A Skorpió nagy változásra számíthat - napi horoszkóp 2017. május 25.

Cikkünk végén: Politikusok csillagjegye - Orbán, Botka, Vona, Szél, Fekete-Győr és mások

2017.05.25. 07:36

Ezt ígérik a csillagok csütörtökre.

Kos 03.21 - 04.20.

A Vénusz az ön jegyében jár, ami miatt a harmónia fontosabb önnek, mint máskor. Most is szinte erővel próbálná meg fenntartani a békét a vitatkozó felek, vagy éppen saját maga és a hatóságok, avagy a főnöke között. Ám, ami nem megy, az nem megy. Be kell látnia, hogy – legalábbis egyelőre – a hadakozás a természetes állapot. A társkapcsolatában a szenvedélyesség az úr. Ez még jó is lehet.

Bika 04.21 - 05.20.

A Merkúr az ön jegyében jár, és kedvező fényszögbe kerül a Neptunusszal. Ma könnyen megy a munka, szinte mintha álomban ringana: csak úgy teremnek a keze között a dolgok. Éppen ezért az álmait is jobban meg tudja valósítani a mai nap folyamán. Különösen azok, akik valamilyen művészeti tevékenységet folytatnak, érezhetik sikeresnek és termékenynek a napjukat. A főzésben is remekelhet ma.

Ikrek 05.21 - 06.21.

A mai napon az álmodozó Hold az ön jegyében újul meg. Különös és különleges álmai lehetnek, amik azonban bármily futurisztikusak és lehetetlenek is, mégiscsak a jövőjére vonatkozó üzeneteket hordozhatnak ma. Csak kell egy magyarázó álomfejtő, aki lefordítja önnek a saját valóságára. Az álmodozást fényes nappal is folytathatja, de valahogy teremtő előjellel. Bármibe is vág ma bele, azt sikerre viheti.

Rák 06.22 - 07.22.

Gondolja át jól a dolgot, mielőtt belemegy egy ajánlatba! Akár szerelmi ügyben, akár üzleti téren kap ajánlatot, valamilyen lemondással járhat, ha belemegy. Persze nagyon kecsegtető a dolog, de azért ön előbb mérlegeljen! Kérjen gondolkodási időt, ha lehet! A jó lehetősége úgysem fogja nyugodni hagyni, de talán kissé módosíthat a feltételeken. A legfontosabb kérdés, hogy önmagát ki tudja-e bontakoztatni, vagy sem.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Ha bajban van, akkor bátran támaszkodhat a barátaira. Egyelőre talán inkább maga próbálná meg megoldani a dolgot, pedig jobban járna, ha használná egy erős és határozott barátja befolyását, vagy konkrét, fizikai segítségét. Még egy Oroszlánnak sem szégyen, ha néha kérnie kell! Ön úgyis tudni fogja a módját, hogy hogyan hálálja meg a későbbiekben, amit ma önért tesznek. Ne legyen szégyenlős!

Szűz 08.24 - 09.22.

Ön rendkívül segítőkész ember, és ráadásul szeret a háttérben maradni. Pedig ön is előbbre léphetne. A mai napon is mást támogatna a ranglétrán, de azért már megfordul a fejében, hogy ez másképpen is lehetne. Néha már-már maga felé hajlana a keze. Ez egy jó kezdet az önérvényesítés felé! Persze, ha a körülményei nem engedik meg, akkor érthető a hezitálás. Ha kicsi gyerekei vannak például.

Mérleg 09.23 - 10.23.

Végre adódik egy lazább nap az ön számára. Most, hogy nem kell annyit pörögnie, törődhetne egy kicsit többet az emberi kapcsolataival is. A kollégái szívesen beszélgetnek önnel, ráadásul adhat is és kaphat is tanácsokat. A csapatmunka mindig is az ön erőssége volt. Miért is hanyagolta úgy el mostanában? Ha folyton csak a számítógépet bújja, akkor nem teremt igazi közösséget. Az egy másik sík, egy másik világ.

Skorpió 10.24 - 11.22.

Nagy változásra számíthat a mai napon, ami elsősorban a közös pénzügyeket érinti. Lehet, hogy a hatásait csak később fogja érezni és élvezni, de ez legalább egy jó kezdet, egy jó hír. Elképzelhető persze, hogy mindez nem hullik csak úgy magától az ölébe, hanem tennie is kell érte. A jövő az ön kezében van, ragadja meg, alapozza meg a nagy fordulatot! Az Újhold ma ebben segítheti önt.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Minél inkább megbénítják önt a félelmei, annál később fog sikereket elérni. Eddig mindig attól fél, hogy többet várnak el öntől, és ezért görcsösen próbált meg teljesíteni. Ám rá kell ébrednie, hogy minél lazább tud lenni, és minél inkább önmagát próbálja meg adni, annál szerencsésebb és sikeresebb lehet. Bízzon magában, és használja a saját adottságait! Valósítsa meg az álmait!

Bak 12.22 - 01.20.

Mintha kicserélték volna: végre másként látja a dolgokat. A jegyében járó Plútó a mai napon a Holddal kerül jó konstellációba, ami ellensúlyozza a Vénusszal alkotott kvadrátot. A szenvedése mostanra szenvedélyességgé válhat. Adjon több teret a pozitív érzelmeinek! Ha túllép az önsajnálaton, akkor végre jobb reakciókat csikarhat ki másokból is. A szeretet mindig a legjobb oldószer: ebben keresse a megoldást!

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Győződjön meg a valóságos lehetőségekről, még mielőtt bármibe is fejest ugrana. A semmiért nem érdemes a jelen helyzetéről lemondania. Egy külföldi ajánlat talán jó lehetőségnek tűnik, de előbb menjen el maga, és a saját szemével győződjön meg az igazságról. A körülmények is fontosak, nem csak a pénz, ami vele jár. De ha még ráadásul a pénz sem igaz, akkor nem érdemes mindent feladnia.

Halak 02.19 - 03.20.

Ha azt látja, hogy a főnöke, vagy egy magasabb pozícióban lévő ember őrültségre készül, akkor mondja meg neki a véleményét! Talán ön az egyetlen a környezetében, aki ezt megteheti, akitől ezt elfogadja. Mert ön mindig megtalálja a helyes szavakat, és úgy tud utat mutatni, hogy az nem bántó. Még azt is elhitetheti az illetővel, hogy az saját maga jött rá az elképzelése értelmetlenségéről. A kérdései is meggyőzőek.

Forrás: blikk.hu


 

 

.