A Bika egyre jobban veszélybe sodorja a kapcsolatát - napi horoszkóp 2017. április 7.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.07. 07:21

A Kos csípős megjegyzéseivel bárkit könnyen megsérthet, az Ikrek a hirtelen felmerülő problémákat könnyedén megoldja, a Nyilas sajnos nem látja a fától az erdőt.

Kos (március 21. – április 20.)
A csípős megjegyzéseivel bárkit könnyen megsérthet, pedig a lelke mélyén nincs is szándékában. Az eszével tudja, hogy a senki nem tehet arról, hogy belső elégedetlenség nyomasztja. Többre vágyik, és úgy érzi, hogy a szomszéd rétje mindig zöldebb. Nem veszi észre, hogy az irigység is egyre jobban kezdi hatalmába keríteni. Vigyázzon, mert az irigység megbetegítheti.

Bika (április 21. – május 20.)
A saját vágyai vezérlik, emiatt nem képes a párja igényeit figyelembe venni. Önmagát helyezi előtérbe, pedig ezzel csak megnehezíti a helyzetét. Nem veszi észre, hogy az akarata mindenáron való megvalósítása miatt, a kapcsolatát egyre jobban veszélybe sodorja. Senki mást, csak önmagát hibáztathatja a meglévő gondokért, de még nem késő helyrehozni.

Ikrek (május 21. – június 21.)
Általában a hirtelen felmerülő problémákat könnyedén megoldja, de a mostani gondjával nem boldogul. Egyfajta szeretlek is meg nem is állapot jellemzi a párjával való kapcsolatát, és képtelen végleges döntést hozni. Egyre jobban belegabalyodik a gondolata fonalába és fogalma sincs, hogy mit csináljon. Ez a folytonos bizonytalanság testi tünetekhez vezethet.

Rák (június 22. – július 22.)
Bátran álljon ki a véleménye mellett, ne alkudjon meg, mert azt biztosan vereségként élné meg, amit csak nagyon nehezen, vagy egyáltalán nem tud majd megemészteni. Pedig a konfrontáció még mindig kisebb probléma lenne, mint a megalkuvás. Bízzon magában, mert okos érveléssel és a megfelelő hangnemben folytatott kommunikációval győzelmet is arathat.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Mai napon már ne fogjon nagyobb feladatba, mert, ha nem képes a végére járni, akkor még a hétvégén is dolgozhat. Pedig érzi, mindennél jobban szüksége lenne a kikapcsolódásra, az édes semmittevésre. Viszont azt is tudja, hogy minden erejét össze kell szednie, hogy utolérje magát, mert valahogy nem fűlik a foga a munkához. Lehet, mégis a pihenés mellett dönt.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Hagyja magát elcsábítani, ha egy kellemes programra meghívja az egyik ismerőse. Akkor se lepődjön meg, ha nem csak a szabadideje eltöltéséhez invitálja. Komolyabb terveket is forgat a fejében, de ne legyen ellenséges vele, mert a döntés a saját kezében van. Amennyiben szimpatikusnak találja, és szívesen találkozna máskor is vele, akkor persze adja tudtára.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Hajlamos belelovallni magát olyan gondolatokba, aminek semmi köze a valósághoz. Felnagyítja a gondjait és észre sem veszi, hogy egyfolytában panaszkodik. Ez a nap lehet, hogy nem úgy alakul, hogy elképzeli, de fontos, hogy mégis legyen pozitív. Mire hazatér az otthonába, addig próbáljon megnyugodni, nehogy párja hangulatát rosszkedvével elrontsa.

Skorpió (október 23. – november 21.)
A kiváló képességei lehetővé teszik, hogy megvalósítsa az álmait, ezért nem szabad az első nehézség láttán meghátrálnia. Hallgassa meg a kritikát, de ne vegye túlságosan a szívére, mert könnyen belebetegedhet. Keménysége csak látszat és egyfajta védekezés a külvilággal szemben, a lelke nagyon is érzékeny és sebezhető. Az egészségét mindig tartsa szem előtt.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Sajnos nem látja a fától az erdőt, emiatt sokkal nehezebbnek találja a helyzetét, mint amilyen valójában. Igaz, hogy minden vágya nem teljesülhet és főleg nem azonnal. Jól tenné, ha megbékélne ezzel a ténnyel. Nem könnyű elviselni ezt a nehéz időszakot, de bízzon benne, hogy hamarosan minden rendbe jön. Hisz semmi sem tart örökké, ahogy a bánat sem.

Bak (december 22. – január 20.)
Már a hétvégi pihenésen töri a fejét, és szeretne minél több időt tölteni a párjával. Nagyon ambiciózus, de már törekszik arra, hogy a munkáját ne helyezze a magánélete elé. Az elején nem ment könnyen, mert biztos volt benne, hogy a munkahelyén nélkülözhetetlen. Szerencsére hamar belátta, hogy az elképzelése, amihez ragaszkodott nem egyezik a valósággal.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Egy őszinte beszélgetéssel hamar elejét veheti a további félreértéseknek. Hiába a legjobb szándék, ha mások félreértik a viselkedését, és a saját elképzelésük szerint értelmezik. Természetesen a saját érdeküket helyezik előtérbe, és a másik felet kiáltják ki bűnbaknak. Próbáljon visszahúzódni, és elkerülni őket, hogy minél kisebb bántásban legyen része.

Halak (február 20. – március 20.)
Kissé szétszórt a mai napon, ezért fokozottan ügyeljen az értéktárgyaira, nehogy veszteség érje. Esetleg, ha szerződést ír alá, akkor alaposan olvassa el az apró betűs részleteket is, mert később kellemetlensége származhat belőle. Akár még jogi útra is terelődhet az ügy. Sajnos becsapódhat, de ugyanakkor hajlamos lehet, a mellébeszélésre, a könnyebbik út választására.


 

 

.