A Bak ma csak a munkájával foglalkozzon - napi horoszkóp 2017. május 17.

2017.05.17. 07:33

Ezt ígérik a csillagok szerdára.

Kos 03.21 - 04.20.

Olyan határozottan képviseli az álláspontját, hogy most mindenki hallgat is az ön szavára. Különösen az anyagiakat érintő kérdésekben lehet nagyon pozitív az ön iránymutatása. A családtagjai egyként sorakoznak fel ön mögött. A mai napon szépen, nyugodt körülmények között beszélhetik át a közös stratégiákat. A spórolás ellenére is elmehetnének közösen egy cukrászdába. Hogy jobb legyen a hangulatuk.

Bika 04.21 - 05.20.

Lazítani szeretne, de a sürgető határidők miatt muszáj dolgoznia. Szerencsére van, aki a segítségére legyen, még akkor is, ha ma, talán a gyerek betegsége miatt otthon kell maradnia. Meglepődhet azon, hogy a gyereke is milyen mélyen érdeklődik az ön munkája iránt, és milyen segítőkésznek is bizonyulhat egyben. Ha arról van szó, hogy besegíthet-e önnek, egyértelműen mondjon igent! Legalább lesz idejük egymásra.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Önnek óriási tehetsége van ahhoz, hogy a saját akaratát megvalósítsa, és tűzön-vízen át is akár keresztülvigye. Ám kevésbé sikeres akkor, ha mások megértéséről és érveik elfogadásáról van szó. Pedig a mai nap leckéje éppen erről szólhat. Végre figyelembe kell vennie azt is, amire a családtagjai vágynak, és tűzön-vízen át is meg kell küzdenie a megvalósításáért. Ilyen módon fejlődhet ön.

Rák 06.22 - 07.22.

Eddig nagyon ment önnek az alkalmazkodás, most azonban nem annyira. Talán azért sem, mert uralkodó bolygója a szabadságszerető Vízöntő jegyében jár, ezért teljes egészében önmaga akar lenni. A Merkúr segítségével ennek hangot is tud adni. Ugyanakkor a Vénusz szerencsésen ellensúlyozza a helyzetet az által, hogy bármily meglepőt mond is, azt most mindenki el tudja fogadni öntől. Ezért ez egy tökéletes nap az önmegvalósításra.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Komoly célokért küzd, de ehhez nem elég az ön ereje: szüksége lesz a családtagjai támogatására is. Szerencsére, nincs egyedül, ön bármennyire is úgy érezné azt. A háttérből komoly erők támogatását élvezheti. Lehet, hogy egészen spirituális módon: tehát nem is egy élő személyhez köthető a segítség. Talán sejti is, kiről lehet szó: valamelyik felmenője még időben tovább adta önnek a tapasztalatait.

Szűz 08.24 - 09.22.

Az előléptetése azon múlhat, hogy ön mennyire mutatkozik naprakésznek. A mai napon módja lehet bepótolni bizonyos szakmabeli elmaradásokat. A figyelme elsősorban a legújabb technológiák felé fordul, de a régmúlt irodalmában is találhat hasznos információkat. Továbbá érdemes a régi emberek szájhagyományára is figyelnie, avagy emlékeznie. Mit is mesélt az öreg kolléga, mielőtt nyugdíjazták?

Mérleg 09.23 - 10.23.

Nagyon pozitív visszajelzéseket kaphat ma a tetteit, a tevékenységét illetően: minden oka megvan hát arra, hogy egy kicsit vigadjon, kirúgjon a hámból. A komolyságát és az esetleges komorságát is feloldhatja egy jó baráti társaság a mai napon. Ha pedig már belecsöppent, vagy csak az utcán összefutottak, akkor akár egy spontán mulatságot is szervezhetnek az otthonában. A kertje is illatokkal telt.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ügyesen használja ki az információforrásait! Ezáltal olyan előnyökhöz juthat, amikben másoknak nemigen lehet részük. Ilyen például egy szemfüles szomszéd, aki már jóval a meghirdetés előtt közli önnel egy megszerezni kívánt tárgy eladásra bocsátását. Ingatlanokat érintő ügyekben ma különösen szerencsés lehet. Beszéljen ma mindenkivel a terveiről!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Eddig kevés ideje jutott saját magára, most is folyton mások gondjaival törődne csak. Azonban a mai napon az a szerencsés helyzet állhat elő, hogy éppen a mások megsegítésén keresztül juthat valamilyen anyagi természetű előnyhöz ön is. És ehhez még az önzetlenségét sem kell feladnia. Az illető ugyanis nem köti azonnal az orrára, hogy milyen módon akarja meghálálni az ön segítségét.

Bak 12.22 - 01.20.

Minden időtartalékára szüksége lehet az elkövetkező napokban, ha jól akarja átvészelni azokat. Ezért a mai napot szigorúan a munkájának kellene szentelnie. Még akkor is, ha a családja valamilyen programot követel öntől. Ez esetben, ha két legyet akar ütni egy csapásra, olyan szórakozást válasszon, ami egyben pihentető is. Ücsörgés egy moziban - ez például jó ötletnek tűnik.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Legyen ma egy kicsit kedvesebb! Olyanokkal is, akiket nem igazán, nem a szívéből kedvel. A mai napon a jegyén áthaladó Hold csodákra képes: ahogy viselkedik, olyanná válhat a szívében is. Azaz, a kedvessége visszahat önre, és meglágyítja a lelkét belülről. Ha azonban kimutatja nemtetszését, közönyét, vagy pláne dühét, az olyan irányban fogja átalakítani a lelkét. Ez önnek sem esne jól.

Halak 02.19 - 03.20.

Többet kellene törődnie a barátaival! A mai napon erre lenne ideje és lehetősége is. Csak a lustasága lehet az egyetlen ok, ami visszatarthatná ettől. De annak meg nem szabadna teret engednie! Vagy, ha már a délelőttöt munkálkodással tölti is, akkor legalább a késő délutáni órákban látogassa meg azt, akit a legjobb barátjának tart. Ámbár legjobb lenne az egész napját a kollégáival barátságban töltenie.

Forrás: blikk.hu

.