A Bika ma ismerkedjen - napi horoszkóp 2017. április 29.

2017.04.29. 07:30

Ezt ígérik a csillagok szombatra.

Kos 03.21 - 04.20.

Eljött az ideje annak, hogy a társával valami előrelépést érjen el a kapcsolatuk minőségét illetően. Ha már évek óta megosztanak ágyat és asztalt, de mégsem törvényesítették a kapcsolatot, miért is ne tennének végre úgy? De akár hirtelen ötletből is sor kerülhet a kézfogóra. Elvégre ön szereti gyorsan nyélbe ütni a dolgokat. A mai napon térjenek be egy karikagyűrű szalonba! A most vagy soha érzése eluralkodhat önön.

Bika 04.21 - 05.20.

Ki kellene használnia a lehetőséget arra, hogy ismerkedjen, hogy kapcsolatokat teremtsen. A mai napon talán túl fáradtnak érzi magát, mégse mondjon nemet, ha társaságba hívják! Önnek is szüksége lenne a felüdülésre, a kikapcsolódásra. Annál is inkább, mivel a munkánál is öldöklőbb hatása van a lelkére a rutinnak: hogy mindig, minden áldott nap ugyanaz történik. Az öregedésnek ez közvetlenebb oka, mint a munka, vagy az idő maga.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Egy kemény munka végére érhetett ezen a héten, akkor érezhetné igazán kereknek és lezártnak, ha a mai napon végre helyet adna az ünneplésnek. Nemcsak a munka, de más miatt is oka lehet az ünnepélyességnek. Valamilyen családi esemény is okot adhat erre. A lényeg, hogy az idő ma más mederben folyjon, mint azt megszokták. Vegye elő a legszebb ruháját! Mosolyogjon ma mindenkire! Keresse a jó illatokat!

Rák 06.22 - 07.22.

A közelmúltban találkozhatott valakivel, akivel a kapcsolata mostanában kezd kiteljesedni. Jól teszi, ha nem veszi félvállról az illetőt! Akár szerelmi, akár baráti vagy üzleti kapcsolatról van szó, mindenképpen érdemes felhasználnia a mai napot arra, hogy építsen még rajta. A sorsa ma egy kedvező lehetőséget is adhat önnek, hogy továbbfejlessze ezt a viszonyt. Különleges helyszínt találhat.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Nagyon sok házimunka várja, talán éppen a mai napon kerül sor önnél arra a bizonyos halaszthatatlan tavaszi nagytakarításra. Ne akarjon mindent egyszerre, és pláne ne egyedül elvégezni. A sorrend persze nem mindegy, és azt is beszélje meg a családtagjaival, hogy kinek mit is kellene elvégeznie. Ha jól osztják be az időt és a munkát, akkor a délután már szabad, és valami közös családi programra is lesz lehetőség.

Szűz 08.24 - 09.22.

Pénzügyi természetű kérdések kerülhetnek ma terítékre a kapcsolatában. Valamiben közös döntést kell hozniuk a társával, a családjával, ami nem lesz egyszerű, de azért nem fognak hajba kapni rajta. A lényeg, hogy ön is mutasson egy kis engedékenységet, és akkor a társa is hajlékonyabbnak fog mutatkozni. Persze van olyan kérdés, amiben muszáj kötnie az ebet a karóhoz. Különösen, ha a gyerekei érdekéről van szó.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Egy mai munkájáról, teendőjéről talán azt képzelné, hogy teljesen felesleges. De valójában nincs így! Akár egy kis kertészkedésről, vagy főzőcskézésről lenne szó, mindenkinek az örömét szolgálná, amit ma alkot ott. Egy hobbitevékenységről is szó lehet, például köthet, vagy varrhat valami maradandón szépet és hasznosat. A mai munka egyben kikapcsolódás is: kedvtelésből teszi, tehát élvezi.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Valamiben bizonytalan lehet, ezért kikérheti mások véleményét. Ám minél több embert kérdez meg, a végén annál inkább összezavarodhat. A legjobb, ha maximum egy embert kérdez meg, és az ő véleményét is inkább csak arra használja fel, hogy összevesse a sajátjáéval. Senki más nem ismeri ugyanis az ön érdekeit és lehetőségeit, mint éppen saját maga. Szóval inkább a belső sugallataira hallgasson!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Szeretné kivívni valakinek a tiszteletét, megbecsülését, de ezt nem tudja azonnal elérni. Lehet, hogy az illető éppen a társa. Az is megeshet, hogy éppen vele veszik össze a mai napon, és méghozzá valamilyen csekélységen, egy megjegyzésen, amit méltánytalannak érez. Ha így is van, akkor ez éppen azért történhetett, hogy végre kimondja, ami a szívét nyomja. Ne várja, hogy azonnal pozitívan reagál majd. De el fog ő is gondolkozni rajta.

Bak 12.22 - 01.20.

Szeretne végre pihenni, de nem biztos, hogy módja lesz rá, vagy nem egészen olyan formában, ahogy azt ön remélte volna. Akár egy kisebb kényszerű utazásra is sor kerülhet ma, vagy valamelyik rokona kerülhet bajba, és ő számítana jobban az ön segítségére. Minél előbb túlteszi magát a morgolódáson és zsörtölődésen, annál előbb örömét is lelheti ebben a helyzetben. A kényszer is szülhet örömöt végül.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Tegnap még nagyon rosszul érezte magát, talán éppen egy házastársi veszekedés miatt. Mára már tisztábban látja a helyzetet, és még azt is beláthatja, hogy a kedvesének talán igaza volt. Ez önnek ugyan nagyon nehezére eshet, de mégis bocsánatot kellene kérnie tőle! Ha erre nem képes a szavak szintjén, akkor a tetteivel is teremthet enyhülést, jobb helyzetet. Soha nem volt még beszédesebb egy csokor mezei virágnál, vagy lélekkel készített ételnél semmi!

Halak 02.19 - 03.20.

Nem lenne fair dolog a végtelenségig hitegetnie valakit, ha maga is előre tudja, hogy képtelen lesz megfelelni az elvárásainak, ha nem képes betartani az ígéreteit. Akkor már inkább még a mai napon mondja meg, hogy ön mennyit képes bevállalni. Lehet, hogy az illetőnek ez is elég. De minél tovább altatja el őt mesékkel, a végén annál nagyobb lesz a csalódása, és ezzel párhuzamosan az ön lelkifurdalása.

Forrás: blikk.hu

.