A Rák otthoni helyzetét érzelmi viharok nehezítik - napi horoszkóp 2017. május 23.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.23. 07:44

Ezt ígérik a csillagok keddre.

Kos 03.21 - 04.20.

Ön szereti kimondani, amit gondol, és azt is tudni akarja, hogy a partnere miként gondolkodik kettőjük kapcsolatáról. A héten valóban eljött a nagy megbeszélések ideje. Ha komolyan és egymásra való odafigyeléssel merülnek bele a témába, akkor ráébredhetnek arra, hogy több félreértés és téves gondolat van a konfliktusok hátterében, mint valódi ellentét. De ehhez a fájdalmas részleteket sem hagyhatják ki a beszélgetésből.

Bika 04.21 - 05.20.

A jegyébe lépő Hold okozhat váratlan bánatokat, de örömöket is önnek a mai napon. A családi életben kevésbé, a hivatását tekintve azonban inkább számíthat a pozitív dolgokra. Végre a helyén értékelik önt. Az önbizalmát is legyezgeti, ha valakik felnéznek önre, ha követni akarják. De ennél többről is szó van. Most lehetősége adódhat átadnia valakinek a tudását, kinevelni az utódját.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Jó erőben van, fittnek és kiegyensúlyozottnak érzi magát. A legnagyobb fenyegetettség, aminek egészségügyi szempontból ki van most téve, az a túlzott alkohol- és mértéktelen fagylaltfogyasztás lehet. Kalandos vállalkozása nagy hozamot hozhat önnek. A tartósságra és a kiegyenlítettségre aligha számíthat, de a kiugró eredményekkel már csak így van: ilyen lehetősége nem mindig adódik. Éljen vele most!

Rák 06.22 - 07.22.

Érzelmi problémák, viharok nehezítik az otthoni helyzetét. Pedig most minden energiájára szüksége lehet, ha a munka, a vállalkozás frontján akar teljesíteni és előbbre jutni. Ezért jobb, ha békét köt: legalább az egyik oldalon szüksége lesz a stabilitásra. A kedvese is meg fogja érteni, hogyha nagyra törő terveit elé tárja. És az eredmények reményében ő is hajlandó lesz felhagyni a háborúskodással.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Ön krízishelyzetekben emberfeletti munkára képes. Ez most is így van, a kollégái már nem is csodálkoznak a munkabírásán. De azt azért ne hagyja, hogy egyesek visszaéljenek a jóságával. Mindig nem lehet krízis. Az egyetlen hátrány, ami a magának teremtett jóléttel járhat, hogy szépen-lassan kezdhet hízásnak indulni. A súlynövekedést pozitívan is megélheti, ha az izomzat növelése érdekében tesz.

Szűz 08.24 - 09.22.

A szokásosnál fáradtabban mehet munkába. Ennek automatikus következménye lehet a fokozott ingerlékenység: készüljön fel a kiborulásra. Az agressziót kiélni nem túl kellemes a munkatársaira nézve. Ugyanakkor, ha teljesen elfojtja, akkor allergiás tünetek formájában bukkanhat elő. Válassza az arany középutat, vágjon vissza, ha kell, de ne provokáljon senkit! És kerülje a hiábavaló vitákat!

Mérleg 09.23 - 10.23.

A jegyében járó Jupiter csodálatos fényszögbe kerül a Vénusszal: a szerelmi élete ma biztosan jól alakul, ha éppen erre vágyik. Általában bármit is tervez, azt most sokkal könnyebb megvalósítania és kigondolnia is. A szerelem ezért úgy bukkanhat fel, mint egy álom, egy csodálatos fénylő nap, a szomorú égen tintakék felhős tengerében. Emelje fel a pillantását, és kövesse a fényt!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Egy barátja értékes üzleti tippel állhat ön elé, de azért gondolja meg jól, mibe megy bele. Az ötlet nem rossz, de alapos kidolgozást igényel, ha valóban sikert akar elérni. A kapkodásnak itt nincs helye, habár jó reflexek kellenek. A társkapcsolata stabil, de még stabilabbá teheti, ha a kedvesét is bevonja az üzleti terveibe. Nagyon sok jó ötletet kaphat tőle, amit érdemes megfontolnia.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Ismeri a mondást: nem akarásnak nyögés a vége. Igaz ez a munkájára, de éppúgy az egészségével kapcsolatos teendőire. Amit pedig fájdalomban mérhet. Még ma tegye meg a megfelelő lépéseket, ezen a héten még olcsón megúszhatja. Találhat egy jó specialistát, aki nem kér külön juttatást a vizsgálatért. És ha időben kezelik a problémáját, akkor nagyobb beavatkozások nélkül is teljesen kigyógyulhat.

Bak 12.22 - 01.20.

A munkahelyén ma könnyen kísértésbe eshet: egy idősebb kollégája környékezheti meg. Meglehet, a kapcsolat, bár kölcsönös szimpátia az alapja, mégsem lesz soha több munkakapcsolatnál. De az érzelmek áramlása, a vonzalom, segítheti az együttműködést. Az viszont már az ízlésén és a tűrőképességén is múlik, hogy valójában meddig akar elmenni. De vigyázzon, mert nincsenek visszautak!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Nyugodt, kiegyensúlyozott időszakra számíthat, legalábbis önmagához képest. A belső zaklatottsága ugyan nem múlik el teljesen, de ehhez alighanem hozzá is szokott az utóbbi időben. Bármily szép is az időjárás, s ön bármennyire kívánja is a jeges italokat és hideg fürdővizeket, azért csak legyen óvatos! Néha át is kellene melegítenie a testét. Napozzon, vagy szaunázzon többet! Óvja, védje az értékeit!

Halak 02.19 - 03.20.

Nyugodtan hagyhatja, hogy a siker kicsit a fejébe szálljon: most szüksége van az önbizalomra, mert a hatalmasoknak tervei vannak önnel. A bizalmuk megnyerése végett, no meg a saját önbizalma miatt is a mai napon az öltözködésére is fokozottabban ügyeljen! Ha bizonytalan a stílust illetően, akkor kérje ki a társa, vagy egy megbízható barátnő tanácsát! A legjobb a visszafogott elegancia.

Forrás: blikk.hu


 

 

.