Ma nincs semmi sem veszve a Rák számára - napi horoszkóp 2017. április 18.

Cikkünk végén kapcsolódó szavazással: Érdekel a horoszkóp? Teszteld, mennyire ismered a csillagjegyeket!

2017.04.18. 07:52

Ezt ígérik a csillagok keddre.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Úgy érzed, hogy valaki ellopott tőled egy nagyon fontos ötletet. Úgy érezheted, hogy neked meg kell védened ezt az ötletedet, és vissza kell szerezned az elsőbbséget. Tudnod kell, hogy valójában azzal szerezheted vissza az elsőbbséget, ha az ötleted megvalósítására koncentrálsz, nem pedig a másolókra. Aki másol, az nem képes arra, hogy megelőzze azt, akiről koppint.

Bika (IV. 21. - V. 21.)

Legyél kedves az emberekkel, de ne csak kedden! Kevesen ismerik fel, hogy a kedvesség az egyik legkönnyebben megtérülő befektetés. Kevesen ismerik fel, hogy a kedvességért mindig kedvesség a hála. A legtöbben azt hiszik, annak kell kedvesnek lennie, akivel ők kedvesek voltak. De ez tévedés: vele pont azért kellett kedvesnek lenned, mert ő kedvességhiányban szenved.

Ikrek (V. 22. - VI. 21.)

Nem szabad hagynod, hogy a munkádból nagyipari futószalag váljon. Talán sorra kapod az ugyanolyan helyzeteket, az ugyanolyan munkadarabokat, és talán már rutinból is dolgozhatnál. Mégis fontos, hogy minden egyes ügyet, minden egyes helyzetet, minden egyes munkadarabot azzal a lelkesedéssel kezelj, mintha az első lenne, mintha még a kezdők izgalma is ott lenne benned.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nincs semmi veszve! Legyen ez a jelmondatod kedden, mert ma fontos, hogy megőrizd magadban a reményt. Fontos, hogy tudd: Valóban nincs semmi sem veszve. Nincsenek elvesztett meccsek és eleve vesztes ügyek sem. Ma minden helyzeten fordíthatsz, különösen igaz ez azokra a helyzetekre, amelyek a munkahelyeden, a munkatársaid között vannak.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 23.)

Van egy titkos terved. Na jó, annyira talán nem is titkos, de a munkahelyeden kevesen tudják, vagy talán senki sem tudja. Egy teljesen új munkára, egy teljesen új projektre, egy teljesen új vállalkozásra vágysz. Ma végre tenned is kellene ezért a vállalkozásért. ma végre tenned is kellene ezért az új munkáért, amelyet olyan jól megálmodtál magadnak.

Szűz (VIII. 24. - IX. 22.)

Ne ítélj a látszat alapján, és főleg ne ítélj pletykák alapján! Ne felejtsd el: amikor valaki szörnyülködve elmeséli neked, hogy valaki ezért és ezért rossz ember, akkor az ő nézőpontját akarja rád erőltetni, és pusztán a drámát akarja fokozni. Igen, ezt úgy is mondhatnánk, hogy csak keverni akar. Neked azonban az a dolgod, hogy megőrizd az objektivitásodat, még ha ez nem is mindig egyszerű.

Mérleg (IX. 23. - X. 23.)

Ha szó szerint akarsz végrehajtani egy utasítást, akkor igencsak nehézségekbe ütközhetsz. Talán jobb lenne a helyzet, ha a szószerintiség helyett inkább megpróbálnád a valós lehetőségekhez igazítani a feladatokat. Hidd el: az a lényeg, hogy a végeredmény a legnagyszerűbb legyen. Ebben pedig a tapasztalatod segít, nem a tervek és az utasítások.

Skorpió (X. 24. - XI. 22.)

Ahhoz, hogy igazán mély önismeretre tegyél szert, őszinteségre is szükséged van. Kedden gyakorolhatod ezt az őszinteséget. Az önmagaddal szembeni őszinteségről beszélek, és nem arról, amikor valakinek minden ok nélkül, de bántóan őszintén a szemébe vágod a dolgokat. Az nem önismeret, hanem harc. De neked ma az önmagaddal szembeni őszinteségre van szükséged.

Nyilas (XI. 23. - XII. 21.)

Nem mára kellene időzítened az aprólékos, és nagy odafigyelést igénylő munkákat. Ma sokkal inkább a gyors eredményt és könnyed sikereket ígérő feladatokat érdemes elvégezned. Kedden sokkal inkább arra érdemes figyelned, hogy legyen sikerélményed. Ebben az is segít, ha a múltheti eredményeidet ma mutatod meg másoknak, és az is, ha a grandiózus terveidről mesélsz valakinek.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Érdekes helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden: ma megtudod, hogy valaki sokkal komolyabb és ügyesebb szakembernek tart, mint eddig azt hitted. A kedd valahogy úgy alakul, hogy ma mindenki a jó híredet kelti, még azok is, akik néhány éve az ellenfeleid voltak. Lehet, hogy ők nem is emlékeznek az akkori villongásokra, és te vagy az egyetlen, aki elhitted azokat?

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Sokkal fontosabb a számodra, hogy mit gondolnak rólad mások, mint azt eddig elismerted. Kedden felfedezheted, hogy mi mindenre vagy képes csak azt, hogy mások elismerésükről biztosítsanak. Ma olyan vagy, mint egy szeretetre és jutalomra vágyó kisgyerek: mindenkinek boldogan és lelkesen mutatod meg az eredményeidet, mert azt szeretnéd, hogy ők csodáljanak.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ne felejtsd el, hogy valaki számít a segítségedre ma. Ne felejtsd el, hogy valaki arra számít, hogy a hét első munkanapján a segítségére sietsz. Persze arra is érdemes figyelned, hogy ez a segítség ne okozzon semmiféle kárt harmadik személynek. Nem szabad belemenned olyan alkukba és harcokba, amelyekben egy harmadik fél megsértése a cél.


 

 

.