Hagyja magát meghódítani a Vízöntő - heti horoszkóp 2017. április 3-9.

2017.04.02. 19:53

A Vízöntőnek kitartásra van szüksége, a Skorpiónak mernie kell változtatni, a Bikának sikerülhet utolérnie magát.

Kos (március 21.-április 20.)

Már véget ért a március és lassan elmúlik az április hónap is, a Kos hava. De ne aggódjon, ez csak a naptárra vonatkozik, vitalitása, népszerűsége töretlen marad.

Bika (április 21.-május 20.)

A héten, ha jól beosztja az idejét és fontossági sorrendbe állítja a teendőit, akkor sikerül utolérnie magát, és lesz ideje önmagával és az egészségével is törődni.

Ikrek (május 21. – június 21.)

Itt a lazítás ideje, mert már látszik a sok munka eredménye. Reumatikus panaszokkal küszködhet, főleg a nyaka és a dereka lehet merev. A napi torna sokat segíthet.

Rák (június 22.- július 22.)

Végre élvezheti a meleg napsütést, mert a lelke már nagyon nehezen viselte a szürke, hideg napokat. Érzékeny a bőre, ezért védje bőrét még a tavaszi napsugaraktól is.

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Ez a hete sajnos nem a nyugalomról és kiegyensúlyozottságról szól. Problémája nem új keletű, és a megoldásához most türelemre és főleg önismeretre van szüksége.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Váratlan meglepetések, és események zavarhatják meg a nyugalmát, amit csak rugalmassággal tud kezelni. A pénztárcájával bánjon kíméletese, most ne költekezzen.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Kedvező események várhatók ezen a héten, de az önuralomra helyezzen nagy hangsúlyt, nehogy mások belesodorhassák fölösleges vitába vagy komoly veszekedésbe.

Skorpió (október 23. – november 21.)

Eljött az idő, hogy, merjen változtatni, kockáztatni. A szerelemben, ha most nyitott és merész, akkor biztosan nyer. Kisebb torok vagy mandulagyulladás felléphet.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Fogyasszon minél több folyadékot, hogy elkerülje a vese vagy az epekő kialakulását. Szaturnusz bolygó most gátlásossá teheti az érzelmek terén. Volt már jobb hete is.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A tavasz a megújulás ideje, ezért először kezdje az otthonában, majd az érzelmi életében. Szabaduljon meg a rossz szokásaitól, elavult nézeteitől, de ne várjon gyors siker.

Bak (december 22. – január 20.)

Legyen határozott, de nem elutasító, máskülönben azt veszi észre, hogy mindenkire lesz ideje, csak önmagára nem. Törődjön többet az egészségével és sokat pihenjen.

Vízöntő (január 21. – február 19.)

Kitartásra van szüksége és akkor minden tervét könnyedén meg tudja valósítani. A szerelemben ne kezdeményezzen, mert jobban jár, ha hagyja magát meghódítani.

Halak (február 20. – március 20.)

Szeretné, ha gyorsan megoldódnának a gondjai, de türelmetlenséggel és kapkodással nem képes észrevenni, hogy az ördög a részletekben rejlik. Legyen nagyon résen.

.