Próbálja a környezetében élőket megtéveszteni a Halak - napi horoszkóp 2017. március 2.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazás: Most megtudhatod, optimista szemléletű ember vagy-e

2017.03.02. 07:49

A Vízöntő a mai napon agresszívebb a kelleténél, a Bak idő szűkében van, a Nyilas elképzelése a mai napon valóra válhat.

Kos (március 21. – április 20.)
Megmagyarázhatatlan félelmek gyötrik, és a szorongásain bár szeretne, de nem képes urrá lenni. Nem is érti az okát, de mindenképpen szeretne túllépni rajtuk. A gondjait nem tudja és nem is akarja megosztania senkivel, pedig bőven lenne kivel. Csak éppen úgy gondolja, hogyan veszi ki magát az, ha egy élenjáró lelkes és energikus Kos vezér panaszkodik.

Bika (április 21. – május 20.)
Bizakodhat, mert a karrierje szépen alakul. Szorgalma és a bőséges energia ráfordítása meghozza a várva várt eredményt. Lassan, de biztosan halad felfelé a ranglétrán, és ezzel a pénztárcája is vastagabb lesz. Itt az ideje, hogy megünnepelje a sikereit, hívja meg a szívéhez közelálló barátait és kedves ismerőseit. Rendezzen külön egy családi összejövetelt is.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Nem panaszkodhat, mert mindenki a társaságát keresi, megállás nélkül csöng a telefonja, mert annyi a barátja és az ismerőse. Társasági ember, élvezi is a népszerűségét, de most inkább csak arra az egy hívásra vágyik, ami pedig csak nem akar megérkezni. Minden újára akadna hódoló, de mit ér a sok, ha az, akire vár, nem jön. Ha valóban fontos, akkor lépjen ön!

Rák (június 22. – július 22.)
Hamarosan megvalósíthatja a régi álmát és elutazhat oda, ahová évek óta vágyik. Sikerül az anyagiakat megteremteni hozzá, így semmi akadálya sem lesz az útnak. Már csak az utazástól való félelmén kellene urrá lennie, ami visszatarthatja az útjától. Ez is könnyen orvosolható, egyrészt segít az agykontroll, másrészt van éppen erre kifejlesztett gyógyszer.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Szerencsésnek érzi magát, mert olyan társra lelt, akivel sok mindenben egy húron pendülnek. Nyugodtan őszinte lehet vele, nem kell attól tartania, hogy hátba támadná, vagy visszaélne a bizalmával. Nyugodtan ráhagyatkozhat, mert olyan ember, aki kiváló tanácsaival szívesen segít másoknak. Lehet, hogy a sors elhozta végre a boldogságot?

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Legyen büszke az eddig elért eredményeire, ne kritizálja magát folyamatosan. Dicsérendő dolog, hogy mindig többre törekszik a munkájában és az anyagiak terén is, de nem szabad a lehetetlennél is többet követelni magától. Ugyanis, nem érzi a siker örömét, ha örökké elégedetlen a teljesítményével. Az agyonhajszoltság kimeríti, és végül legyengíti a szervezetét.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Elhízás és a májpanaszok veszélye még mindig fennáll, mivel a Jupiter bolygó nem lépett ki a saját jegyéből. Ennek a bolygónak ”köszönheti”, hogy nem könnyű vigyáznia az alakjára és megőriznie ideális testsúlyát. Viszont az eddiginél több testmozgással felveheti a harcot a kilókkal. A könnyű fehér húsokból és sok zöldségből álló étrend igen hasznos.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Általában határozott és nagyon tudatosan élő ember, mégis, most nehezen tud döntést hozni. Nem is a változástól fél, hanem annak a következményétől. A lépés megtétele nem okozna nehézséget, főleg mert már érzi a változás szükségét. Viszont módfelett gyanúsnak találja, hogy sürgetik. Viszont, amikor szabadon dönthet, akkor nem állítja meg senki és semmi.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Elképzelése a mai napon valóra válhat. Olyan kellemes meglepetésben részesül, amire még a legmerészebb álmában sem gondolt. Amikor már kezdett beletörődni a helyzetbe, akkor a sors újra az útjába sodorja, és lehetőséget ad az újrakezdésre. Egyelőre ne a jövőtől féljen, és ne aggódjon már előre, hanem csak élvezze ezt a fantasztikus lehetőséget.

Bak (december 22. – január 20.)
Amennyiben idő szűkében van, és az otthoni feladatait, nem tudja már kellően ellátni, akkor ne tétovázzon, hanem hívjon segítséget. Igaz, sok rossz hírt hallott mostanában, ezért nem szívesen engedne be senkit az otthonába. Valóban félelme nem alaptalan, de nem szabad mindjárt a legrosszabbtól tartania. Kérjen referenciát, hogy megnyugodjon.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
A mai napon agresszívebb a kelleténél, így az éles sértéseivel, könnyen bárkit megbánthat. A mérgét vagy a csalódottságát ne a környezetén, és a szerettein vezesse le. Arról, hogy sajnos nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt eltervezte senki sem tehet. Megértésre, együttérzésre vágyik, de az ingerültséggel és a tüskés viselkedésével nem segít, csak ront a helyzetén.

Halak (február 20. – március 20.)
Azt hangoztatja, hogy mennyire boldognak érzi magát a kedvesével, mégis úgy járkál a világban, mintha vadkörtébe harapott volna. Próbálja a környezetében élőket megtéveszteni a viselkedésével, de nem jár sikerrel, mert még a vak is látja, hogy vagy nem őszinte önmagához, vagy nem mer boldog lenni. Mások talán elhiszik, de önmagát nem csaphatja be.


 

 

.