A Bika új lehetőségekről ábrándozik – napi horoszkóp 2017. május 28.

2017.05.28. 11:08

Halak: ma is nagyon sok feladat várja, a Kos akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan tervez, a Szűznek a sütkérezés a strandon ma jó ötlet lehet.

Kos 03.21 - 04.20.

Akkor érhet el látványos sikereket, ha okosan is tervez. Ha nemcsak a munkájára számít, de jó taktikai érzékkel teremt és épít kapcsolatokat. A mai napon éppen egy ilyen jó kapcsolat megteremtésére lehet alkalma. Ha jól él vele, kihasználja az adódó lehetőséget, akkor aztán remélheti, hogy nagyon hamarosan nagy pénz állhat a házhoz. Talán még onnan is, ahonnan már nem is remélte.

Bika 04.21 - 05.20.

Új lehetőségekről ábrándozik, de ezek csak akkor válnak valósággá, ha tesz is értük valamit. Az ide-oda kapkodás már nem jó stratégia. A mai napon a jegyében a Merkúrhoz csatlakozó Neptunusz szerencsésen és lelkesítően hathat önre. Ha sikerül végre egy igazi célkitűzésre találnia, és ahhoz tudja is magát tartani, akkor az eredmény sem fog elmaradni. Ehhez ma egy barátja adhat önnek indíttatást.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Eddig nagyon ment önnek az alkalmazkodás, most azonban, talán azért is mivel a fénylő Nap jár az ön jegyében, teljes egészében önmaga akar lenni. A Mars jelenléte miatt ennek érvényt is tud szerezni. Ugyanakkor a Neptunusz szerencsésen ellensúlyozza a helyzetet az által, hogy bármily meglepőt mond is, azt most mindenki el tudja fogadni öntől. Ezért ez egy tökéletes nap az önmegvalósításra.

Rák 06.22 - 07.22.

Legyen ma egy kicsit kedvesebb! Olyanokkal is, akiket nem igazán, nem a szívéből kedvel. A mai napon a jegyén áthaladó Hold csodákra képes: ahogy viselkedik, olyanná válhat a szívében is. Azaz, a kedvessége visszahat önre, és meglágyítja a lelkét belülről. Ha azonban kimutatja nemtetszését, közönyét, vagy pláne dühét, az olyan irányban fogja átalakítani a lelkét. Ez önnek sem esne jól.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Többet kellene törődnie a barátaival! A mai napon erre lenne ideje és lehetősége is. Csak a lustasága lehet az egyetlen ok, ami visszatarthatná ettől. De annak meg nem szabadna teret engednie! Vagy, ha már a délelőttöt heverészéssel tölti is, akkor legalább a délutáni órákban látogassa meg azt, akit a legjobb barátjának tart. Ámbár legjobb lenne az egész napját baráti társaságban kirándulva töltenie.

Szűz 08.24 - 09.22.

Minden erőtartalékára szüksége lehet az elkövetkező napokban, ha jól akarja átvészelni azokat. Ezért a mai napot szigorúan a pihenésnek kellene szentelnie. Még akkor is, ha a családja valamilyen programot követel öntől. Ez esetben, ha két legyet akar ütni egy csapásra, olyan szórakozást válasszon, ami egyben pihentető is. A sütkérezés a strandon például jó ötlet lehet.

Mérleg 09.23 - 10.23.

A mai nap a sikereké. A nyilvánosság házán áthaladó a Mars a Vénusztól fényszöget kap, ami a szerelem jele hagyományosan. Fürödhet a hódoló elismerő tekintetek gyűrűjében. Végre megtapasztalhatja az élet könnyebbik, csillogóbb oldalát is. Az eddigi eredményei tükrében természetesen, amiért nagyon sokat kellet önnek dolgoznia. A mai nap mulasson, örüljön, ne dolgozzon!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Önnek óriási tehetsége van ahhoz, hogy a saját akaratát megvalósítsa, és tűzön-vízen át is akár keresztülvigye. Ám kevésbé sikeres akkor, ha mások megértéséről és érveik elfogadásáról van szó. Pedig a mai nap leckéje éppen erről szólhat. Végre figyelembe kell vennie azt is, amire a családtagjai vágynak, és tűzön-vízen át is meg kell küzdenie a megvalósításáért. Ilyen módon fejlődhet ön.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Ne mondja nekem azt, hogy ön nem direkt keresi a bajt. Az események legalábbis már megint hirtelen felgyorsulnak ön körül, ami még az ön jó reflexeit is zavarba hozhatja. Még a sikerek is elbizonytalaníthatják, vagy érezheti úgy, hogy túl nagy felelősséget vett a nyakába. Keresse fel a barátait, lazítson egy kicsit! Mert ugye még nem szakított ön minden barátjával? Szüksége van a támogatásukra!

Bak 12.22 - 01.20.

Jobban teszi, ha ma kitér az esetleges viták elől. Ön mostanában túl könnyen és nagy szenvedéllyel megy bele a konfliktusokba. Most mégis jobban jár, ha önmérsékletet tanúsít. Azért is, mert az ellenfele ma túl harapós, és sokat árthatna önnek. Vagy éppen ellenkezőleg: ön lehet ma mértéken felül gonosz és konok. Végül annyira bántana, hogy azt maga is megbánná. Főleg, ha a kedveséről van szó.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

A szerencse ma elkerüli önt, ezért aztán inkább ön is kerülje el a szerencsejátékokat. Ma minden hazardírozás balul üthet ki, legyen az lottó, rulett, vagy bliccelés a buszon. A szerelemben viszont az ég kegyeltje lehet ma este. Igaz, egy titkos kapcsolatnak jobban kedveznek a körülmények ma, mint a nyíltan megélt szerelemnek. De lehet, hogy ez csupán annyit jelent, hogy el kell rejtenie az érzéseit.

Halak 02.19 - 03.20.

Ma is nagyon sok feladat várja. De szerencsére ön szívesen szorgoskodik. Azért valamiféle ünnepet is lesz alkalma megélnie. Menjen el a családjával ma valamilyen szórakozóhelyre, moziba, színházba. Annál is inkább, mivel ma módja lehet ingyenesen részt venni valamin! A természet is bőven adhat most a csodálnivalóból. Kár lenne kihagynia a májusi ligetek pompájának élvezetét! Sétálgassanak szabadon a szabadban! Forrás: blikk.hu

.