A Halak nagyon nagy változásra számíthat - napi horoszkóp 2017. május 15.

2017.05.15. 07:53

Ezt ígérik a csillagok hétfőre.

Kos 03.21 - 04.20.

A jegyében randevúzó Uránusznak és Merkúrnak köszönhetően sziporkázóan éles eszű, és mesterien gyors mozgású. Így aztán ma végre sikerül minden elmaradását behoznia, ettől pedig kiegyensúlyozottnak érezheti magát. Munkahelyén ugyan kisebb vitába bonyolódhat, de ön jó vitapartner, és találnak közös nevezőt. A viták hasznára is válhatnak: végül ön is egyetérthet a másikkal sok mindenben.

Bika 04.21 - 05.20.

A szerencse ma ön mellé áll, igazán elégedett lehet. Egy rég vágyott álma válhat ma valóra, és ráadásul olyan mesteri módon, hogy eltervezni se lehetett volna jobban. A kis kitérők ma jól jöhetnek: járjon inkább gyalog! Ha nem a megszokott utakat rója, a különös ötletek is hamarabb találnak önre. Nem is beszélve az érdekes találkozásokról. Az sem mindegy, hogy milyen cipőbe bújik ma bele.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Furcsán indul önnek ez a hét. Már a mai napon hullámhegyek váltakozhatnak hullámvölgyekkel: annyi minden sűrűsödik bele a végén, hogy szinte egy hosszú hétnek érzi majd pusztán az első nap történéseit. Jól teszi, ha korán felkel hozzá. Ha idejében beér, akkor a rutinmunkájával kezdje, mert az események sodra olyan vágtázó lehet, hogy később nem lesz rá ideje.

Rák 06.22 - 07.22.

Ha lakásfelújítást tervez a közeljövőben, alaposan meg kellene fontolnia, hogy mennyi pénzt akar rákölteni. Előfordulhat ugyanis, hogy ahol most él, már nem soká lesz a lakóhelye. Persze az ingatlan értékét minden felújítás csak növeli, de a helyi értékén is sok múlhat. Egy szó, mint száz, a kényelemért és a szépségért is érdemes költenie, de nagyon meg kell fontolnia, hogy mire mennyit.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Jó hírekre számíthat a mai napon, méghozzá elsősorban az anyagiakat és a rokonait, testvéreit illetően. Bármi is a hír, attól aligha kell tartania, hogy veszteség érné bármiben is. A jóért persze önnek is tennie kell. Például úgy, hogy még nagyobb odaadással kell tennie a dolgát, ha el akarja nyerni a főnöke bizalmát. Hogy még jobb legyen aztán. A határ a csillagos ég lehet csak, ezt ön is tudja.

Szűz 08.24 - 09.22.

Empatikusabbnak kellene lennie. Ha jó vezető akar lenni, akkor nem elég, ha ön látja a célt, azt is meg kell tanulnia, hogy mások fejével is tudjon gondolkodni. A megértés elfogadást és összetartást szül. Ez éppen úgy igaz a munkahelyén, a partneri viszonyokban, mint a társkapcsolatában is. Szerencsére egyre inkább össze tudnak hangolódni a társával. Ha pedig még nincs társa, akkor nézzen körül! Már közel van!

Mérleg 09.23 - 10.23.

A nyár még el sem kezdődött, máris nagyon szép dolgokat hozott az életébe. Már álmodozik róla, már tervez és szervez, és mérlegel, és tárgyal. És ez még csak a kezdet. Hamarosan, ahol a legnagyobb a szükség, abban számíthat szerencsére: az anyagiakban leginkább. Ha a szükséges tőkét is sikerül összegyűjtenie, akkor kezdődhet el az igazi szervezés. Járjon utána a lehetőségeinek még ma!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Váratlan látogatóra számíthat ma. Lehet, hogy az otthonában, de lehet, hogy a munkahelyén állít be önhöz valaki, akitől aztán még az is kitelik, hogy teljesen felkavarja életének állóvizét. Ám, ha így is van, azt az egyet kár tagadnia, hogy valójában már régen várta ezt a találkozást, és ezt a felkavarodást. Valójában semmit sem unt már annyira, mint éppen ezt az állóvizet. Most érezheti, hogy él.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Lehangoltnak, levertnek érezheti magát. Ha jobban belegondol, semmi oka rá, ha csak az nem, hogy az anyagi ügyek nyomasztják. Ez akkor is így van, ha nincs, akkor is, ha van pénze. Utóbbi esetben adakoznia kellene! Ha a veszteségtől fél, akkor az önkéntes lemondással elejét veheti a – valószínűleg jogos – rossz megérzéseinek. Így, ha le is kell mondania valamiről, legalább tudja, hogy miért és mennyiről.

Bak 12.22 - 01.20.

A Hold az ön jegyében jár, ami miatt nagyon érzékennyé válhat. Ma inkább ne hallgasson a megérzéseire: nagyon melléfoghat, különösen az emberismeret terén. Valakinek nagyon is sikerülhet elbájolnia önt. Persze az is lehet, hogy ön, bár átlát a szitán, mégis jólesik engednie. Esetleg éppen ellenkezőleg: valakit nagyon visszataszítónak talál. De nincs igaza!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ha szerencséje van, akkor ma nem dolgozik, talán már a szabadságát tölti már valahol, vagy kiküldetésben van távol a hazájától, vagy a munkahelyétől. Szóval az időből való kiszakadással tölti ezt a napot. Ha mégsem így lenne, akkor valószínűleg nehezére esik ma jól teljesíteni. A munkához nem fűlik a foga, de a zene feldobja a kedvét. A jógázásban, a meditációban is kedvét lelheti.

Halak 02.19 - 03.20.

A mai napon talán még nem, de a közeljövőben számíthat arra, hogy nagyon nagy változás áll be az életében. A változás érintheti a magánéletét is, de valószínűbb, hogy a munkahelyén zajlanak megint az események. Minél magasabb pozícióban van ön, annál inkább személyesen is érinthetik az események. De ne ijedjen meg: akár áthelyezik, akár kinevezik, vagy nyugdíjba küldik, attól ön még járhat jól.

Forrás: blikk.hu

.