A Rákot ma nem kerüli el a szerelem - napi horoszkóp 2017. május 20.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.20. 07:20

Ezt ígérik a csillagok szombatra.

Kos 03.21 - 04.20.

Mindennek lejár az ideje egyszer, ez igaz, de az is, hogy minden lezárás egy új kezdetet is jelent egyben. Ha ezt elfogadja, akkor könnyebb felülemelkednie azon is, ami véget ér. Az új annál könnyebben és hamarabb elérhet önhöz, minél elébb gyakorolja az elengedést. A jegyében járó Uránusz a Szaturnusszal áll kedvező fényszögben, ezért nem áll fenn annak a veszélye, hogy a fürdővízzel a gyereket is kiöntenék.

Bika 04.21 - 05.20.

A jegyében járó Merkúr segíti önt az önkifejezésben, és hatására módjában áll több dolgot is tisztázni a mai napon. Lehet, hogy ez a tisztázás néha konfliktussal is jár, de ezt vállalnia kell annak érdekében, hogy élhető és az ön számára is megfelelő helyzetet teremtsen. Szakítson végre azzal a szokásával, hogy mindenki más javára engedményeket tesz, miközben a saját érdekeit folyton háttérbe szorítja.

Ikrek 05.21 - 06.21.

Úgy érzi, hogy mindenki csak hátráltatja önt a munkájában, a kibontakozásában. Holott be kellene ismernie, hogy talán ön nincs éppen a helyzet magaslatán. Ha ki akarja hozni magából a maximumot, akkor szüksége lesz egy kis elmélyült munkálkodásra. Lehet, hogy erre igazán akkor képes, ha magára maradhat. Talán érdemes lenne egy kicsit túlóráznia, hogy tisztábban lásson!

Rák 06.22 - 07.22.

Uralkodó bolygója a mai napon a Neptunusszal áll együtt: a szerelem ma biztosan nem kerüli el. Akár ön vet szemet valakire, akár önre veti ki a hálóját valaki, biztos lehet benne, hogy igen gyengéd érzések élednek fel a szívében. Annyira, hogy képes egészen, akár könnyekig is ellágyulni. A meghatottság okozója persze lehet akár egy irodalmi mű, vagy romantikus film is. Mindegy, az átélés a fontos.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Ma még a karrierjét tartja fontosabbnak, de holnap már a barátság jobban számítana. Gondolja meg hát, hogy milyen eszközökhöz folyamodik. Ne tegyen olyasmit, amivel megharagítja a jó barátját. Persze, az sem helyes és elfogadható, ha az illető oktalanul lesz féltékeny az ön sikereire, és irigységében netán ő veszik össze önnel. Amennyire lehet, azért tompítsa a rivalizálásuk élét!

Szűz 08.24 - 09.22.

Ma remekül alakulnak az emberi kapcsolatai. Elsősorban a társkapcsolata: olyasmiket is elérhet ma a kedvesénél, amire csak ritkán van példa! Ma bármire kapható, akár még meg is kérheti a kezét, ha még nem lennének házasok. Az egyéb kapcsolataiban is a szeretet és a megértés az úr. Kiváló lehet a mai nap a csapatépítésre, együttműködésre és a közös szórakozásra. Éljen társasági életet!

Mérleg 09.23 - 10.23.

Ragadja meg a kínálkozó lehetőségeket! Önt az égiek ma különösképpen kegyelik, lévén ez a Vénusz napja, ami önnek az uralkodó bolygója. A Fortuna Major, azaz a nagy szerencsecsillag is önnel van, a Vénusszal alkotott oppozíciója azt jelzi, hogy megfoghatja az isten lábát. Igaz, egy kicsit nyújtózkodnia kell érte, de megéri az erőfeszítést! Az sem árt, ha kicsit felhívja magára a figyelmet.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ön nem bízik az emberekben, de nem maradhat mindig olyan távolságtartó! Ha a mai napon hívják, ne mondjon nemet a munkatársainak, a barátainak, vagy a szomszédjainak! Maga is meg fog lepődni, hogy milyen jól érzi majd magát a társaságukban. A kapcsolat házán áthaladó Merkúr segíti önt abban, hogy könnyebben megtalálja a hangot másokkal. Ha fél a kitárulkozástól, akkor ne igyon túl sokat!

Nyilas 11.23 - 12.21.

Mások talán úgy gondolják, hogy irreálisak az elképzelései, de ön ne hallgasson a negatív hangokra! Lehet, hogy nem túl sebesen, de azért csak menetel a célja felé. Még az is lehet, hogy néha visszalépésekre is kényszerül, mint ahogy azt a jegyében visszafelé haladó Szaturnusz is teszi. De akár csak a Szaturnuszra, így önre is igaz: végül mindig eléri a célját! Sőt: ön jelölheti ki azt mások számára is.

Bak 12.22 - 01.20.

Nincs semmi baj azzal, hogy most egy kis pihenőt ad magának, hiszen nagy hajtáson van túl. Az a lényeg, hogy erőt tudjon gyűjteni, és mindig legyen ugrásra kész. Ha felmondott is, vagy hosszabb szabadságot vett ki, akkor is álljon készen az újabb feladatra. Bármikor megtalálhatják önt, mert nagy szükség van a szakértelmére, a hozzáértésére, a lendületességére. Vagy mindezekre együtt.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Többet kellene foglalkoznia az egészségével. Az utazás házában járó uralkodó bolygója arra utal, hogy nagyon sokat jön-megy, a mindennapos lótás-futásban bizony elfáradhat, kimerülhet. Az nem elég, ha eleget pihen – ámde ez lenne a minimum. Valamilyen felturbózó diétát kellene folytatnia, és minőségi módon táplálkoznia, hogy visszanyerhesse az erejét. Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt!

Halak 02.19 - 03.20.

A Hold ma az ön jegyében találkozik a Neptunusszal, ezért aztán kétszeresen is érzelmes napja lesz. Az sem lenne csoda, ha szerelembe esne. A vágyak ma elöntik, és teljes felfordulást okozhatnak az életében. A kacérság önre is jellemző lehet: ma könnyen elcsavarhatja a kiválasztottja fejét. De ennél több is történhet: tényleg mély, boldog, és szívet olvasztó szerelembe eshetnek egymással.

Forrás: blikk.hu


 

 

.