Hirdetés

A Nyilas úgy érzi, vétett valamit - napi horoszkóp 2017. május 11.

2017.05.11. 07:38

Ezt ígérik a csillagok csütörtökre.

Kos 03.21 - 04.20.

Nem csodálkozhat azon, hogy az önt körülvevő barátok kicserélődtek: ön is nagyon sokat változott az utóbbi időben. Ennek ellenére nosztalgikusan ragaszkodna a múlthoz. És miért is ne lehetne a mai nap kivételes? Bár sem közvetlen érdekei, sem az érdeklődése nem köti már annyira a múlthoz, mégis elmehet egy régi helyre, vagy akár még egy osztálytalálkozót is elkezdhet megszervezni, hogy lássa a régi barátokat.

Bika 04.21 - 05.20.

Ha nem is ért egyet valakivel, attól még tisztelheti a véleményét. A jegyében járó Merkúr az Uránusszal és a Szaturnusszal alkot jó fényszöget, ami növeli kutató szellemét, és a megismerésre, megértésre való hajlamát is. Érdemes másféle szemléletekkel megbarátkoznia, mert ez tágítja és tisztítja az ön látásmódját is. Ettől még nem kell letérnie a megszokott útjáról, de mindenesetre jó tudnia, hogy van más út is.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Nagyon felbosszanthatja magát valamin, pedig, ha jobban belegondol, nem kellene ekkora ügyet csinálnia a dologból. Az uralkodó bolygóját érő szaturnuszi fényszög felkavaró hatása azonban egy dologra jó lehet: végre komolyan elgondolkozik a pénzügyeit érintő kérdésekről. A lehetőség, amely más esetében felkavarta, tulajdonképpen önnek is adott. Ha pozitívan áll a dolgokhoz, ön is nyerhet belőle.

Rák 06.22 - 07.22.

Új lehetőség adódhat az életében. Bár ön még szeretne gondolkodni a dolgon, jól teszi, hogy inkább csak a látszat, avagy a méltósága kedvéért tesz úgy, mintha hezitálna. Valójában ön is tudja jól, hogy ez az egyetlen lehetőség, és ezt meg is kell ragadnia. A telihold ma ötletekkel és vállalkozó szellemmel telíti. Valójában ön ritkán tud olyan bátor lenni, mint éppen ma. Ne soká mérlegeljen, még ma mondjon igent!

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Uralkodó bolygója, a Nap ma a varázslatos erejű Skorpió teliholddal áll szemben. Ráadásul a Plútó is trigonban áll a Nappal. Ettől úgy érezheti, hogy különös, és nagy befolyással bíró emberek veszik önt körül. De ami önt körülveszi, az kicsit önmaga is. Akiket vonz, azt az ön személyisége ejti rabul épp. Szóval önnek legalább akkora varázsereje van, mint azoknak, akiktől talán tart. Éljen a hatalmával!

Szűz 08.24 - 09.22.

Ne tartson attól, hogy beismerje, ha valamiben tájékozatlanabb másoknál. Az igazi bölcsesség éppen annak a belátása, hogy tudja, mit tud, de azt is, hogy mit nem tud. Akkor van esélye ugyanis csak a továbbfejlődésre. A mai nap kérdése csupán az lehet, hogy merre tájékozódjon tovább, kitől kérjen tanácsot? Az Interneten is keresgélhet, de még jobb, ha személyesen érdeklődik valakitől.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Nem hanyagolhatja el továbbra is sem magát, sem a kedvesét. Miután minden teendőjét letudta, jól tenné, ha egy közös programot szervezne. Akár egy színházba is ellátogathatnak, vagy másféle kulturális programra is elmehetnek együtt. Minél spontánabb az akció, annál jobban sikerülhet. Ha valamit meglát, vagy valaki invitálja valahová, azt ne tekintse véletlennek! A pillanat szülte aktivitás lehet a legjobb ötlet.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Sok minden köti le a figyelmét, pedig csak egyetlen dologra kellene igazán koncentrálnia. A jegyében telő Hold ma különleges energiákat sugároz a földre. Persze senki nem érezheti és használhatja ezt jobban egy született Skorpiónál. Méghozzá leginkább azoknál, akik november közepe táján születtek. A gondolat varázserejét most megélheti, de persze nem azonnal. Írja fel egy papírra, hogy mik a céljai!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Úgy érzi, vétett valamit, de ez a hiba valójában ön sokkal jobban zavarja, mint bárki mást. Ettől persze még törődnie kell vele, és korrigálnia is helyes. De ne frusztrálja magát feleslegesen miatta. Az utóbbi időben túlságosan kötelességtudóvá vált, ami azért jó is, mert megzabolázta saját szeleburdi természetét. De nem jó, ha elnyomja magában a hitet és a kreativitást. Az egyensúlyt és a mértéket kell megtalálnia.

Bak 12.22 - 01.20.

Egy régóta tartó egészségügyi problémájával kellene most már komolyan törődnie. Ha az eddigi kezelés hatástalan volt, akkor most találhat egy új eljárást, amivel végre eredményt érhet el. Lehet, hogy már rá is talált erre az útra. Ha viszont még nem, akkor nyissa ki a fülét a mai napon! Valaki elejthet egy szót, akár a villamoson, vagy valamilyen hirdetés az ön szemei elé kerülhet a neten.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Meddő harcot folytat az idővel, és képtelenség, hogy elvégezze a dolgát. De önnek csak a legfontosabbal kellene foglalkoznia! A lényeglátásról kell most bizonyságot tennie, és azt megragadnia. Kis sarkítással azt is mondhatnám, hogy amire született. Minél közelebb van ön az élete delelőjéhez, ez annál sürgetőbb lehet. Nagy lehet a zűrzavar is ön körül, de épp ezért, talán tisztábban lát, ha kicsit behunyja a szemét.

Halak 02.19 - 03.20.

Nehéz feladatot kapott, de a kitartása elnyeri a gyümölcsét. Ha még valami hiányzik, hogy teljes legyen a dolog, a mai telihold ereje segít önnek a végső nagy megpróbáltatáshoz, hogy erőt nyerjen belőle. De nem csak a munkája terén! Ha szerelmi hódításra készül, akkor ma biztosan sikerrel járhat. A művészetek terén is nagyot alkothat, vagy különösen élvezhet egy ilyen eseményt. A társasági élet ma nagyon élvezetes lehet.

Forrás: blikk.hu