A Bikának új ismeretség van a láthatáron - napi horoszkóp 2017. április 9.

2017.04.09. 08:58

A Bak nem akar kompromisszumot kötni, a Rák számítását egy váratlan utazás keresztül húzhatja.

Kos (március 21.-április 20.)
Belső feszültségét, magányérzetét egy kis baráti csevegéssel jól ellensúlyozhatja. Mivel társasági ember ezért létszükséglete, hogy a gondolatait megossza másokkal. A rosszkedvét könnyen elfeledheti, ha felhívja egy jó barátját vagy egy bizalmasát, akivel őszintén megoszthatja a gondjait. A legrosszabb, amit tehet, hogy nassolással próbálja a bánatát enyhíteni.

Bika (április 21.-május 20.)
A mai napon új ismeretség van a láthatáron, mert a vonzereje ellenállhatatlanná teszi. Szép pillanatok, és romantikus órákra számíthat, de a kapcsolat elején még ne vegyen semmi ígéretet halálosan komolyan. Boldogságában a túlzott édesség fogyasztást most mellőzze. A jogi vagy ingatlanügyei a kezdeti megtorpanás után végre újabb lendületet vesznek.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A Neptunusz bolygó negatív hatása miatt pénzügyi téren kihasználható, és olyan kérésnek sem képes ellenállni, amiről tudja, hogy nem vezet jóra. Bármennyire nem fűlik a foga hozzá, mégis az utolsó pillanatban lépjen vissza, és másítsa meg az ígéretét. Ebben az esetben tegye félre az adott szóról alkotott elméletét és ne legyen lelki-ismeretfurdalása.

Rák (június 22. – július 22.)
Egy váratlan utazás keresztül húzhatja a számítását és megzavarhatja a programját. Ne mérgelődjön, inkább nézze a kellemes oldalát. Legalább kimozdul, és új élményekkel gyarapodik. Nagy az esélye, hogy az út során olyan emberrel találkozik, aki később még komoly szerepet játszhat az életébe. A találkozásnak biztos lesz folytatása, a többi majd elválik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)
Annak ellenére, hogy az Aranyhaltól nem kért semmit, mégis bármihez nyúl, mindenben sikeres, és szerencsésen megoldódnak a dolgai. Optimizmusa még nagyobb tettekre serkenti, ezért úgy érzi, hogy akár hegyeket is képes lenne elmozdítani a helyükről. Bármit kíván szinte azonnal teljesül, a szerelemben nagy sikereket ér el. Elégedjen meg ennyivel.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)
Már itt az ideje, hogy egy kicsit kényeztesse magát. Utóbbi időben legkevésbé önmagával tudott törődni, mert a szerettei ügyes bajos dolgaival volt elfoglalva. Most, hogy mindenen sikeresen túl van, ne legyen lelkiismeret furdalása, mert ha nem töltődik fel testileg – lelkileg, akkor az energia tartalékai végleg kimerülhetnek. Ha teheti, akkor utazzon el valahová.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)
Végre elérte, amit akart, és megkapta, amire vágyott, de mégsem elégedett. Rengeteget dolgozott az ügyön, minden befolyását bevetette és mégis új cél lebeg a szeme előtt. Lelkesedése más felé sodorja, és a vágya az új siker felé hajtja, meggyőződése a cél szentesíti az eszközt. Ezért kész mindent megtenni, nem kímélve magát. A győzelmet tartja a legfontosabbnak.

Skorpió (október 23. – november 21.)
Ne feszítse a húrt tovább, ne erőltesse az elképzelését a környezetére, mert minél erősebb a nyomás, annál nagyobb az ellen állás. A mai napját szánja a pihenésre, szüksége van a kikapcsolódásra és a feltöltődésre, testileg és lelkileg egyaránt. A fölösleges családi konfliktusok, nemhogy nem pihentetőek, hanem igen kártékonyak a szervezetére, az idegrendszerére.

Nyilas (november 22. – december 21.)
Amiről álmodozik, és amiben bízik, az sajnos már nem fog megvalósulni, ezért kár az idejét és az energiáját pazarolni. Még a legkisebb szalmaszálba is belekapaszkodik, de jobb, ha beletörődik, és nem erőlteti tovább a dolgot. Bármennyire is fáj még, akkor is el kell fogadnia, hogy másnak is van akarata és szuverén joga, hogy úgy döntsön, ahogy neki a legjobb.

Bak (december 22. – január 20.)
Nem akar kompromisszumot kötni, mert meggyőződése, hogy tekintélye, akkor csorbát szenved. Meg van győződve a saját igazáról, és ettől senki sem képes eltántorítani. Makacssága mögött egy kis bosszúvágy is meghúzódik, és arra vágyik, hogy elégtételt vegyen. Engedjen, mert a harag rossz tanácsadó, és meggondolatlan cselekedetre ösztönözheti.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Ingerültsége miatt kapcsolatai szakító próba elé vannak állítva. Ezek elsősorban baráti és családi kapcsolatok, melyek elveszítése érzékenyen érintenék a szívét. A szoros és harmonikusan működő családi kötelék válna egyik percről a másikra semmivé, melyet nem biztos, hogy még egyszer helyre tudna hozni. Önuralomra most igen nagy szüksége van.

Halak (február 20. – március 20.)
Már annyiszor megfogadta, hogy nem fecsegi ki a dolgait mindenkinek. A fogadkozás persze még kevés, ahhoz elhatározás is kell, hogy az ígéretet be is tartsa. Sajnos nem könnyű az örömöt vagy a jó hírt egyedül feldolgozni. Igaza van, ha szeretné világgá kürtölni, hogy boldog. Nehéz, de meg lehet tanulni, hogy csak a megbízható emberekkel ossza meg örömét.

.