A Mérleg fontos találkozókra keríthet sort - napi horoszkóp 2017. május 29.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.29. 07:30

Ezt ígérik a csillagok hétfőre.

Kos 03.21 - 04.20.

Jogos a félelme, amit a túlzott megfelelési kényszerek keltenek fel önben. Ön egyszerűen képtelen megfelelni a munkahelyén és a családjában is egyszerre. Talán nem kellene olyan maximalistának lennie. Ha merne kicsit elengedettebb lenni, akkor a párjával is megengedőbb lenne. Akkor megtörténhet a csoda. Mindenre lenne ideje és ereje is. És mindenre képes is lenne.

Bika 04.21 - 05.20.

Szép és boldogító napra ébredhet. Tegyen meg mindent azért, hogy a boldogsága a családtagjaira és a kollégáira is átáradjon. Minél többet ad a jókedvéből, annál több fog visszaszállani önre is. Ma még a rutinmunkák és a nagy kihívást jelentő feladatok is könnyebben mehetnek. A gyerekekkel való foglalkozást is határozottan élvezetesebbnek tarthatja, mint máskor. Inspirált lehet és inspiráló is egyben.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Most érdemes egy komolyabb edzésprogramba belevágnia. A Mars jelenléte eléggé erőssé teszi ahhoz, hogy legyen kedve lefáradni. A fogyókúrához is több kitartást érezhet, mint máskor. Kerülje az édességeket! A rosszat kerülni azonban önmagában nem elég: keresse a minőségi ételeket. Keresse fel a bioboltokat és a termelői piacokat! A saját kiskertjét is jobban ki kellene használnia.

Rák 06.22 - 07.22.

Nem szeret egyedül lenni, de az a jövés-menés, ami az utóbbi időben önnél volt, akár a munkahelyén, akár az otthonában, nos az már igazán megterhelő lehet. Ráadásul a mai napon még a szokásosnál is többen látogathatják. Azért töltsön egy kis intim időt a kedvesével is! Főleg, ha randevút ígért neki mára, tilos lenne azt lemondania. Ezzel már a társkapcsolatát kockáztatná.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Önnek megvan az a rossz szokása, ami sokaknak másoknak is, nevezetesen, hogy a rosszkedvét vásárlással gyógyítja. Talán igaza, van: amíg csak pár száz forintos virágocskákkal, csokikkal szórakoztatja magát, addig rendben is van. Minden jó, amíg mértéket tud tartani. Van, amikor ennyi luxus szinte kötelező is. De, ha már amúgy is kevés a pénze, akkor ne költse el annak is mindjárt több, mint a felét!

Szűz 08.24 - 09.22.

Sokan vannak az irigyei, akik minden módon megpróbálhatnak keresztbe tenni önnek. Ezt vegye inkább úgy, mint aki tudja, hogy jó úton jár. De azért ne üljön a babérjain, hanem készüljön fel a lehetséges ellenállásra is. Ne feledje, a hajlékonyság és a türelem az ön legnagyobb fegyverei. Ha listákat készít, ami önnek igen jó szokása, akkor készítsen számvetést azokról is, akikre biztosan számíthat.

Mérleg 09.23 - 10.23.

A nyilvánosság házán áthaladó Vénusz azt jelzi, hogy fontos találkozókra keríthet sort a mai napon. Akár még egy kisebbfajta fogadást is adhat, amiben használhatja a kapcsolatait. Ne szégyellje kiaknázni a kapcsolataiban rejlő lehetőségeket! Hívja fel az ismerőseit, jó barátait, ha az ötleteit akarj akamatoztatni. Amit ön kínál, az sincs ellenükre. És ha valaki visszautasítja, ma az sem bántó.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Sebeket ejtettek a lelkén. Még túl friss az élmény ahhoz, hogy higgadtan tudja értékelni, és nem igazán tudja felmérni a jelentőségét sem. Amit ma borúsan lát, holnapra más fényt kaphat. A szenvedélyes szerelem, amiben még mindig él, valamit felnyitott a lelkében. Ez, még ha fájó is, több tapasztalattal gazdagítja, mint amennyi bánattal. Most számot adhat a kitartásáról, ragaszkodásáról és az érzelmei mélységéről.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Mindig csak a munkájának él, még az otthonában is folyton a teendőkön jár az esze, meg a keze is. A gyermekei, a családja folyton ezt látja öntől. Lehet, hogy önnek ma nem is szólnak egy programról. Pedig fájna, ha ön nélkül mennének el. Jobb, ha figyel a környezetére, és nem hessegeti el a gyerekét, vagy a kedvesét magától, ha az félénken a figyelmébe akar ajánlani valamit. Ne maradjon ki a saját életéből!

Bak 12.22 - 01.20.

Úgy látszik, a mai nap nem múlhat el családi konfliktus nélkül. A jó humorérzék azonban átsegítheti a legnehezebb pillanatokon is. Ne vegyen mindent a lelkére, és próbálja meg a másik szemszögéből is megnézni viselt dolgait! Ha képes belátást tanúsítani, akkor másoktól is elvárhatja ugyanezt. A társával való konfliktusa kicsit a hatalmi játszma jellegét ölti már. Ezt a csatát nem otthon kellene megvívnia.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Bár ezzel a hírrel talán meglepem önt, de bizony nem csak szórakozásból áll az élet. Persze ha ma este, a barátaival poharazgat, attól még nem dől össze világ. Mindaddig, amíg másnap még képes helyt állni a munkahelyén is. De ha elveti a sulykot, akkor holnap fájhat a feje! Gondoljon másokra is: a kollégáira, a családtagjaira. Bár ön szeretne örök tinédzser maradni, ezt a luxust még ön sem engedheti meg magának.

Halak 02.19 - 03.20.

Legyen óvatosabb a tetteiben, s főleg a szavaiban. A pletykálódás megbosszulja magát, mert előbb-utóbb visszahull fejére, amit más valakiről terjeszt. Szeresse környezetét, s a viszonzás nem marad el. Tudja: jó tett helyébe jót várj! Ön aztán különösen érzékeny és labilis lélek: a jóra éppen úgy kapható, mint a rosszra. Mostantól inkább a jóra hangolódjon! Akkor azt is vonzza magához.

Forrás: blikk.hu


 

 

.