A Kos hozzon bátor döntéseket - napi horoszkóp 2017. május 18.

2017.05.18. 07:48

Ezt ígérik a csillagok csütörtökre.

Kos 03.21 - 04.20.

Ma hozzon bátor döntéseket! Ami eddig dőreségnek, vagy meggondolatlanságnak tűnt, ma éppen az a fajta taktika jöhet be. A racionális Merkúr ugyanis még a hirtelen elhatározásokban is úgy segíti, hogy anyagilag jól járhasson. Ma képes gyorsan és jól átlátni a helyzeteket, és még a kockázatos ügyletekben is úgy járhat el, hogy azzal végül is ön járjon jól. A szerencséjét ma kicsikarhatja a sorstól.

Bika 04.21 - 05.20.

Csak még egy kicsit mutatkozzon kitartónak! Nem lesz könnyű napja, de a boldogság kulcsa mégiscsak ott van az orra előtt. Tegyen meg mindent azért, hogy el is érje, ne adja fel az utolsó pillanatban! Igaz, hogy talán dörgölőznie kell ezért valakihez, vagy a szokásosnál sokkal többet is kell ma dolgoznia. Esetleg e kettő együtt. De a megérdemelt jutalom nem marad el, ha így tesz. Legyen hát törekvő!

Ikrek 05.21 - 06.21.

Ma döntéseket kell hoznia abban a tekintetben, hogy belevág-e valamilyen plusz munkába, vagy vállalkozásba, avagy sem. A csillagok egyértelműen az igen felé hajlanak! A jog és törvény is ön mellett áll, ha saját vállalkozásba kezd, akkor könnyen megkaphat minden szükséges engedélyt és támogatást. Sőt, még fizetési könnyebbséget is akár. Ha most nem kezdeményez, és a tétlenséget választja, azzal kudarcra ítéli magát.

Rák 06.22 - 07.22.

Egy munkahelyi románc galibákat szülhet, mégis nehéz ellenállnia, hiszen valószínűleg a főnöke, vagy valamelyik magasabb pozícióban álló személy vetett önre szemet. Ez egyrészt hízeleghet önnek, másrészt, főleg, ha a párkapcsolatában gondok vannak, vagy magányos, akkor nagyon nehéz is lehet ellenállni a kalandnak. Ha egyenes tud maradni, és a másik fél is az, akkor még valami jó is kisülhet a dologból.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Ne hagyja, hogy kizökkentsék ma a munkájából! Ma igen ötletes és találékony lehet. Ám, ha zseniális ötletét nem önti azonnal formába, ha nem írja le, vagy nem vág bele a megvalósításába, akkor holnapra már köddé válhat az egész az elméjében. Tehát nagyon is jogos ma a "most vagy soha" érzése. Ez még fokozottabban igaz lehet a hirtelen adódó helyzetekre és lehetőségekre. Azonnal meg kell ragadnia az alkalmat!

Szűz 08.24 - 09.22.

Valamilyen válaszút elé kerülhet ma a munkáját illetően. Mivel a Hold és a Mars ma igen jó konstellációban állnak, ez a hirtelen megvilágosodás, a villanásszerű megértés lehetőségét hozza el önnek. A döntésében ezért jobb, ha az első megérzésre, vagy a hirtelen támadt gondolatára hallgat. A mérlegelés, a számítgatás, vagy az előzetes tervezés gondolatmenete ma nem jön be. Jobban jár, ha enged a kísértésnek.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Két kedves ismerőse veszekedése, vagy feszült viszonya önt kifejezetten bánatossá teszi. Még nagyobb a baj, ha ezek ráadásul a családtagjai. Különösen akkor, ha ön a gyengébb nem tagja, akkor akár testi tüneteket is produkálhat önnél az ebből fakadó bánat. Szerencsére önnek mindig vannak eszközei arra, hogy kibékítse a kibékíthetetleneket is. Ha mindketten szeretik önt, akkor értesse meg velük, hogy belebetegszik a harcukba.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ön olyan, hogyha megbántva érzi magát, akkor összegömbölyödik, mint egy sün, s lelki tüskéit meregetve nem enged magához senkit sem. Ám, ha ön már túl van élete delén, akkor ez a fajta gyerekes viselkedés nagyon nem állhat jól önnek. Még súlyosabb a helyzet, ha már a nyugdíjas éveit rója. A végén csak azt érheti el ilyen módon, hogy tényleg végleg magára hagyják a szerettei. Tanuljon meg önzetlenül szeretni!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Ha ma dolgoznia kell, akkor készüljön fel arra, hogy csak nagyon nehezen fog tudni egyről a kettőre haladni. A kollégái, vagy ügyfelei folyamatosan fárasztó kérdésekkel tartják fel önt, és emiatt a saját dolgait tologatnia kell. Ha eddig hajtotta magát a héten, ha nincsenek lemaradásai, akkor ez nem okoz gondot. És mindenképpen számíthat arra, hogy a jövőben busásan visszakapja a segítséget.

Bak 12.22 - 01.20.

Többet kellene végre törődnie az egészségével! A jegyében járó Plútó valósággal kikényszeríti önből a változásokat, ugyanakkor a mai napon a Marssal is ötjegyfénybe kerül. Ez a lemondással járó fényszög néha sürgős műtétet is jelölhet. Ám lehet, hogy csak a fogorvosát kellene meglátogatnia, vagy be kellene adatnia magának valamilyen szükséges oltást, vagy fel kellene keresnie a kozmetikusát.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

A Hold ma az ön jegyében jár, ami miatt sokkal érzelmesebben és érzékenyebben reagál az önt érő hatásokra. Ez jó, ha jó dolgok történnek önnel, jó emberek veszik körül. De kevésbé élvezetes, ha rossz környezetben kell dolgoznia. A hirtelen felindulásból elkövetett felmondás nem biztos, hogy jó ötlet. Inkább vegyen ki szabadságot, vagy kifejezetten kerülje a konfliktusos helyzeteket!

Halak 02.19 - 03.20.

A mai napon sem pihenhet még: azt hitte, már túl van a nehezén, erre még több feladattal öntik nyakon. És még az sem segít, hogy mindent elvégzett, mert valahogy összekuszálódtak a dolgok, és sok feladatát újra el kell végeznie, vagy bizonyos dolgokat át kell szerveznie. Nem csoda, ha teljesen belefárad, mert úgy érzi, hogy elforgácsolódik az ereje és a tettei. A hétvégére tervezzen felüdítő programot!

Forrás: blikk.hu

.