A Szűz hallgasson a megérzéseire - Napi horoszkóp kvízzel április 2.

2017.04.02. 08:37

Mikor a sors bezár egy ablakot, utána kinyit egy ajtót. A cikk végén megtudhatja, mennyire ismeri ön a horoszkópot!

Kos (március 21.-április 20.)

Szabadságszeretete kezd olyan méretet ölteni, ami veszélyeztetheti a boldogságát. A saját útján szeretne járni, és nehezen viseli el, ha bárki is megpróbál beleszólni az életébe. Az Uránusz bolygó miatt, meglehetősen makacs és önfejű, nehezen látja be, ha valamiben nincs igaza. Igaz, hogy ez az út a saját választása, de azért útközben figyeljen másokra is.

Bika (április 21.-május 20.)

Egyre jobban kezd elbizonytalanodni, pedig rengeteg energiát fektet a kapcsolatába. Idáig jó úton jár, ezért a cél előtt már ne hátráljon meg. Ne lásson rémeket, hanem maradjon nyugodt, mert akkor képes még időben korrigálni a hibáit. Néha fogadja meg mások tanácsait, de a rosszakaró segítőktől óvakodjon. Maradjon optimista, és bízzon a sikerében. 

Ikrek (május 21. – június 21.)

A megfázáson kívül ízületi panaszok is felléphetnek. Nem érdemes halogatni, hogy felkeresse az orvosát, mert olyan erős fájdalommal küszködhet, hogy végül mégis beadja a derekát. Fogadja meg az orvosa tanácsát és pihenje ki a panaszait, különben komoly szövődmények is felléphetnek.  A betegsége kialakulásában a túlhajszolt életmód is szerepet játszhat.

Rák (június 22. – július 22.)

Tovább már fölöslegesen ne eméssze magát, mert a kapcsolatában eljött az idő, hogy végre tiszta vizet öntsön a pohárba. Ne halogassa, mert minden percért kár. Már eddig is számos probléma van a szőnyeg alá söpörve, aminek álmatlan éjszakák a következménye. Ne féljen kimondani titkos vágyát, mert csak így kaphatja meg azt, amiről régóta álmodozik.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Érdemes kihasználnia a tehetségét, és ha igényli, bővítse a tudását akár egy külföldi utazás, vagy tanulmány során. Ha érdekli a festészet, vagy a rég múlt idők eseményei, akkor legalább hobbi szinten foglalkozzon vele. Ne törődjön senki véleményével, mert mindenkit más dolog érdekel. Oroszlán jegyűként vonzza a zene, ezért a zenélést is kipróbálhatja. 

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Lehet, hogy eddig nem hit a megérzéseiben, most mégis hallgasson rájuk, mert nem fogják félrevezetni. Álmai jelentését is megnézheti, mert azzal sok tapasztalatra tud szert tenni. Előre felkészülhet bizonyos eseményre és könnyen kivédheti negatív hatását is. Amikor számokkal álmodik, jegyezze meg, és valamilyen szerencsejátékon meg is teheti.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Váratlan vendég kopogtat be az otthonába, akire nem számított, de egyáltalában nem bánja. Gondolatban már sokszor eljátszotta a jelenetet, de csak remélni merte, hogy valaha is megtörténhet.  Ha eddig nem hitt a csodákban, akkor most be kell látnia, igenis léteznek még csodák. Legalább is a saját életében. Ne tartson semmitől, a kellemes este garantált.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Bár lehet, hogy fáradtnak érzi magát, és semmi kedve kimozdulni az otthonából, mégis szánja rá magát és tartson a kedvesével. Szüksége van Önnek is a kikapcsolódásra és a pár órányi felhőtlen szórakozásra. Jobban jár, ha enged a csábításnak és nem morgolódik és keres kifogásokat. Végül is nem olyan nagy áldozat a hosszan tartó nyugalma érdekében. 

Nyilas (november 22. – december 21.)

Igyekszik elfogadtatni a vadonatúj ötleteit a családjával, azonban sajnos olyan mértékű ellenállásba ütközik, amit nagyon a lelkére vesz. Annak ellenére, hogy tele van jó szándékkal, és a segítőkészség vezérli, ezt a szerettei nem igazán értékelik. Be kellene látnia, hogy az újítása még nem időszerű, és jobban teszi, ha most csendben hagyja az ötletét elhalni. 

Bak (december 22. – január 20.)

A jegyében járó Plútó bolygó megújulásra készteti, de ehhez erőt, és kitartást is ad. Arra ösztönzi, hogy engedje el a régi és már megrögzült félelmeit, lépjen túl a múlt sérelmein. Ne veszteségként élje meg, hanem élete egy periódusának a lezárásának, és valami új kezdetének. Mikor a sors bezár egy ablakot, utána kinyit egy ajtót. A Nap évében biztosan sikerrel jár.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kisebb zökkenőktől eltekintve egész jól alakul a napja. Igyekezzen megőrizni a nyugalmát, akkor elkerülheti a nézeteltéréseket. Nem hiányzik most Önnek sem az értelmetlen vita, sem a fölösleges veszekedés. Bármilyen stresszes helyzetet könnyedén átvészel, ha igyekszik a partnerére figyelni. Az állóképességét se nyugtatóval, se alkohollal ne erősítse.

Halak (február 20. – március 20.)

Bár elképzelhető, hogy a saját gondjaival van elfoglalva, mégis fordítson az eddiginél több figyelmet a gyermekére. Töltsön minél több időt vele, hogy érezze mennyire fontos az Ön számára. Lehet, hogy valami bánata van, amit szeretne elmondani, adjon rá lehetőséget. Csináljon vele minél több közös programot, így majd közelebb tud férkőzni a lelkéhez.

 

 

.