Bízzon önmagában az Ikrek - napi horoszkóp 2017. április 17.

2017.04.17. 10:22

Új emberrel ismerkedhet meg a Kos, a Bika ma este mindenképpen oldja a stresszt, a figyelem középpontjába kerülhet a Nyilas.

Kos
Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfőképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhető, néhányan közülük ráadásul, meglehetősen jó partnernek bizonyulnak a jövőbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztőnek tűnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még időben megállhasson, ha szükséges!

Bika
Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyűlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végződjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdő, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Ikrek
Kedves Ikrek, ma minden sikerülni fog, ami belekezd, így ez egy kiváló alkalom arra, hogy belevágjon nagyobb terveinek megvalósításába. Használja ki, hogy telve van energiával, s céljait tekintve megállíthatatlan, valamint, hogy álmai elérését most még a csillagok is segítik, s cselekedjen. Nincs mitől tartania, csak bízzon önmagában és minden rendben lesz.

Rák
Ma újult erővel és teljes paradigmaváltással vetheti bele magát a napi kötelezőkbe, ami igencsak nagy áttörés eredményezhet. Akármennyire is fut most a szekér, igyekezzen ne túlterhelni magát, mert az csak hibákhoz, ami eredménytelenséghez, s az kudarchoz vezethet! Ehelyett, igen bölcsen, elégedjen meg inkább egy kielégítő eredménnyel, kedves Rák!

Oroszlán
Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielőbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Szűz
A mai nap egy jó kezdet lehet arra, hogy még idejében leküzdje a télen esetleg önre telepedett lustaságot, s elkezdjen újra aktivitást mutatni fizikális téren, hogy formába hozhassa magát a jó idő kezdetére! Ne rettenjen meg az első kihívásoktól, vagy nehézségektől, kedves Szűz, hisz mint mindenhol, itt is a kitartás az, ami tartósan meglátszik az emberen, nem az aktuálisan elvesztett kilók!

Mérleg
A mai egy csodálatos napnak ígérkezik, kedves Mérleg, mivel nem csak kedve, hanem ambíciói és kreativitása is a tetőfokára hághat. Igyekezzen a megfelelő körülményekről gondoskodni, hogy kellőképpen megélhesse ma önmagát!

Skorpió
Ma, amit csak akar, kedves Skorpió, azt csak kérnie kell és már teljesül is, persze, csak a realitások talaján. Eme mai sikerszéria azonban nem a szerencsének, vagy egy hirtelen csodának köszönhető, hanem annak, hogy mostanában nagyon keményen és kitartóan dolgozhatott valamin, s úgy tűnik, ez kezdi meghozni a maga gyümölcseit!


Nyilas
Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntől! Legyen büszke és készséges!

Bak
Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszűrt konzekvenciákat a jövőre nézve!

Vízöntő
Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Vízöntő, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Halak
Néhány ma elhangzott szó, vagy mondat, először fájó pillanatokat okozhat, ám, ahogy ezeket kezdi feldolgozni, mind-mind csak arra döbbentik rá, hogy éppen ezek miatt, annál értékesebbek a szép dolgok az életében, s ettől a gondolattól, szárnyakat kaphat! Zúdítsa rá bátran érzéseit a világra. Mondja ki, amennyiszer csak jól esik, hogy 'szeretlek', mert ennek a szónak varázsereje van!
Forrás: bestofcafe.hu

 

.