A Nyilas jobban figyeljen az egészségére - napi horoszkóp 2017. május 16.

2017.05.16. 07:35

Ezt ígérik a csillagok keddre.

Kos 03.21 - 04.20.

A mai napja végre a vidámság jegyében telik el. A terhek, amik a vállát nyomták, egy csapásra eltűnhetnek egy felhőtlen nevetésben. Az ölelés viszont még ennél is többet jelenthet: mint mikor a léghajóból kidobják a túlsúlyt. A szerelem idejét jelzi az is, hogy a Vénusz az ön jegyében jár, miközben az uralkodó bolygója az akaratot feloldó Neptunusszal áll fényszögben. Engedje el magát!

Bika 04.21 - 05.20.

Szerettei is észrevették, hogy szeretne változtatni az életén, és ebben a segítségére is lennének. Persze, csak akkor, ha kéri őket erre. Hiszen ismeri a mondást: néma gyereknek az anyja sem érti a szavát. Ez fordítva is igaz. Ha a gyermeke szemében különös sóvárgást lát, de nem tudja az okát, kérdezze ki! Valamire vágyik, amit nem lenne olyan nehéz megadnia neki. Akkor meg miért ne?

Ikrek 05.21 - 06.21.

Pénzügyi téren mintha elkerülné a siker. A mai napon azonban javíthat kicsit az egyenlegén. És szerencsére nem csak a spórolással. Annál is inkább, mivel ez nem igazán az ön műfaja. Viszont ma üzleti téren nagyot alakíthat. Ha elad, ma nagyot kaszálhat! Ha valamilyen kereskedelemmel kapcsolatos állást ajánlanak fel önnek, ne mondjon nemet! Ezt tényleg önre szabták.

Rák 06.22 - 07.22.

Kisebb megrázkódtatás érhette a közelmúltban. Ezért tűnik talán önnek úgy, hogy már semmi sem a régi, még a tavasz sem. Pedig a nap ugyanúgy süt, az ön lelkében van a borulat. Egy barát megfényesítheti azt is. Ha nagyon magányosnak, elkeseredettnek érzi magát, akkor ideje, hogy felhívja telefonon, akivel megoszthatja, tehát megkönnyítheti a sorsát. Az illető is örülni fog önnek!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Ön a végletek embere általában is, de mostanában még ezt is túlzásba viszi. Mielőtt kiabálni kezdene valakivel, győződjön meg róla, hogy valóban azt teszi-e, amit ön gondol. Lehet, hogy csak félreért egy helyzetet, vagy egy szót. Kérjen inkább részletes magyarázatot, vagy még inkább, csak beszélgessen el barátilag az illetővel! Az esti haragját pedig végképp tegye el másnapra.

Szűz 08.24 - 09.22.

Kellemes napra, nyugodt délutánra számíthat. Amit eddig alkotott, az bizalommal és elégedettséggel tölti el önt. Csak egyet kellene még megtanulnia: dicsérjen meg másokat is, ha azok jól teszik a dolgukat. Ha ön a főnök, akkor végképp nem szabad fukarkodnia a jó szóval. Amit szavakban ad, azt sokszorosan fogja visszakapni tettekben. Nem is beszélve a szeretetről.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Kevés a szabadideje, ezért nagyon okosnak kell lennie abban, hogy hogyan is töltse el. A televíziózás néha jó, de ha nem túl fáradt, mégsem kellene ezt a szép tavaszi délutánt és estét a képernyő előtt töltenie. Ez pazarlás. Ha van kertje, üljön ki! Ha nincs, akkor sétáljon el egy közeli parkba! A családtagjai is értékelni fogják, ha magával csábítja őket. A valóság szebb, mint a képernyők.

Skorpió 10.24 - 11.22.

A munkahelyi sikerekért talán sokkal többet kellett küzdenie az utóbbi időben. Nem is beszélve a pénzről. Azért az estéit mégsem kellene munkával töltenie. Legalábbis nem minden egyes áldott estéjét. Gondoljon arra, hogy nem tud teljesíteni úgy, ha egészen kimerül. Ma munka után inkább sportoljon, ha az idő megengedi, strandoljon! Vagy csak olvasgasson, merengjen, pihenjen!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Jobban oda kellene figyelnie az egészségére. Már régóta bujkálhat önben valami, és amivel ideje lenne orvoshoz fordulnia. A környezetének, a szeretteinek egészségesen lenne önre szükségük. Vigyázzon magára jobban! Ez persze azt is jelenti, hogy bizonyos terheket végre le kellene adnia, vagy jobb munkaszervezéssel, esetleg egy kerekes bevásárlótáskával könnyítenie a nehézségein.

Bak 12.22 - 01.20.

A közelmúltban történt valami az életében, ami talán a várva várt fordulatot is elhozhatja önnek. De nem várhat arra, hogy mindez önmagától essen meg önnel, valamit önnek is le kell tennie az asztalra mindazért, hogy ezt előmozdítsa. A mai nap komoly lépést tehet ez ügyben. Először is beszéljen azzal, vagy azokkal, akivel, akikkel beszélnie muszáj! Ne halogassa tovább!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Ha nem fogalmazza meg azt, hogy pontosan mit is szeretne kapni a kapcsolatában, akkor nem csodálkozhat azon, hogy nem történik meg magától a dolog. Beszéljen a kedvesével, kérlelje szép szavakkal! Valószínű, hogy a társának egyáltalán nincs ellenére, hogy a kedvére tegyen, de mivel nem tudott róla, fel sem merült benne, hogy önnek ez jólesne. Szóval ne legyen szégyenlős: kérjen!

Halak 02.19 - 03.20.

Ez a nap is zökkenőmentesen telik, hála az ön szervezőkészségének és odaadásának. Azért arra is ügyeljen, hogy szakítson időt a pihenésre is. Az utóbbi időben álmatlanság gyötri. Nappal is pótolhatja, amit kihagy éjjel. Ha egy mód van rá, szusszanjon egyet ebéd után, vagy rögtön, ahogy hazaért a munkájából. Ehhez persze kell egy külön zugoly, ahová elvonulhat.

Forrás: blikk.hu

.