Szélsőségessé teszi a Bakot a Plútó bolygó - napi horoszkóp 2017. március 27.

2017.03.27. 07:20

A Rák kezd belefáradni a napi hajtásba, az Ikrek nem akar a párjával szakítani, a Kos az üzleti életben igyekszik a legjobb lehetőségeket megtalálni.

Kos (március 21. – április 20.)
Az üzleti életben igyekszik a legjobb lehetőségeket megtalálni, ami nem is olyan könnyű. Számos lehetőség közül választhat, de nem szabad kapkodnia, mert akkor elszalaszthatja a legjobb alkalmat. Pedig most nem engedheti meg magának a tévedést, aminek anyagi vonzata is lehet, mégpedig nem is csekély. A türelem, mint mindig, meghozza az eredményt.

Bika (április 21. – május 20.)
Váratlan események zavarják meg a nyugalmát, de igyekszik higgadt maradni. A józan esze azt súgja, hogy ráér akkor aggodalmaskodni, amikor már nem találja a megoldást. Tisztában van vele, hogy tiszta fejjel kevesebb hibát vét és a legtöbb esetben képes úrrá lenni a gondokon. Tudja, hogy a magánélete rázósabb terület, de szerencsére ott minden rendben van.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Esze ágában sincs a párjával szakítani, csak szeretné az érzelmeit egy kicsit próbára tenni. Ezzel a lépésével jó nagy fába vágja a fejszéjét, mert sokat kockáztat, de akkor sem tágít a tervétől. Pedig nem jó ötlet az ördögöt a falra festeni, mert a végén még megjelenik. Nem hallgat az okos szóra, csak megy a saját feje után. A végkifejlet a Neptunusz bolygó miatt kétes.

Rák (június 22. – július 22.)
Egyre jobban kezd belefáradni a napi hajtásba, de úgy érzi, hogy nincs választása. Pedig, jobban tenné, ha nem törődne bele, hanem igyekezne kicsit lassítani. Sokat javítana a helyzetén az, ha nem mindent egyedül akarna megoldani. Lehet, hogy a kezében tudja tartani a dolgok irányítását és így tökéletesen haladnak a dolgok, de sajnos ezzel az egészségét teszi kockára.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Itt az ideje, hogy a sarkára álljon, és ne hagyja, hogy hitegessék. Jól esik a hiúságának, hogy és örül neki, hogy körülrajongják, de ha ennél többre vágyik, akkor lépnie kellene. Néhány keresztkérdés, és nagyon hamar kiderül az igazság, amit persze nehezen viselne el, de ez még mindig jobb, mint a csalódás. Visszautasítás esetén legfeljebb új vadászmezőkre fog lépni.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Szervezzen minél több programot a párjával, ne csak a munkája körül forogjanak a gondolatai. Becsülendő dolog a becsvágy, de szánjon valamennyi időt a kedvesére is. Nem minden a pénz és a siker. Mit ér a gazdagság, ha az örömeit nincs kivel megosztania? Gondolkozzon el a mondáson, hogy ha szabadon hagyja a báránykáját, akkor elviszik a farkasok.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Szerencsére elkerülik a komolyabb betegségek, ezért a kisebb panaszokat ne fújja fel. Persze nem szabad elhanyagolni a panaszait, és jobb minél előbb meggyőződni róla, hogy nincs nagy baj, és megnyugodni. Ám, ha már pozitív választ kapott, akkor tegye félre az aggodalmaskodását, mert így nem tudja élvezni az életet. Pedig a jegyében járó Jupiter bolygó szeretné boldoggá tenni.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Fogytán a türelme, emiatt mindenbe belekap. Szeretné a céljait minél hamarább megvalósítani, de csak arról feledkezik meg, hogy mindenhez idő kell. Még a legjobb ötlet is kidolgozást igényel, és az útjába kerülő akadályokat is le kell győznie. Nyugodjon meg és lassítson egy kicsit, és egyszerre csak egy dologra koncentráljon. Bizakodjon, hogy megoldódik minden.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Nagyon is tisztában van vele, hogy a bátorság nem egyenlő a hetvenkedéssel. Ezért ne vállaljon fölösleges kockázatot, mert súlyos hibát véthet. Főleg sportoláskor vagy testmozgás során legyen elővigyázatos, mert könnyen zúzódást, vagy ami rosszabb, törést szenvedhet. A tavaszi fáradtság depressziót, levertséget okozhat, de ne nyúljon alkoholhoz.

Bak (december 22. – január 20.)
Rossz úton jár, ha a hibát veszi csak észre és nem azt, hogy a párja mindenben igyekszik a kedvébe járni. Értékelje az igyekezetét, legalább valami csekély ajándékkal lepje meg, ha már a dicsérő szavakat nehezen mondja ki. A Plútó bolygó szélsőségessé teszi, ezért tud negatívan látni a dolgokat. Azonban ennyi erővel képes lehetne szép gesztusokkal viszonozni.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Jól teszi, ha lakatot tesz a szájára és terveit nem fecsegi ki. Csak a szűkebb családtagjaival ossza meg a gondolatait, másokat ne avasson be az elképzelésébe. Kisebb gond lenne, ha az ellenlábasai csak irigykednének, mert azon valahogy túltenné magát. Ám a rosszakaróival nem tudna elbánni, így sokat árthatnának. Fogadja meg: nem szól szám, nem fáj fejem

Halak (február 20. – március 20.)
Az álom és a valóság között óriási különbség van, és nem szabad illúziókat kergetnie. A párkapcsolatában próbáljon meg realitás talaján maradni, és ne szaladjon olyan szekér után, amely nem akarja felvenni. Nagy hibát követ el, ha minden mosolynak és kedves szónak felül, és ami még rosszabb, ha túlságosan nagy jelentőséget tulajdonít neki.

.