Heti horoszkóp 2017. április 24 - április 30 - A Kos szerelmi élete izgalmassá válik

2017.04.23. 19:11

Jobb időszak következik az Oroszlánnak, a Bak üzleti lehetőségei bővülni látszanak, óriási változásokat hajthat végre életének minden területén a Bika.

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Újhold lesz a Bika jegyében, ez nagy lendületet ad önnek. Az anyagi problémák lassan, ámde biztosan kezdenek megoldódni. A Vénusz előre indult, amikor már a Kos jegyében jár, nem csak a pénzügyek, de a szerelmi élete és a társkapcsolata is izgalmassá válik.

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Óriási változásokat hajthat végre életének minden területén, mert újhold lesz az ön jegyében. Kedvez ez a bolygóállás az életmódváltásnak: könnyebben leszokhat káros szenvedélyeiről, új sportokat próbálhat ki, betegségeiből sokkal gyorsabban gyógyul majd. Bármin is kíván változtatni, azt erre a hétre tervezze!

Ikrek (V. 21. – VI. 21.)

A Merkúr a Kos jegyében áll, kedvező fényszögben a Szaturnusszal. Zseniális ötletek jutnak majd eszébe, és ezáltal kedvezőbb pozícióba juthat. Jól tud teljesíteni ebben az időszakban, a magánéletében pedig sok könnyedségre és örömre számíthat.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A szerelmi esélyei most megnőnek, ha ön egyedülálló, most valamilyen zajos rendezvényen találhat párra – akkor is, ha egyébként kerüli az ilyen helyeket… A munkahelyén is béke van, ahogy az otthonában is. Kedveznek önnek ezen a héten a csillagok!

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Csak önmaga lehet saját ellensége, ugyanis csak a Nap támadja az Oroszlán jegyét, az összes többi bolygó segíti. Sokat tud előre haladni, de csak akkor, ha bízik önmagában, és nem ad teret a borús gondolatainak. Az Újhold energiái elsősorban az ön karrierjére hatnak, ezen a területen kelleneváltoztatnia. Bízzon a sikerben, jobb időszak következik!

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)

Bárhol is érzett elakadást az elmúlt időszakban, most végre újra mozgásba lendülnek a dolgok. Szerdától már tapasztalhatja a kellemes változást, a magánéletében és a karrier területén is. Érdemes belefognia az új tervek megvalósításába.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Gondolja végig, mit kellene tennie ahhoz, hogy teljesebb életet élhessen? Az Újhold ereje segít önnek abban, hogy elérje, amire vágyik. A szívügyekben is eljött a döntés ideje, vállalja fel, ha vonzódik valakihez!

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A bolygók most elsősorban a magánéletében segítik, sikerül békét kötnie olyanokkal is, akikkel már régóta haragban van. Az új ismeretségek is boldoggá tehetik, ha egyedülálló, akkor most váratlanul betoppanhat a nagybetűs szerelem az életébe.

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Az üzleti életben zajos sikerhez juttatják a bolygók, talán valami olyasmiben ér el eredményt, amiről mások lemondtak, amiben nem hittek. A párkapcsolatában a hét elején számíthat egy kis feszültségre, aztán már elsimulnak a gondok, jókedvűen várhatja a hétvégét.

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Sort keríthet egy tisztázó beszélgetésre, sok mindent kimond végre, ami már régóta nyomasztotta. Ettől felszabadul! Az üzleti lehetőségei bővülni látszanak. Igaz, ez még mindig jelenthet kiadást is, de már bevételekre is többre számíthat.

Vízöntő (I. 20. - II. 18.)

A lendületessége, kreativitása nem lesz hiábavaló! Egy jó ötlethez támogatókat találhat, de azért nem adják (most sem) ingyen a sikert, keményen kell dolgoznia a héten. A magánéletében különösen jó híreknek örülhet!

Halak (II. 19. - III. 20.)

A bolygóktól bátorságot kap, végre kiáll magárét, és sikerül is kiharcolnia az önnek kedvező feltételeket. Minden a legjobban alakul ezen a héten, de banki ügyletekbe ne bonyolódjon, ha lehetséges. Forrás: astronet.hu

 

.