A Vízöntő érezze a flow-t - napi horoszkóp 2017. május 4.

2017.05.04. 07:33

Ezt ígérik a csillagok csütörtökre.

Kos 03.21 - 04.20.

Bár sokat tud dolgozni, és rendkívül éles eszűnek is mutatkozik, azért nem ártana egy kis időt a meditációnak szentelnie. Ha a mai napját így kezdi, és elmélyül egy kicsit, akkor, mintegy kitakarítva az agyát, még tisztábban átláthatja a helyzetét, még könnyebben juthat fontos felismerésekhez. A megoldások ma könnyebben adódnak, mint máskor, de ezt észre is kell vennie! Az angyali segítség közel van!

Bika 04.21 - 05.20.

Jól tenné, ha még a mai napon letudna nehéz tárgyalásokat, befejezne függőben levő ügyeket, meghozna kényes döntéseket. A holnapi napon már lankad a figyelme, és nehezebben, vagy egyáltalán nem ér el bizonyos kompetens személyeket. Az adóügyeit is érdemes lenne minél előbb tisztába tenni. Ha vannak adósságai, fizesse ki ma, ha pedig valaki tartozik önnek, akkor azt kérje vissza minél hamarabb!

Ikrek 05.21 - 06.21.

Ha vannak kételyei, tegyen fel kérdéseket! Persze nem mindegy, hogy kinek, milyen formában szegezi neki a kérdéseit, mert esetleg még valaki támadásnak vélhetné az érdeklődését. Különösen a főnökeivel, vagy a hatóságokkal szemben érdemes megválogatni a szavait. De önnek tehetsége van ahhoz, hogy úgy szedjen ki információkat, hogy az fel se tűnjön másoknak. A közvetlensége ma megnyerő lehet.

Rák 06.22 - 07.22.

Óvatosan bánjon ma a szavakkal! Valaki nagyon szeretne önbe látni, kutakodik, gyanakszik, és ez még önnek is feltűnhet. A kedvese is féltékeny lehet önre, ezért figyeljen arra, hogy pozitív jeleket adjon magáról feléje. Persze azért túlzásokba sem szabad esnie. Egy szál virágot vihet ugyan, vagy főzheti a kedvenc ételét, de egy csokor virág, vagy ünnepi vacsora, ha nincs rá különösebb ok, már szintén gyanús lehet.

Oroszlán 07.23 - 08.23.

Egy fontos teendőjéről nem szabad elfeledkeznie a mai nap folyamán. A legjobb, ha ezzel kezdi a napot, mert különben az események sodra, és a sokféle tennivaló elveszi a figyelmét. A végén még lemarad valamiről, ha nem tesz eleget ennek a határidős teendőjének. Lehet, hogy ez nem a munkával, hanem inkább a nyaralásával, vagy valamilyen nyereményjátékkal van összefüggésben.

Szűz 08.24 - 09.22.

A mai napon a jegyébe lépő Hold okozhat meglepő hullámzásokat a lelki életében. Ön talán úgy hitte, hogy már túlvan bizonyos érzéseken, frusztrációkon, bánatokon, vagy örömökön. Ámde a sorsa rácáfolhat. Mivel az élmény pozitív vagy negatív mivolta kétesélyes, jól teszi, ha olyanokat keres ma fel, akiktől inkább jót várhat. Keresse a mosolygós, barátságos emberek társaságát!

Mérleg 09.23 - 10.23.

Egy váratlan találkozásban lehet ma része, ami felboríthatja a tervezett programját. Az illető személy kettős hatással lehet önre: egyrészt boldoggá teszi, hogy láthatja, másrészt, mivel kizökkenti, idegesítheti önt. A legjobb, ha inkább megbeszél vele egy esti találkozást, és akkor marad ideje a dolgai elvégzésére is. Az iskola- vagy munkakerülés nem jó ötlet! Ne keresse a bajt, ne ártson magának!

Skorpió 10.24 - 11.22.

Ha valami zavarja, akkor mondja ki! Ne forgasson hátsó gondolatokat a fejében! De azt is hallja meg, amit a másik hoz fel érvül önnel szemben. Nagyon is lehetséges, hogy neki van igaza. Ennek ellenére lehet némi alapja az ön gyanakvásának. Lelkileg valószínűleg nincsenek egy hullámhosszon az illetővel. Ám ez csak az érzelmi jellegű kapcsolatokban lehet kizáró ok. Az üzleti és munkatársi kapcsolatokat nem befolyásolhatja.

Nyilas 11.23 - 12.21.

Lehet, hogy most éppen feleslegesnek látja, amit csinál, vagy úgy érzi, hogy nem érhetnek be azok a dolgai, melyekre már régóta vágyott. Ám ez nincsen így! Csak vegye elő újra a régi jó önbizalmát, ha pedig sohasem volt, akkor fejlessze ki magában. Az újító tevékenységekkel sikeres lehet, és éppen ez hat vissza az önbizalmára is pozitívan. Szóval tényleg csak az első lépés a legnehezebb. De meg kell tennie!

Bak 12.22 - 01.20.

Nagyon jól halad a dolgaival, ezért lesz alkalma és ideje olyasmikre is, melyeket eddig halogatott, nem tartott fontosnak. Többek között az önmegvalósításra. A lelkében bimbózó virágok ma konkrét formát is ölthetnek. Akár úgy, hogy egy kis kertészkedésre vetemedik. Megveszi azt a bokrot, fácskát, vagy egyéb növényt, amire már régóta vágyott. Vagy beiratkozik egy virágkötő tanfolyamra.

Vízöntő 01.21 - 02.18.

Nagyon vágyna arra, hogy újrakezdjen valamit. Ha például elbocsátották a régi munkahelyéről, vagy megszakadt a kapcsolata, akkor nagy hangon mondogatja, hogy ez így van jól. A valóság azonban az, hogy nagyon is szeretné visszaállítani a régi helyzetet. Vagy valami ahhoz hasonlót. Figyeljen a jelekre! A napokban adódhat egy jó lehetőség, csak élnie kell az alkalommal! Érezze a flow-t!

Halak 02.19 - 03.20.

Egy kínos beszélgetésben lehet ma része a pénzügyekkel kapcsolatban. Ám nem szabad kitérnie előle, mert a helyzetét mégiscsak ilyen áron tudja stabilizálni. Az illető személy nem rosszakarója, de hajlamos elsiklani bizonyos dolgok felett, vagy egyszerűen visszaél a nagylelkűségével, mert megszokta öntől. Ha változott ebben a helyzet, azt tudatnia kell vele. Ettől még nem szakad meg a kapcsolatuk.

Forrás: blikk.hu

.