A Mérleget különleges kaland csábíthatja el - napi horoszkóp 2017. május 19.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.19. 07:25

Ezt ígérik a csillagok péntekre.

Kos 03.21 - 04.20.

Még mindig a Vénusz bűvkörében él: bár kissé eltávolodott a szépség bolygója az ön uralkodó bolygójától, de ne aggódjon! Most (is) csak incselkedik önnel ez az állhatatlan szépség. Valójában önhöz a leghűségesebb a szerelem, a szerelme, és ha hűvösebbnek tűnik néha, vagy mással kacérkodónak, akkor az csak azért van, hogy önben a tüzet, a szerelmi lángot újra fellobbantsa. Ez ma sikerül is neki.

Bika 04.21 - 05.20.

Furcsa, borongós gondolatai támadhatnak: a halál kérdése, vagy a pénzügyek, esetleg valamilyen örökséggel kapcsolatos dolgok miatt. Az ilyen esetekben kötelező búslakodás után induljon inkább a tettek mezejére! Az nem haszonlesés, ha követeli a jussát. Nagyon megbánná később, ha most nem kérné azt, ami jog szerint önnek jár. A nagylelkűségét, a szerénységét, a megrendültségét kihasználhatják.

Ikrek 05.21 - 06.21.

A szokottnál is több sürgés-forgásra, aktivitásra számíthat még a mai napon is. Lassan azonban rendeződnek azok a dolgok, melyek az utóbbi időben nyugtalanítóan hatottak önre. Elsősorban az otthonát érintő dolgokban számíthat ma is jó fordulatra, vagy a már meglévő folyamatok kedvező előrehaladására. Ha egy felújításba, költözésbe kezd most, akkor biztos lehet afelől, hogy minden a legjobban alakul.

Rák 06.22 - 07.22.

A párja ma kihozhatja önt a sodrából egy lehetetlen ötletével. Ahelyett azonban, hogy pörölne vele, vagy rögtön letorkolná, inkább gondolkozzon el ezen az ötleten! Valójában öntől sem áll távol ez a felvetés, talán éppen a hiúsága az oka – tudniillik, hogy nem ön találta ki –, hogy elsőre inkább ellenkezne. A társáé ugyan az ötlet, de önben van az erő és a lehetőség, hogy azt megvalósítsa. Fogjanak össze!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Már régen volt ilyen jó napja, mint ez a mai: a munkáját kedvvel és lendületesen végzi. Rengeteg új és jó ötlete van, és ezek megvalósítása sem ütközik most annyi nehézségbe. Ha pedig mégis, akkor önben most nem csak a tűz, de a kitartás is megvan ahhoz, hogy mégiscsak megvalósítsa, amit csak lehet. És, ahogy az mindig is lenni szokott, a lelkesedése a munkatársait is inspirálni fogja.

Szűz 08.24 - 09.22.

Az otthonával, a családjával kapcsolatban lehet egy nagyon jó ötlete. Az is megeshet persze, hogy nem önnek, hanem egy családtagjának lesznek ma belevaló elgondolásai. Bármi, amit ma tesznek ezzel kapcsolatban, nagyot lendíthet a környezetükön. Szebbé, otthonosabbá, kényelmesebbé tehetik azt. Ha van gyermeke, akkor annak a tehetségével, fejlesztésével kapcsolatban is jó döntéseket hozhat ma.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Akár fiatal az ön szíve, akár nem, az biztos, hogy szerelem tüze ég benne. Egy különleges kaland csábíthatja el, vagy legalábbis nagyon felkelti az ön érdeklődését egy bizonyos személy. A mai napon a bátorsága, a kurázsija sem hagyja el: végre kezdeményező is tud lenni, ha éppen úgy adódik. A munkahelyén sem kerülik el a kihívások. A főnöke egy meglepő, de nagy lehetőséget biztosító feladattal látja el.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Lassan sikerül lecsillapodnia, bár a mai nap még bővelkedhet a váratlan eseményekben. De már jobban tudja kezelni azokat, és nem akad ki akkor sem, ha nem minden úgy megy, ahogy azt éppen eltervezte. Képes már a pillanatnyi helyzet alapján tervezni, és meglátja a jó lehetőséget is a változásokban. Az anyagiakat, a pénzügyeket illetően lehet ma éppen egy zseniális ötlete, húzása. A váratlan a barátja e téren.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Uralkodó bolygója ma az erős és harcias Mars bolygóval kerül konstellációba. Ön is könnyebben felpaprikázódhat, mint máskor: mintha mindent ma kellene kiadnia magából, ami az elmúlt időszakban felbosszantotta. A keményebb fizikai erőfeszítéseket is jobban bírja: sőt, szinte kívánja is az efféle kihívásokat. Jobb is, ha nagy energiákat valami okosabb aktivitásba fekteti, legyen az fizikai munka, vagy sport.

Bak 12.22 - 01.20.

Egy kisebb utazásra kell ma mennie. Elsőre nem is fűlik a foga hozzá, de meglátja, hogy nagyon jó kis kalandnak ígérkezik ez a kimozdulás a mai napra. Akár a munkája miatt, akár valamilyen személyes ügyben kell ma útra kelnie, a változatosság, a más terek és más emberek felfedezése inspirálni fogja. Ráadásul a dolgában is sikerrel jár majd el. Valamilyen kulináris felfedezést is tehet, ha betér egy étterembe.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Uralkodó bolygója ma végre kedvező fényszögbe kerül az amúgy meglehetősen hervasztó hatású Szaturnusszal. A két bolygó jó állása most a kapcsolatok terén támogatja elsősorban. Eddig talán túl korlátozónak érezte a párkapcsolatát, vagy a kapcsolatokat általában. Ma végre meglátja az előnyöket is a hátrányokban. Önellentmondásnak hangzik, pedig nem az. Új szemléletet sajátíthat el.

Halak 02.19 - 03.20.

A Hold és a Neptunusz az ön jegyében találkoznak a mai napon. A két bolygó igen erőteljes romantizáló hatást fejt ki, ezért a szokásosnál sokkal szerelmesebbnek érezheti magát. A lelke és a teste is olvadó, engedékeny: szerelemre vágyik. A különleges kalandokat éppen annyira élvezi, mint a romantikus sétákat. Ez a csillagzat kedvez a társasági életnek. A munkát ma nehezen tűri.

Forrás: blikk.hu


 

 

.