelem sincs. Inkább folyamodjon valami más módszerhez.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Hangulata hullámzó, emiatt a mélységeket és a magasságokat egyaránt megjárja. Hol optimista, lelkes és bizakodó és úgy érzi, a világot is képes lenne kimozdítani a négy sarkából, míg a következő pillanatban már teljesen reménytelennek látja a helyzetét. Ne engedje, hogy a pesszimista életszemlélete vegye át az irányítást és elrontsa a napjait.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Anyagi helyzete a kezdeti megtorpanás után újra javuló tendenciát mutat, most bátrabban tervezhet. Természetesen még nem akarja megvenni a toronyórát lánccal, mert arra most sajnos nem fog telleni. Bár ki tudja, ha kitölt egy lottószelvényt, még az is előfordulhat, hogy Fortuna istenasszonya meghallgatja kérését és Önre mosolyoghat a szerencse.

Bak (december 22. – január 20.)
Nagy lépést tesz a változás útján, ha belátja, hogy nem csak a munkának kell kitölteni az életét. Próbáljon meg kicsit lassítani és meglátni és megtapasztalni az élet szépségeit is. A folytonos rohanás, idegeskedés és a stressz nem tesz jót az egészségének. Szakadjon ki a mindennapi rutin szorításából és töltődjön fel a családja körében, és legyen jó levegőn is.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Most éppen rendben mennek a dolgai, úgy érzi, hogy szalad a szekere, de ettől még ne bízza el magát. Főleg ne éreztesse ismerőseivel, barátaival, hogy milyen sikeres. Ne bánjon lekezelően és beszéljen fellengzően a kollégáival se, mert bármikor fordulhat a kocka és még szüksége lehet a segítségükre. Mindig gondoljon arra, hogy a derűre ború is jöhet.

Halak (február 20. – március 20.)
Könnyen megváltoztathatja az életét és megszabadulhat a nyomasztó gondjaitól, csak mernie kell kockáztatni. A legrosszabb, amit csak tehet, ha egy helyben toporog, és nem csinál semmit. Igaz nem könnyű változtatni, de megéri, mert mindenképpen sokkal jobban jár. A magánéleti gondjait ne söpörje tovább már a szőnyeg alá, nézzen szembe velük.


 

 

.