Az Oroszlánt ma kísértheti a múlt - napi horoszkóp 2017. április 26.

2017.04.26. 07:10

Ezt ígérik a csillagok szerdára.

Kos 03.21 - 04.20

Ma minden szót gondoljon meg kétszer is, mielőtt kimondaná. Ha hagyja, hogy az indulat szóljon magából, akkor nagyon jól induló dolgokat dönthet romba véglegesen. Vagy legalábbis nehezebb lehet a visszafordítás. Tudja jól a mondást: "Ne szólj szám, nem fáj fejem." Ez önre most hatványozottan igaz lehet. A fejfájás elkerülése érdekében kerülje a vitát és az alkoholt!

Bika 04.21 - 05.20

Nagyon kimerült. Hosszabb pihenésre lenne szüksége, és ezt akár már ma meg is szervezheti. Szerencsére ma a munkájával is korán végez, és lehetősége lesz arra, hogy korábban hazamenjen, vagy a munkahelyéről szervezkedjen. Közös nyaralást is szervezhet valamelyik kollégájával. Vagy akár a főnökével. Nem felesleges ez, mert sokkal többet érhet el nála egy baráti csevegés során, mint hivatalos utakon.

Ikrek 05.21 - 06.21

Önt egyre nehezebb lehet meggyőzni, ha egyszer már kialakította valamiben a véleményét. Van azonban egy évtizedes tévedése, amit érdemes lehet korrigálnia. Még ha csak abban áll is ez a tévedés, hogy egy bizonyos művészeti alkotást túl negatívan ítélt meg. Hallgasson a kedvesére, és nézze meg vele azt a filmet! Változtasson a hozzáállásán, és akkor egy új világ tárul ki a szeme előtt.

Rák 06.22 - 07.22

Önnek most nagyon megy a koncentráció. Meglehet, valamiféle határidő is sürgeti, és ez kényszeríti önt arra, hogy összeszedje magát, és végezzen mindazzal a dologgal, amivel az egész hónap folyamán nem volt képes. Jól teszi, mert ez esetben az elkövetkező időszakban szabad kezet kaphat. Végre megvalósíthatja a saját terveit, az ötleteit is. De a mai napon a kapott feladataival kell foglalkoznia.

Oroszlán 07.23 - 08.23

A múltjával találkozhat a mai napon valamilyen formában. Akár egy régi szerelem is felbukkanhat, ami egészen felkavaró élmény lehet az ön számára. Talán nem csak azért, mert meglepődik a változásokon, melyek végbementek a régi kedvesen. Bizony, ön felett sem múlt el az idő nyomok nélkül. De nem ez a lényeg. Ha valamit kihagyott, most újra kap egy lehetőséget.

Szűz 08.24 - 09.22

Anyagi helyzete rendeződött, lakáskörülményei, otthona egyre jobb. Éppen itt van az ideje annak, hogy a kapcsolatait is rendezze végre. Valaki nagyon önre telepedhetett az utóbbi időben. Ha szereti is, azért nem kellene miatta mindenki mást elhanyagolnia. Meglehet, az illető egy birtokló típus. Eggyel több ok arra, hogy egy kicsit lazítson a béklyón. Hetente egy szabad este önnek is járna a barátaival.

Mérleg 09.23 - 10.23

Tartózkodjon a túl erős kifejezésektől, mert valaki olyat is megbánthat, akit egyáltalán nem állt szándékában. Ha mégis megtörténik a baj, akkor tudja jól, hogy sohasem késő bocsánatot kérni. Ezt a másik fél is értékeli, és így még akár jobbá is változtatható a viszonyuk, mint amilyen az volt annak előtte. A nagy érzések még akár egy nagy szerelem előjelei is lehetnek. A szenvedélyesség garantált.

Skorpió 10.24 - 11.22

Nem érdemes feszegetnie bizonyos kényes kérdéseket. Inkább bízzon a jó sorsában, azaz abban, hogy ezek a problémák idővel maguktól is megoldódnak. A legtöbb baj, megoldhatatlan probléma ilyen természetű. A türelem erényét kell elsajátítania, és arra koncentrálnia inkább, amire van is befolyása. A kertészkedés a jövőbe vetett hitét is segít megteremteni. Amit ma elvet, holnapután teremhet.

Nyilas 11.23 - 12.21

Igen jó formában van, az ereje visszatérni látszik. Egy kisebb-nagyobb betegségen is túl lehet, és ideje azon gondolkoznia, hogyan hozhatná vissza magát a régi formájába. Ebben ma egy barátja is a segítségére lehet, aki éppen valamilyen sporteseményre hívja önt. És méghozzá nem csak nézőként. Egy extrém sport nagyon vonzónak tűnhet, de azért mérje a korához, mit vállal!

Bak 12.22 - 01.20

Jobb lenne, ha jegyzeteket készítene az időbeosztásáról, mert kezdenek kicsúszni a kezéből a dolgok. Ráadásul olyan munkája van, vagy olyanra van kilátása, ahol a pontosság a legfőbb erény. Próbálja meg összeszedni magát! Ha vezető pozícióban van, akkor itt az ideje annak, hogy végre felvegyen egy asszisztenst. A számítástechnikai ismereteit is fejlesztenie kellene.

Vízöntő 01.21 - 02.18

Végre már nem olyan paprikás a hangulata, amit a közelgő kellemes eseményeknek is köszönhet. Valami nagyon jó programot tervezett ma estére. Ha pedig még nem, akkor hamarosan hívják, vagy ön találja ki. Lassan feledheti a gondokat, és a jó dolgokra koncentrálhat. Ha a kishitűsége elhagyta, akkor már a nyaralást is tervezgetheti. De fontos, hogy legyen alapja a terveinek.

Halak 02.19 - 03.20

A szerelmi életét végre kielégítőnek érezheti, és ha még eddig nem léptek tovább, most akár már a családtervezésre is gondolhatnak. Nem baj, ha még nem minden anyagi feltétel adott ehhez. Van rá kilátása, hogy majd menet közben megoldódjanak a dolgok. Gondolkozzon pozitívan! Ha pedig már vannak gyermekei, akkor az ő jövőjükről kellene beszélgetnie velük.

Forrás: blikk.hu

.